Wpisy 2 016 966 – 2 017 065
15 kwietnia 2014 12:55 → 15 kwietnia 2014 13:15, 100 wpisów
DW.. .
.....................................
.....................................
54 bym dał jeszcze od joci z piramidki
ja na 14 nie gram
Witam.
Pokusiłam się sprawdzić co tam wisi w powietrzu?
Ano z tego co widać w astrologi to zdecydowanie pierwsza 40 jest mocna i to conajmniej na trzy dni. W astrologi dzisiaj dzień dwudziestek, zobaczymy jak one się zachowają.
Pokusiłam się sprawdzić co tam wisi w powietrzu?
Ano z tego co widać w astrologi to zdecydowanie pierwsza 40 jest mocna i to conajmniej na trzy dni. W astrologi dzisiaj dzień dwudziestek, zobaczymy jak one się zachowają.
Czas skoczyc do zoltej budy wysokich wygranych wszystkim !!!!!!! moze komus cos wyslac jeszcze podziele sie jak wyjdzie
zostawiam na mini kapitał
kondziu wiem ,że czekasz ale***owy był i guzik było widać.Dzisiaj ponowię próbę
lilka, bo lizaki dojda wczesniej od Pasko...dzisiaj mają ponoc byc
pierwsza czterdziestka to cyfry 1-40
kondi: lizaki wyszły z opóźnieniem i Pani na poczcie mi mówiła, że dojdą najprawdopodobniej na czwartek mimo opcji "Priorytet" (pewnie spory ruch z kartkami świątecznymi)
Pasko Ty siem nie tłumacz karwaCo to za czasy żeby na wygraną nagrodę 3 miechy czekać
Faktycznie w astrologi nastąpiło przesuniencie o jeden dzień do przodu i zestawy które są na jutro , grają już w drugie losowanie dzien wcześniej.
buahahahahahahahahahahahahahahha
buahahahahahahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buahahahahahahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pasko jak mi karwasz kiedyś taki numer wywiniesz to Ciem do sundy podamPójdę do prokuratury i zobaczysz wtedy
a na koniec na pożegnanie nagotuję Ci żurku na 300 osób.Będziesz się mógł z kolegami w celi podzielić
założę się, że sie karwa znaczek w miedzyczasie odklei i liazki wróca do nadawcy
kondi: my widzę mieszkamy 50km od siebie, więc raczej na pewno dojdzie na jutro
widzis co sie dzieje...lilka specjalnie zawala typy, zeby nie łapnąć się na poduim
Pasko dobra żart żartami a tak na poważnie powinieneś mieć od tego jakąś osobę co załatwi to na pniu
tak to jest jak świstaki zawijają w sreberka tym razem zą lyzaki
Pasko brak zainteresowania w tym kierunkuwe siostrę jak masz albo brata
Pas... emotkę lizak i wszyscy będą zadowolnieni niejednokrotnie
kondziu ja nadgorliwa? Chyba Ci się coś popierdyliło.Nadgorliwośc gorsza od faszyzmu