Wpisy 201 689 – 201 788
1 stycznia 2011 23:13 → 2 stycznia 2011 01:28, 100 wpisów
Nie boję się....czas zacząć wykorzystywać własne umiejętności..
I do tego z Twoją pomocą...

I do tego z Twoją pomocą...

TS poszedł bardzo w marketing i w reklame - zdają sobie sprawe ze wpływy małe to robią wszystko aby odbudować swoja pozycje,z każdym losowaniem TS traci wiarygodność w moich oczach,ostatnio zrobili sobie tą reklame z wystawieniem tych 23 baniek w tej szklanej puszczce czy coś - to jest kurna tak pokazać osiołkowi marchewke to będzie ciągnął ten wóz,ale osioł nigdy jej nie dosięgnie !
Z Nowym Rokiem ograniczam się troszke w Lotto, po prostu jest Nas tyle - trzeba by było zebrać podpisy i My jako gracze żądamy zmian !
Bo te losowania są nie do przyjęcia - maszyna jest pokazana w oddali - równie dobrze ktoś może puszczać te kulki ręką apropo Multi-Multi - a w Dużego też może zostać zrobiony fikcyjny pierwszy plan - a kulki są losowane z innych komór !
Tam w TS to kamerka powinna być w 3D że widzę maszyne z każdej strony.
Z Nowym Rokiem ograniczam się troszke w Lotto, po prostu jest Nas tyle - trzeba by było zebrać podpisy i My jako gracze żądamy zmian !
Bo te losowania są nie do przyjęcia - maszyna jest pokazana w oddali - równie dobrze ktoś może puszczać te kulki ręką apropo Multi-Multi - a w Dużego też może zostać zrobiony fikcyjny pierwszy plan - a kulki są losowane z innych komór !
Tam w TS to kamerka powinna być w 3D że widzę maszyne z każdej strony.
to też forma podpowiedzi...będę to brała pod uwagę...
Chcesz mieć guza?..zostaw ścianę
Chcesz mieć guza?..zostaw ścianę
co jest do cholery ze stroną lotto i tym całym los milionos
a jak zostały wylosowane numery które nie zostały kupione...
a jak zostały wylosowane numery które nie zostały kupione...szóstka 0 0.00
piątka 58 6 231.30
czwórka 2983 342.40
trójka 57355 20.00
piątka 58 6 231.30
czwórka 2983 342.40
trójka 57355 20.00
james81
Też własnie o tym dzisiaj pisałem co z tymi numerami nie kupionymi - bo to jest bez sensu ze losują z miliona kombinacji że nawet z tych numerów nie kupionych !
siuras
A Wy w ogóle puszczacie te typowania - czy tak tu bawicie sie w typowanie a póżniej się cieszycie ze coś ustrzeliliście - a prawda jest taka że jakby te typowania puszczać to Ci spece z TS by tak przekręcili że nic by nie było !
Też własnie o tym dzisiaj pisałem co z tymi numerami nie kupionymi - bo to jest bez sensu ze losują z miliona kombinacji że nawet z tych numerów nie kupionych !
siuras
A Wy w ogóle puszczacie te typowania - czy tak tu bawicie sie w typowanie a póżniej się cieszycie ze coś ustrzeliliście - a prawda jest taka że jakby te typowania puszczać to Ci spece z TS by tak przekręcili że nic by nie było !
Prezesie Pasko,
dlaczego się prezes zestarzał tak szybko ??
dlaczego się prezes zestarzał tak szybko ??
marmw
To gratki
Ja też chce sprawidzić sobie ale jak sprawdzam to wyskakuje mi błąd na stronie !
To gratki

Ja też chce sprawidzić sobie ale jak sprawdzam to wyskakuje mi błąd na stronie !
no cóż... nie udało mi się zostać milionerem...dzisiaj miałem ostatnią szansę, kupiłem 80 zakładów na express,30 na lotto, 5 na multi + (na dziesiątki), nie wygrałem nic. GAME OVER!!!. Grałem od 2 grudnia do dzisiaj. Mój bilans to:
- minus 4625zł na wszystkich rodzajach lotto, minus 321 na zdrapkach.
Niech żyją kredyty w prowidencie!!{{money}}
- minus 4625zł na wszystkich rodzajach lotto, minus 321 na zdrapkach.
Niech żyją kredyty w prowidencie!!{{money}}
nadszyszkownik zagrales za 1 razem za ok 4500 zl serio? i na dodatek bierzesz kredyt z providentu omg
Stary nawet jakbyś wykupił 7,5miliona zakładów to jest to kropla w oceanie aby wygrać 6/6 - jesli gra jest wiarygodna co z każdą chwilą przychodzi mi coraz większe zwątpienie to aby trafić 6/6 to musi być to aż zaklne - kurewskie szcżęscie !
no jasne ze gra jest wiarygodna, 5 kratek na chybil trafil i 23 mln;p
Nie do licha! Grałem od 2 grudnia br, metodą chybił-chybił, kupując zakłady za ok 150 zł dzienie. Z tym providentem to tylko żart.
6,9,11,43,55,56,72....

Kiedyś na płocie było napisane DUPA.Dotknąłem palcem i drzazga mi weszła...

Życzenia noworoczne do rady nadzorczej totalizatora sportowego:
OBY WAS *** PIEPRZONYCH *** STRZELIŁ DO PIĄTEGO POKOLENIA WSTECZ I WPRZÓD!!
OBY WAS *** PIEPRZONYCH *** STRZELIŁ DO PIĄTEGO POKOLENIA WSTECZ I WPRZÓD!!
Darku ..ale Ci się dowcip wyostrzył....

....chyba się zaraziłeś od "ulala"...A ja widziałem napis na płocie "uwaga zły pies" a pod spodem napisane "ale bez zębów" a pod tym napisem kolejny napis "ale zamemła na śmierć" 

....chyba się zaraziłeś od "ulala"...nie mogę jeszcze dorwać pełnej listy wygranych,dlatego swoich numerów nie sprawdzam,powiem ci na pocieszenie ze w poprzedniej edycji byłem blisko 100.000 ale wybrano numer o 5 oczek niżej od mojego.teraz jak nie będe miał100zł[na 5 losów] to juz wiecej w tą gre nie zagram.pozdrawiam

....jakieś takie przesądy i wszystko do jednego worka 
Bardziej indywidualnie proszę...

Bardziej indywidualnie proszę...

59,10....

ok....nie ważne kiedyś podagamy..
Będziesz teraz typował?...

Będziesz teraz typował?...
dla mnie sprawa prosta jeżeli nie wygrałem w 3 edycjach nawet 100zł to albo mam pecha albo ta gra nie dla mnie.jesli w multilotka gram i nie trafię nawet najniższej wygranej to też bym więcej w to nie grał bo po co?a ze najniższe wygrane się trafiają to można sobie pograć-proste jak drut.

Darku....idziesz na łatwiznę...
66,67,9,10,11,46,22,21,74,31...no to zobaczymy...
znalałam w kuchni puszkę po angielskiej herbacie przygotowaną na skarbonkę
znalałam w kuchni puszkę po angielskiej herbacie przygotowaną na skarbonkę

miałeś wczoraj spokój jeśli chodzi o nagłe wezwania do awarii?
Oj tak,tak,tak
Szampana otwierałem pod Zamkiem Królewskim i patrzyłem w gwiazdy...beztrosko
Szampana otwierałem pod Zamkiem Królewskim i patrzyłem w gwiazdy...beztrosko
witam
wszystkich 
Darku zeby tylko nie powstalo zwarcie na waszej lini przesylowej ,bo sploszy dwa golombki

wszystkich 
Darku zeby tylko nie powstalo zwarcie na waszej lini przesylowej ,bo sploszy dwa golombki

Fajnie...ważne jest to jak się rozpocznie Nowy Rok..
Nie no znowu mnie bijesz...
Przypominam ...mam silną wolę.
vento witaj ..dawno Cię nie było
Nie no znowu mnie bijesz...
Przypominam ...mam silną wolę.
vento witaj ..dawno Cię nie było

Sory..to ja byłam na wagarach..

za wczorajsza nieobecnosc to nikt nie bedzie sie gniewal ,wybaczamy(pod warunkiem ,ze sie dobrze bawilas) 

spędziłam wczorajszą noc w bardzo sympatycznym towarzystwie...udany sylwester
szczesciaro mam nadzieje ,ze Darek stanol na wysokosci zadania i towarzyszyl tobie az do rana 
mag.cos ostatnieo nie odpisuje na czacie ,pewnie sie wkurzyla

mag.cos ostatnieo nie odpisuje na czacie ,pewnie sie wkurzyla

Vento.Tylko duszą,bo mieszkamy daleko od siebie.
A mag pewnie nas teraz obserwuje i pozdrawia.Prawda mag?
A mag pewnie nas teraz obserwuje i pozdrawia.Prawda mag?

mag..
...
...nie sądzę...mag to chyba sąsiadka Darka

Stolica górą....z wielkopolski na niewielutu graczy.Ciekawe dlaczego...
niewielu gracz..
Witaj vento
a no jeszcze nie

od poniedzialku skonczy sie siedzenie po nocach....
vento nie mogę spać

wracamy do rzeczywistosci...praca..
vento juz CI odpisałam na meila masz go?

...taaakja nie lubie leniuchowac i praca jako taka nie jest mi straszna 
czrodziejko

czrodziejko

vento odebrałam i również sprawdź pocztę

vento to dobrze
uwielbiam pracusiów
uwielbiam pracusiów
vento powiedz mi w meilu skąd jesteś

dodatki tylko w postaci premii...
zima mamy spokoj w pracy...
zima mamy spokoj w pracy...