Wpisy 2 017 066 – 2 017 165
15 kwietnia 2014 13:16 → 15 kwietnia 2014 13:52, 100 wpisów
kondziu dopiero połowa miesiaca. A to dla Ciebie http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_4_68.gif
kondziu masz to od Janusza https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1RPMKjvrWnceT9QqporCWDZnxLM0MiM8Dvqy2H5sB4X3ndlRaiA dojdzie na czwartek
Dzień Dobry jestem z .... s Konana
Chwila przerwy to wpadłam kolegów odwiedzić
Chwila przerwy to wpadłam kolegów odwiedzić
kondziu jak tylko 50km od Janusza mieszkasz to mogłeś sam podjechać po lizaki a nie jęczysz i jęczysz wiecznie
Z północy Polski na południe przemieszczają się chmury z ulewnym deszczem a nawet gradem. Miejscami grzmi. Najgorzej jest w okolicy Bydgoszczy, Poznania.
.................................................
.................................................
przy okazji Ci tego browara wyślę przegranego bo od roku wysyłam tak jak Pasko Tobie lizaki.Adresu nie podałeś
bo % urósł, to beczułka 5 litrowa wychodzi jak nic, a sezon grillowo-kociołkowy sie zbliza
kondi my wierzymy i to wystarczy
A pamiętasz jak we wrześniu z uporem maniaka twierdziłam chyba przez trzy dni pod rząd, że będzie wysyp 70-tek też nikt nie wierzył a ja miałam 7/10
A pamiętasz jak we wrześniu z uporem maniaka twierdziłam chyba przez trzy dni pod rząd, że będzie wysyp 70-tek też nikt nie wierzył a ja miałam 7/10
tak medea...najlepsze jst to, ze Ty zawsze widzisz 6/10, a w kolekturze jest 7/10 ...mnie to jakos nie spotyka
Medea.. .
.....................................
.....................................
jaki lokalny browar u Was lilka jest?...nie licze domowych wyroobów własnych
kondziu browar nie problem,pisz jakie i wysyłam a nie się czaisz jak rak wiesz do czego
Witam wszystkich miłośników lotto, jestem tu nowy. Bardzo fajna stronka, licze na miłą współprace pozdrawiam
spokojnie lilka...teraz wielki tydzien i swieta...na pewno by nie doszedł
Wczoraj zagrałem na liczby ze snu bo tutaj u was wyczytałem ze takie coś jest i udało sie 3/3 stawka 5 czyli 270 zł zobaczmy jak dzis będzie
lilka, jak mnie najdzie na browara, to napisze ..oczekuj odpowiedzi
mateo poczekaj do po losowaniu zobaczysz jak kondziu się będzie cieszył z 3/10
ja pier dolca dostaje, lae dopiero jak lilke przescigam w punktach...a tak to spokojny jestem
no zobaczymy co dzis wypadnie, ja wysłałem 3 zakłady na 10 i 3 na 3
Kto dzisiaj losuje ???
....................................
....................................
kondziu co może być Twojego dobre jak Ty wiecznie jęczyszzłą aurę pociskasz wszystkim
powiem tak... w piątek troche poczytałem i zainteresowało mnie to.. w sobote sobie na sucha patrzyłem, trafił bym 3 w niedziele to samo to w pon powiedziałem ze musze puścić, i sie udało... ale może to tylko 1 raz
kondi bo ja mam pomroczność jasną jak widzę, ze moje cyferki lecą. Ile razy już źle sprawdziłam zakłady i darłam 4/10 bo mi się cyferka z emocji zgubiła to już nawet nie liczę. Szczytem wszystkiego była tamta akcja z dwoma jak mi się wydawało 6/10 które okazały się 7/10 oraz 6/10. Moja mina w kolekturze musiała być bezcenna. Chyba podobna jak wtedy gdy w kolekturze dałam jak myślałam 3/9 z + z chybika a Pani zamiast żądać dopłaty do puszczanych zakładów wypłaciła mi jeszcze 10 złotych
ja nie gram w TSie , tylko u buka, bo musimy oszczędzać. Żona upatrzyła se drogi komplet wypoczynkowy
gdzie est pionowa kreska na klawiaturze nie moge za fiksa znależć
dotam - eh te żony zawsze cos wymyslą... jak dobrze ze ja nie mam żony