Wpisy użytkownika DW1010
Łącznie 1 779 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 675 202. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
coś mi się wydaje, że wyczekiwane 57 padnie i będzie dodatkowo plusem
ukraść pierwszy milion a potem grać i przegrać nie wygrywając w mini ...
grałem chwilkę systemem i myślę , że lepiej nazbierać na 12 liczb
ja gram tylko trójami i stawkę podbijam ni chuyaa grając na 10 skreśleń nie wpada
mala nie sugeruj się tylko tymi liczbami wybierz swój zestaw i dobierz jak Ci brakuje coś z forum
cholerka jeden pewniak mi potrzebny i zakłady gotowe polecicie coś ? zastanawia mnie przedział 30- 37 jeszcze
mając pewniaka zrobić 10 kuponów stawka razy 2 ,żeby nie przeginać i też jest ok
nie , sama satysfakcja że wpadają cyferki nie jestem pazerny nawet głupie 54 zł za 3/3
ja traktuję to bardziej jako zabawę , nigdy nie nastawiam się ,że rozbiję ts'a
lottomat całe lotto to pomyłka ustawione kumulacje i wypłacane grosze graczom
dobra nocne marki i typowicze dobrej nocki i standardowo wysokich wygranych
Siema wszystkim
jocia Twoje liczby podstawione do mojego próbnego "sysytemu" dałyby 3x 3/4 i 1x 2/4 kupony by się zwróciły a majątku bym się nie dorobił ale coś zaczyna działać
jocia Twoje liczby podstawione do mojego próbnego "sysytemu" dałyby 3x 3/4 i 1x 2/4 kupony by się zwróciły a majątku bym się nie dorobił ale coś zaczyna działać
po innych stronach ??? nie z 30 liczb bo nawet ich na oczy nie widziałem tylko te , które podała na czacie wymieszane z moimi
Robal
mam tylko konto tutaj ale nie będę się tłumaczył. Nie sprzedaje złotej recepty na zajebistą wygraną bo sam gram trójkami to tyle w temacie.
mam tylko konto tutaj ale nie będę się tłumaczył. Nie sprzedaje złotej recepty na zajebistą wygraną bo sam gram trójkami to tyle w temacie.
No spoko Robal wziąłeś mnie za szabrownika z forum , no ale to nie ja. Jeżeli Cię uraziłem to grube sorry z mojej strony
z jednej strony dobrze, mniej tego badziewia ja koksem teraz palę
Wn Twój test jest potrzebny niczym kawa z rana liczymy na popołudniowy
agatka lepiej napij się z nami jutro poszukasz tego , czego w sumie szukasz
rafalski , na jedną nóżkę na drugą a potem to już za wszystko jak leci
Dobra bo rano nie ma komu wstawać
Dobranoc jutro standardowo wysokich
Dobranoc jutro standardowo wysokich
Pasko się w dizajnera bawi albo ja jeszcze mam kaca - Witam wszystkich graczy i nie graczy
miałem też to w głowie ale się powstrzymałem , wieczorem napiszę jak będzie
« PoprzednieKolejne 100 »