Wpisy 19 958 – 20 057
8 kwietnia 2008 19:52 → 10 kwietnia 2008 22:42, 100 wpisów
mam system 15l.3za.
44.5.7.16.26.61.55.60.49.33.27.30.25.12.3
44.5.7.16.26.61.55.60.49.33.
44.5.7.16.26.27.30.25.12.3.
61.55.60.49.33.27.30.25.12.3.
tylko niemam pewniaków.
tani i skuteczny.
44.5.7.16.26.61.55.60.49.33.27.30.25.12.3
44.5.7.16.26.61.55.60.49.33.
44.5.7.16.26.27.30.25.12.3.
61.55.60.49.33.27.30.25.12.3.
tylko niemam pewniaków.
tani i skuteczny.
Oooooooooo to stary graczu mylisz się bardzo .
Znam zupełnie innych nowoczesnych młodych ludzi . Mądrych chłonących wiedzę umiejących myśleć i bardzo ciekawych . Tylko , że tacy ludzi nie produkują się i głupot u Paśki . Nie mają czasu i mają ciekawsze zajęcia od chamskich odzywek .
To co tutaj widzisz to margines , wirtualnych ludzi , którzy nagle odkryli Internet i muszą się zaprodukować -za wszelką cenę . Chamstwem i głupotą wystawiają sobie samym świadectwo.
Ale to tylko margines a nie reprezentacja .
To by było za proste i czarno białe .
Są tutaj też tacy , którzy pisać nie umieją i używają do pisania piktogramy , gdyż nie umieją zdania sklecić.
Starygraczu - a znasz ludzi , którzy umieją kaligrafować ?
Takiemu trzeba by tłumaczyć co to jest .
Wychowany nowoczesny matoł na spoko, nara i pozdro to tylko matoł i folklor .
Dzisiaj była audycja w tv na temat owczego pędu baranów w Polsce .
O tym , że nie jest się odmiennym tylko małpuje się ogół .
To moda medialna narzucana przez koncerny handlowe .
No bo napisze się , że LXPSUPer z wbudowaną pralką to trendy i barany pójdą kupić .
Wiesz jaki to rynek równo idących jak po sznurku baranów .
Na Tobie interesu nie zrobią -bo jesteś krytyczny .
Koncern nie lubią krytycznych -bo to żaden klient .
Nie lubią .
To dyrektywa nowoczesnego rynku handlowego .
Samemu sobie zrobić rynek .
Jak jeden baran zobaczy youtube albo inny idiotyzm to sto baranów go będzie małpować i wślepiać się miesiącami w takie kretyństwo .
Firmy zachodnie nie potrzebują mądrych tylko idiotów roboli .
Znam zupełnie innych nowoczesnych młodych ludzi . Mądrych chłonących wiedzę umiejących myśleć i bardzo ciekawych . Tylko , że tacy ludzi nie produkują się i głupot u Paśki . Nie mają czasu i mają ciekawsze zajęcia od chamskich odzywek .
To co tutaj widzisz to margines , wirtualnych ludzi , którzy nagle odkryli Internet i muszą się zaprodukować -za wszelką cenę . Chamstwem i głupotą wystawiają sobie samym świadectwo.
Ale to tylko margines a nie reprezentacja .
To by było za proste i czarno białe .
Są tutaj też tacy , którzy pisać nie umieją i używają do pisania piktogramy , gdyż nie umieją zdania sklecić.
Starygraczu - a znasz ludzi , którzy umieją kaligrafować ?
Takiemu trzeba by tłumaczyć co to jest .
Wychowany nowoczesny matoł na spoko, nara i pozdro to tylko matoł i folklor .
Dzisiaj była audycja w tv na temat owczego pędu baranów w Polsce .
O tym , że nie jest się odmiennym tylko małpuje się ogół .
To moda medialna narzucana przez koncerny handlowe .
No bo napisze się , że LXPSUPer z wbudowaną pralką to trendy i barany pójdą kupić .
Wiesz jaki to rynek równo idących jak po sznurku baranów .
Na Tobie interesu nie zrobią -bo jesteś krytyczny .
Koncern nie lubią krytycznych -bo to żaden klient .
Nie lubią .
To dyrektywa nowoczesnego rynku handlowego .
Samemu sobie zrobić rynek .
Jak jeden baran zobaczy youtube albo inny idiotyzm to sto baranów go będzie małpować i wślepiać się miesiącami w takie kretyństwo .
Firmy zachodnie nie potrzebują mądrych tylko idiotów roboli .
Dziękuję panom Mariusz2 i staremu graczowi oraz LEO za interesującą dyskusję,Macie dużo racji.Może gdyby więcej ludzi miało wpływ na "rozpalone głowy" młodych nie dochodziło by do takich tragedii jak w Krakowie,gdzie dwóch bandytów-graczy podcięło gardło dziewczynie pracującej zaledwie od 5-ciu dni w punkcie bukmacherskim.Cóż nie wszyscy są nawet ludźmi,są gorsi niż zwierzęta.
Zgadzam sie z tobą Mariusz
No coments.Pozdrawiam.
No coments.Pozdrawiam.
Tak to prawda zadne zwierze nigdy bez powodu nie zaatakuje albo atakuje bo musi zdobyc pozywienie albo odpiera atak innego zwierzaka i tak jest w kurniku czy ktos widzial gospodarstwo w ktorym sa dwa koguty nie ma bo by sie zadziubaly walczac o wzgledy kurek ale walcza chonorowo slabszy odchodzi a ludzie nawet jak walcza to honoru za grosz nie ma i taka brutalizacja zycia i nie piszcie ze to ci co graja sa niebezpieczni bo prawdziwy gracz poglebia swoja wiedze z zakresu matematyki ,systemow wymienia poglady a tu paru kretynow korzystajac z anonimowosci pozwala sobie wszystkich bezkarnie wyzywac i ponizac jedynym hamulcem moze byc jawnosc na stronce a tego nie bedzie,jak napiszesz ze wygrywasz to jestes tym co namawia do chazardu a jak napiszesz ze przegrales to juz jestes hazardzista bo bedziesz sie odgrywac i tak zle i tak nie dobrze ,dam przyklad : jak straz miejska (osobiscie ich nie trawie)przyjechala pod hale targowa w Krakowie to nie poszla do stojacych pod kioskiem 4 mlodych i nachlanych mlodziencow tylko kazali sie zbierac kobiecie kalece o dwoch kulach ,i nikt nie zareagowal na taka glupote ze strony strazy,wydarlem sie na nich jak tylko moglem ale uwazalem zeby ich nie obrazic i co zabrali sie i poszli przyklad ten dowodzi ze mlodzierz jest bezkarna tatus nie zapyta synka z kad on ma BMW tylko sie cieszy ze synek jest operatywny i ma,a porzadnymi brykami jezdza gupole ktorych zaden urzad nie zapyta z kad ma takie dochody ale jak ty pomylisz sie w zeznaniu to cie zniszcza ,Taki balagan idzie od gory i nie ma sie co dziwic,wystarczy posluchac politykow ktorzy wiedza doskonale co tobie jest potrzebne ,reszte sobie mozemy sami dospiewac.pozdrawiam.
TERAZ TO JEST JUż CHYBA KłóTNIA.
KTO TO BęDZIE CZYTAł ???
MNIEJ I TREśCIWIEJ.
KTO TO BęDZIE CZYTAł ???
MNIEJ I TREśCIWIEJ.
Faktycznie Pasko powinien co najmniej uniemożliwić zakładanie kilku kont. Wpisy obraźliwe usuwać a osoby niekulturalne powinny mieć bana.
Nie to nie klutnia ale Adams ma racje to chcialem napisac co on zaproponowal w pelni popieram,
Haha, dzisiaj kupiłem zdrapkę i wydrapałem 50 zł. Chyba się na nie przerzucę, bo na blankiety wydaję po 50 zł tygodniowo i nic z tego nie ma, a kupię 2-3 zdrapki i zawsze coś ugram, a nawet jak nie, to w plecy jestem max 4-6 zł
wczoraj w numerka wylosowali "moje" liczby, ciekawe, czy dziś będzie podobnie ;)
wczoraj w numerka wylosowali "moje" liczby, ciekawe, czy dziś będzie podobnie ;)
aha, żeby była jasność - to nie zagrałem tymi liczbami. Mam kilkanaście takich "chodzących za mną" parek i czasem je wysyłam w różnych kombinacjach, akurat wczoraj zagrałem na chybił-trafił.
Cześć OPA, zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi...o te najczęściej lub najrzadziej "chodzące".:)
Beezqp -gra w zdrapki i na chybił-trafił to nie gra, tylko zabawa w ciuciubabkę, a na babkach najlepiej Mario się zna:) Mario nie gra w zdrapki, dlatego ma fajne babki:)hah O Mario! Pozdrawiam:)
Beezqp -gra w zdrapki i na chybił-trafił to nie gra, tylko zabawa w ciuciubabkę, a na babkach najlepiej Mario się zna:) Mario nie gra w zdrapki, dlatego ma fajne babki:)hah O Mario! Pozdrawiam:)
7 kwietnia 2007 roku w miejscowości Piechowice na terenie Oddziału TS we Wrocławiu padła kolejna wysoka wygrana w wysokości 250 000 zł. Nasz Gracz samodzielnie wytypował szczęśliwe liczby za stawkę podstawową (2.50
matycz - mów co chcesz, ale zdrapki to jedyna gra lotto w której jestem do przodu i to kilkadziesiąt złotych [gram za małe kwoty - może z wszystkich wydanych z ostatniego się uzbiera z 20-30 zł - a wygrałem w sumie koło 80 zł].
A dzisiaj w Dużym 3/6. Niedosyt lekki, bo jedno przesunąłbym o 1 do tyłu, drugie o 2 do przodu i byłaby 5/6, ale nie narzekam, na kupony będzie. Ogółem dzisiaj udany dzień, najpierw 50 zł wydrapane, teraz 16 zł z dużego - oby tak dalej ;)
A dzisiaj w Dużym 3/6. Niedosyt lekki, bo jedno przesunąłbym o 1 do tyłu, drugie o 2 do przodu i byłaby 5/6, ale nie narzekam, na kupony będzie. Ogółem dzisiaj udany dzień, najpierw 50 zł wydrapane, teraz 16 zł z dużego - oby tak dalej ;)
Swoją drogą - podniecają się tak tą wygraną w Multilotku że aż na głównej lotto.pl o tym piszą, a że w Expressie jedna taka wygrana na tydzień się trafia [choć tylko dwa losowania] to już nie napiszą nigdzie
Witam.
Nie wiem czy ktoś tak grał w profku tym systemem :
Typujemy dwie piątki liczb .
oczekujemy wygranej tzn. trafienia w obydwu piątkach MINIMUM 2/5
i wtedy przy trafieniach :
2/5 i 2/5 wygrana 35zł na plusie
2/5 i 3/5 wygr. 305zl na plus
3/5 i 3/5 935zł na plus.
2/5 i 4/5 710zł na plus
3/5 i 4/5 1870zł na plus.
Większe wygrane oczywiście też ale kto trafi w jednej piątce 4/5 i drugiej też 4/5.
jeżeli nie znacie tego sposobu to mogę objaśnić jest bardzo prosto .
2 strefy po 5 skreśleń.
Pozdrawiam.
Nie wiem czy ktoś tak grał w profku tym systemem :
Typujemy dwie piątki liczb .
oczekujemy wygranej tzn. trafienia w obydwu piątkach MINIMUM 2/5
i wtedy przy trafieniach :
2/5 i 2/5 wygrana 35zł na plusie
2/5 i 3/5 wygr. 305zl na plus
3/5 i 3/5 935zł na plus.
2/5 i 4/5 710zł na plus
3/5 i 4/5 1870zł na plus.
Większe wygrane oczywiście też ale kto trafi w jednej piątce 4/5 i drugiej też 4/5.
jeżeli nie znacie tego sposobu to mogę objaśnić jest bardzo prosto .
2 strefy po 5 skreśleń.
Pozdrawiam.
ZUZIA ja bym pograł w coś takiego,jak najbardziej,jeszcze lepiej jak w multi,ale skąd wziąć tego profa,u nas tylko bukmacherka-totolotek i sts
Zuzia zapomniałaś napisać,że minimalna kwota za jaką czeba zagrać to 100 złotych,czasami trudno trafić 3/5 a gdy trafimy nawet w jednej piątce cztery liczby a w 2 tylko 1 to niemamy żadnej wygranej.Na trafienie 2 liczb w 2 piątkach tez czeba czekać nieraz 2,3 losowania a zysk tylko 35 zł przy włożonej 100.Owszem systemem takim ,można grać,ale własnym skróconym..np..wybieramy 2 piatki i z kazdej piatki robimy własną kombinacje po 3 parki,gdy pomnozymy mamy 9 zakładów po 4 liczby,wtedy gramy 3 z4 i płacimy 36 złotych,ale gdy z jednej 5 trafimy 1 parke a z 2 tylko 1 liczbe mamy zwrot ,więc to jest mniejszy wkład i napewno lepszy system...
Witam wszystkich,a szczególnie LUSI.Wróciłam właśnie z dalekiej wyprawy.Mam nadzieję,że tęskniliście za mną.Pozdrawiam wrogów i przyjaciół.Cieszę się ,że wróciłam.Wkrótce porozmawiamy.Papapa.całusów 102
Witam wszystkich oraz Syrenke ! wczoraj w multi wtopa ale jestem zawiedziony na 50 zakładów w dużego lotka tylko miałem jedną trójke 10,35,47 to też porażka a przecież tam padły takie liczby jak 5,10,35,47 można było ta czworke wychaczyc zle rozpisałem ! ale może dzis odbije w expresa ?
180 Szczecin 2008-04-08 15/39 2 992 986.00 to chyba przez te światlo hahahh niech umie tyz zgaśnie hahha
a,kiedy przyjdzie kiedyś do mnie zegarmistrz świateł kolorowych to będę jasny i gotowy...................
zgasną...................
i pójdę nie wiem gdzie na zawsze dośpiewaj se hanys i nie zazdrość innym.To czysty przypadek,że szczecin wygrał.Gratuluję wygranemu.
zgasną...................
i pójdę nie wiem gdzie na zawsze dośpiewaj se hanys i nie zazdrość innym.To czysty przypadek,że szczecin wygrał.Gratuluję wygranemu.
jo u nie zazdroszcza niech se wygrol i nie se swietuje tera moze kiedy jo wygrom jo by chciol choc ta 5 trefic
Czy ktos by mi mogl podac jakis system z 12 liczb dzieki
Jakim cudem Szczecin wygral?? Przeciez awaria pradu byla tam no wkurewe no.. kreca kreca
z psycholka
system sprawdzony z 12 na szóstki obojętnie do jakiej gry czy dla buka
abc - def - ghi - jkl
def - ghi - jkl
ghi - jkl
u buka najlepiej się sprawdza w systemie 4/6 wygrane co prawda mniejsze niż w całości ale zawsze są to dla ????? i dla tych co chcą tańsza wersja dzieląc 12 na czwórki
system sprawdzony z 12 na szóstki obojętnie do jakiej gry czy dla buka
abc - def - ghi - jkl
def - ghi - jkl
ghi - jkl
u buka najlepiej się sprawdza w systemie 4/6 wygrane co prawda mniejsze niż w całości ale zawsze są to dla ????? i dla tych co chcą tańsza wersja dzieląc 12 na czwórki
dzisiaj express był bezlitosny, 3 liczby wytypowałem sobie dobrze [15,37,42], jedną przypadkiem też [17], no ale co z tego, skoro wszystkie były na różnych zakładach :) Ale po wczorajszym urodzaju dziś nie mogło być znowu dobrze ;)
a na czym miałoby polegać to wspólne typowanie? ja wspólnie typuję z kumplami z pracy. oni dają mi kasę, a ja ją "inwestuję" w TS. :)
Kogucik dzis szczesliwy wreszcie upolowal nieparzyste do odebrania jutro 2016,63 a kiedy wyjde na 0 pomalutku a do skutku tylko trzemu to tak dlugo trwalo na 9 dni tylko 2 x NP ale trudno takie zycie wszystkim gratuluje i pozdrawiam.z podniesionym ogonkiem ide spac dobranoc.
witam moi mili szukam chetnych do gry na piatki i szostki powiem uczciwie gdybym mial kase na opracowane zestawy mialbym dzis 6 piatek w piatce i szesc piatek w szostce. nie jestem oszustem i naciagaczem ale poznam ze slaska osoby ktore chcialy by wspolnie razem ze mna zai nwestowac w gre w systemy, mile widze takze wasze pomysly, zapraszam wszystkich na gg 585 47 28 Marek, dziekuje z gory za odzew
Moze napisz jakie sa koszty tego twojego systemu ile trzeba miec troche szczegolow bo nikt w ciemno do spolki z toba nie przystapi poki nie zrobisz kosztorysu gry oczywiscie ogolnego pozdrawiam,
sa rozne koszty gry dlatego podalem gg i czekam na chetnych do dyskusji przypominam me gg 585 47 28
Opa co mi powiesz?
Pozdrawiam P.Miodka czemu ja tylko jeden blad popelnilem i bylo tak krotko.Z wyrazami szacunku.
jak tam? numerki się przyśniły? Poślijcie sobie na multi parkę 37,42, z plusem może wejdzie.
MARIO jeśli brać w EX czy DL liczby często występujące to chyba lepiej "uderzyć" wtedy systemem...np 8
Masz racjie ale nie jestem zwolennikiem systemów jakoś wole swoje konbinacjie chodz nie mówie ż enie spróbuje moż edziś zobacze system 8 liczb jedna kratka to 56 zł wezme z 2 pośle krateczki ! Pozdro !
dzis taka ;)
10/1,11,20,24,45,49,55,74,76,77
6/11,20,45,49,55,76
4/8,15,24,74-prof ;)
dzis taka ;)
10/1,11,20,24,45,49,55,74,76,77
6/11,20,45,49,55,76
4/8,15,24,74-prof ;)
Teraz ma czas pomyślec nad liczbami zwiolnionko tydzień heh ;) kuracjia i lotto pod koniec maja w olsztynie rusza keno koło 20 maja juz zapadła decyzjia zobaczymy może tam cos sie wyrwie ?
W TS tak 20liczb z 70 co 5 min losowanie zakład bedzie kosztował 2 zł to ądna sumka jak by puscił na cały dzień ? 24 zł na godzine wychodzi bo co 5 min losowanie to na cały dzień z 240 zł
O Mario! To kiedy Ty znajdziesz czas na swoje "babki"??? :) Znajdziesz dla nich chociaż z 5 minut? Czy też co 5 minut będzie inna?:) hah. Pozdrawiam:)
2,3,5,7,12,26,32,38,48,63.
2,3,5,7,12,26,32,38,48,63.
Niektóre punkty np w kasynach i na stacjach będą czynne 24 godz co daje możliwość obstawki za 576 zł,przy twoim założeniu gry MARIO.(totalizator zamierza przejąć kasyna od PLL LOT) Pozdrawiam i wysokich wygranych.
Matycz jestem tak zorganizowany że dam rade z wszystkim jak i nie zaniedbam kobitek Pozdrawiam !!!
Na pierwszym miejscu organizacjia potem praca potem autko no i kobitki hehe !Jestem uparty jak coś postanowie to po trupach !!! Nie ma że boli !
Cześć OPA, pewnie chodzi Ci o ten, czemu Mario nie gra w zdrapki.:) Bo ma fajne babki. A w Olsztynie wszyscy zdrapują, nawet wysocy urzędnicy:) Pozdrawiam:) Cieszę się Mario, że nie zaniedbasz nikogo, życzę Ci, żebyś się wdrapał na sam szczyt:) Powodzenia:)
MATYCZ w twoim programie MULTIMARZENIA w tym odnośnie dużego lotka mialeś podaną 6/2,15,19,34,35,44 w dużego nie wiem czy wiesz że ona padła w 4499 losowaniu 21.08.2008 jak byś ją posyłał byś był miljonerm od 2 miesiecy ;)
Także matycz dokucza wszystkim to wiemy ale jak poda jakieś liczby to wyslijcie bo ma głowe do liczb ale tylko do liczb ;)
Ostatnio w mojej firmie jest modne takie słowo że trzeba być poliwaletnym ja nim jestem ale czy matycz ?
Hahah, Drogi Mario -ta szóstka z 21-02-2008 -była niestety wpisana po fakcie, jak już padła. Może i mam głowę do liczb tylko, ale nie mam aż takich zdolności niestety, żeby zostać milionerem grając w DL:) Chcę jedynie dokuczyć TS, ale tu jednak większą szansę w tym "dokuczaniu" nadal widzę w ML. To Ty jesteś poliWalentym:) hahaha Pozdrawiam :)
...u mnie w kanałach jest modne teraz takie powiedzenie: " Tylko Mario z Olsztyna zna się na Lotto i na dziewczynach" :):):)
Witam,wszystkich milutko,wasza syrenka.Wróciłam wczoraj,z dalekiej wspaniałej podróży.Wybaczcie,nie miałam czasu,żeby pisać na forum.Dziś przeczytałam,i cieszę się,ze niektórzy za mną tęsknili,nie mówiąc o tymże się nawet zakochali,ale jak sądzę to miłosć platoniczna.Bo wszyscy chyba wiedzą,ze ja kocham wszystkich,i nic to,że inaczej.Mam nadzieję,że odezwą się dawni znajomi.Pozdrawiam LUSi,Mercedesa,Julię11,MARIO,Matycza i wszystkich innych których wybaczcie ,że imiennie(nikowo) nie wymieniłam.PaPa Całuski Wasza Syrenka.
Cześć,Syrenka ja nie udzielam się na tym forum,Możemy porozmawiać na gg.Czekam Twoja Lusi......
Syrenko ja się udzielam na tym chacie pozdrawiam cie również możemy pipisac na gg a nawet popluskac w basenie ty syrenko i ja piekny książe hehe Pozdrawiam !!!
Syrenko gdybyś nie miała-napisz,ja tylko czytuję to forum od czasu do czasu.Dużo tu ostatnio przepychanek.Całuski Papa.
Lusi - czemu zaraz przepychanki sa i pożadni chatownicy jak ja np! Nie dokuczam nie ubliżam tylko wymieniam poglądy Pozdrawiam cie lusi !
...bo to wszystko jest dla ciebie....
witam cię SYRENKO gorące buziaczki od stóp do głowy wraz z twoim powrotem znów szczęście uśmiecha się do mnie
...świat się do nas uśmiecha....jeszcze raz BUZIACZKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
witam cię SYRENKO gorące buziaczki od stóp do głowy wraz z twoim powrotem znów szczęście uśmiecha się do mnie
...świat się do nas uśmiecha....jeszcze raz BUZIACZKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Kurcze dzisiejszy dzień trzeba zapisać w kalendarzu pasco wracaja SŁAWY witamy was serdecznie !!!!!!!!!!
O.K.Lusi,znalazłam,szanuję twoją decyzję,będziemy robiły to co dawniej.MARIO,wybacz,chociaż cię lubię,to sam rozumiesz jesteś dla mnie "z innej bajki",może i piękny,ale dla innych pań i panienek.Ja naprawdę kocham inaczej,ale to już naprawdę nie ode mnie zależy.Natury nie oszukasz.Wiem,ze wielu z was drwi ze mnie używajcie do woli.Ja szanuję wasze i twoje osobiste wybory.Pływaj i pluskaj się ze swoimi wybrankami.Ja jestem szczęśliwa ze swojego wyboru.Myślę ,ze i ty będziesz.Zyczę trafnych wyborów panienek i liczb.Ja podaję od wczoraj w dziale Typowania.Może komuś przyniosę szczęscie.Tak bardzo bym tego pragnęła,bo niema nic piękniejszego niż dzielić się szczęściem z innymi.
P.S na brutalne prowokacyjne zaczepki tym razem nie będę odpisywała.
Całuski dla wszystkich co potrafią się dzielić swoim szczęściem.PaPa
P.S na brutalne prowokacyjne zaczepki tym razem nie będę odpisywała.
Całuski dla wszystkich co potrafią się dzielić swoim szczęściem.PaPa
Syrenko ;) te pluskanko to przenośnie taki żarcik Jestem wieloletnim żeglarzem fakt widziałem dużo syren ! Pozdrawiam i ciesze się że jesteś z innej bajki i powruciałaś z dalekiej wyprawy !
Muszę zaspokoić ciekawość niektórych,i odpowiedzieć gdzie byłam i dlaczego nie zdążyłam was uprzedzić.Jak już wiecie pracuję jako osoba,która musi być przygotowana do wyjazdu w ciągu 1-go dnia.Moja pani sponsor tak mnie zaobsorbowła,że nie miałam na nic czasu.Zwiedziłam za to pół świata daleki wschód,Australia,Nowa Zelandia.Zycie jest piękne.Nie będę się chwaliła,bo to nie leży w mojej naturze.Zycze wam wszystkim przeżycia też jeśli jeszcze nie byliście uroku kolorowych raf,dzikości dżugli tropikalne,czy smaku pustyni australijskiej.Pozdrawiam tym razem szczególnie OPA,Mercedesa,Lusi i innych, życzliwych mi ludzi.PaPa
Jejku nastepna moja gwiazdeczka witam Julcia 11 Pozdrawiam chyba dziś się na pije he he !!!
Syrenka ale ci zazdroszcze tej AUSTRAli i Nowej ZELANDI najpiekniejsze miejsca na świecie A woda jak z bajki cóż bym odał za zycie w tamtych rejonach a przy mnie łądniutka tubylka i jacht pełnommorski myyy hmm!A co jestes modelką czy chostesą ?
Przepraszam was,ale już wzywają mnie obowiązki zawodowe,Przyjaciele,wiedzą kim jestem,pozwól MARIO,że nie odpowiem wprost,ale jestem dziewczyną taką jaką opisałam już ponad miesiąc temu i nie zamierzam,przynajmniej na razie się zmieniać.Pozdrawiam również Julcie 11.Na dziś kończę PaPa dla wszystkich życzliwych.
MARIO nie wiesz Syrenka lubi pływać a że u nas morze było bardzo zimne odpłynęła na cieplejsze wody ale ile można się pluskać teraz wróciła odpocząć
Też dziękuję Syrenko za pozdrowienia, wzajemnie:) Julcie 11, Mercedesa i Kaczora001 także pozdrawiam:)
trzeba zgarnąć wreszcie te kumulację w numerka, totalizatorowi widocznie bardzo ciąży bo wszędzie wywieszają ileż to kasy, pewnie chcą żeby szybko ktoś ich pozbawił tego ciężaru :)
haha, znowu w zdrapkach do przodu, kupiłem za 6 zł a jutro do odbioru 8 zł. Niby nic, ale ilu z was jest ogólnie na plus w multilotku?
Jest jakis program do generowania antyliczb multilotka w totokeno albo ktos wie jak poprawnie typowac, mnie zawsze na 5 wytypowanych liczb zalatwia jedna blagam Pomóżcie moje gg 10170079 Piszcie...
Hehe. Szymon - witaj w klubie, mnie też zwykle na wytypowaną 10 wpadają 2-3 liczby.
Może warto by było zrobić tak:
1.wybrać 10 liczb, które myślisz że wpadną
2.wyrzucić je do kosza
3.wybrać 10 liczb, które myślisz że na pewno nie wpadną, starając się wybierać przy tym nie tylko duble z poprzednich kolejek
4.wysłać właśnie tą 10
Może wtedy są jakieś szanse :)))
Pozdrawiam!
Może warto by było zrobić tak:
1.wybrać 10 liczb, które myślisz że wpadną
2.wyrzucić je do kosza
3.wybrać 10 liczb, które myślisz że na pewno nie wpadną, starając się wybierać przy tym nie tylko duble z poprzednich kolejek
4.wysłać właśnie tą 10
Może wtedy są jakieś szanse :)))
Pozdrawiam!
DL: 12,20,23,33,41,48
06,10,36,39,41,44
ML: 03,09,11,13,33,39,41,51,57,66
Numerek:
09,26,33,44 i 09
10,28,31,32 i 27
28,32,40,41 i 15
29,35,37,44 i 44
23,37,42,44 i 26
12,13,17,24 i 29
01,04,06,29 i 04
02,17,23,39 i 17
15,26,34,36 i 28
07,27,40,41 i 25
06,10,36,39,41,44
ML: 03,09,11,13,33,39,41,51,57,66
Numerek:
09,26,33,44 i 09
10,28,31,32 i 27
28,32,40,41 i 15
29,35,37,44 i 44
23,37,42,44 i 26
12,13,17,24 i 29
01,04,06,29 i 04
02,17,23,39 i 17
15,26,34,36 i 28
07,27,40,41 i 25
Witam i kogucik znow szczesliwy wydziubal sobie nieparzyste reszta tez ok to dzis szczesliwe losowanko pozdrawiam i gratuluje wygranych i z podniesionym ogonkiem dumnie krocze w kierunku wersalki.Pozdrawiam
kto pogada ze mna na gg na temat gry w multi i wymieni sie doswiadczeniami zapraszam na gg 585 4728. Marek