Wpisy 20 058 – 20 157
11 kwietnia 2008 02:18 → 12 kwietnia 2008 20:39, 100 wpisów
haha, ja pod wozem.
21 w numerku typowałem uparcie, ale w 4/45 a nie w 1/36 - żeby było śmiesznie, w 1/36 mam zatyopwane 20,22,23 a 21 jak na złość nie. I niedaleko było 3/45, ale niestety znowu różnica niewielka. No nic, jutro tez losowanie :) Dziś nikt szczęścia nie miał, nawet ci co trafili 4/45 musieli rozdzielić sobie aż na 4 głowy a wiadomo, że lepiej wygrać 12 tysięcy niż 3 ;)
Wszystkich, którzy wysłali moją parkę rano wytypowaną uprzejmie przepraszam za błąd, miało być oczywiście 37,41 a nie 37,42. Przepraszam za tę literówkę, postaram się uważniej czytac wpisy przed wysłaniem. Do jutra!
21 w numerku typowałem uparcie, ale w 4/45 a nie w 1/36 - żeby było śmiesznie, w 1/36 mam zatyopwane 20,22,23 a 21 jak na złość nie. I niedaleko było 3/45, ale niestety znowu różnica niewielka. No nic, jutro tez losowanie :) Dziś nikt szczęścia nie miał, nawet ci co trafili 4/45 musieli rozdzielić sobie aż na 4 głowy a wiadomo, że lepiej wygrać 12 tysięcy niż 3 ;)
Wszystkich, którzy wysłali moją parkę rano wytypowaną uprzejmie przepraszam za błąd, miało być oczywiście 37,41 a nie 37,42. Przepraszam za tę literówkę, postaram się uważniej czytac wpisy przed wysłaniem. Do jutra!
Dzień dobry z rana kurcze ptaszki świergotaja za oknem to oznaka przychodzącego lata dobrze ! Wczoraj nie miałem czasu z wieczora sprawdzidz i dzis mam humorek z rana trafneło w dużego 4/6{2,5,13,15} i 2 razy 3/6{2,5,15} i {2,13,15} zainwestowałem 120 zł wygrałem 230 zł 110 zł do przodu bedzie na lizaki w multi 4/10 to nawet nie zwruciło bo 10 z plusem puszczam dzis multi ale tu optymistycznie nie podchodze !Pozdrawiam !
Widzisz OPA jak bym puścił 2 kraki za 100 zł systeme na 8 liczb to weszły 3 jednej krateczki czyli też była by sumka do przodu ale jakos wole posłąc 50 zakłądow luzem jest szansa wieksza i efekty są !
co prawda humorek jest ale pocieszony nie jestem slecze nad tymi cyferkami i sukces by był jak bym miał 5/6 albo 6/6 a tak to tylko ochłapy i pare zł do przodu to nie jest dla mnie sukces 4/6 mam wieksze aspiracjie!!!
No niestety, tak to bywa. Wczoraj byłem w kolekturze to też jakiś koleś przyszedł odebrać kasę za dwie czwórki i też nie był zbyt pocieszony - miał wszystkie 6 liczb ale na dwóch zakładach i tylko na czwórki się załapał...
Ja do wpisu 20057. Marku z Bytomia! Obserwuje Twoje wpisy już od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłem się do Ciebie odezwać. Otóż chciałem Ci doradzić tak szczerze, bazując na swoich obserwacjach i doświadczeniu życiowym:"ucz się młody człowieku , ucz, bo nauka to potęgi klucz".Nie rób sobie płonnych nadziei,że zrobisz sobie źródło utrzymania z gry pt MULTILOTEK. Bo to jest gra taka, że Ci raz da, a 10 razy zabierze. A to co będziesz miał w głowie i dyplom ukończenia uczelni-tego Ci nikt nie zabierze i będziesz mógł czerpać profity dla siebie i swojej rodzinie zapewnić odpowiedni poziom życia. Przemyśl to co napisałem. Zrobisz jak zechcesz oczywiście, ale uwierz mi: nauka , to jedyna droga do sukcesu i osiągnięć. Ten mój wpis jest jednorazowy, zresztą chyba nie potrzebuje żadnych innych wyjaśnień. Pozdrawiam!
Witam.
Czy opłaca się grać na liczby gorące ????????????????/
....32,38,41,45,66,67,71
=================
Czyżby to przypadek bo dla mnie to wygląda tak jakby 15 , 28 i 30 marca oraz 10 kwietnia W BĘBNIE BYŁY TE SAME KULE I LOSUJĄ TYLKO TE KTÓRE MAJĄ BYĆ WYLOSOWANE !!!!!!
Dla mnie nie jest to przypadek !!!!!!!!!!!
001 -> 10.04.2008 - 7/7 !!!!!!!!
002 -> 03.04.2008 - 3/7
003 -> 01.04.2008 - 4/7
004 -> 31.03.2008 - 3/7
005 -> 30.03.2008 - 5/7 !!!
006 -> 28.03.2008 - 5/7 !!!
007 -> 23.03.2008 - 4/7
008 -> 20.03.2008 - 3/7
009 -> 17.03.2008 - 3/7
010 -> 15.03.2008 - 6/7 !!!
011 -> 11.03.2008 - 3/7
Pozdrawiam.
Czy opłaca się grać na liczby gorące ????????????????/
....32,38,41,45,66,67,71
=================
Czyżby to przypadek bo dla mnie to wygląda tak jakby 15 , 28 i 30 marca oraz 10 kwietnia W BĘBNIE BYŁY TE SAME KULE I LOSUJĄ TYLKO TE KTÓRE MAJĄ BYĆ WYLOSOWANE !!!!!!
Dla mnie nie jest to przypadek !!!!!!!!!!!
001 -> 10.04.2008 - 7/7 !!!!!!!!
002 -> 03.04.2008 - 3/7
003 -> 01.04.2008 - 4/7
004 -> 31.03.2008 - 3/7
005 -> 30.03.2008 - 5/7 !!!
006 -> 28.03.2008 - 5/7 !!!
007 -> 23.03.2008 - 4/7
008 -> 20.03.2008 - 3/7
009 -> 17.03.2008 - 3/7
010 -> 15.03.2008 - 6/7 !!!
011 -> 11.03.2008 - 3/7
Pozdrawiam.
Od dawna uważam że multilotkiem sterują padają takie kulki jakie oni chcą a nie przypadkowo i nie wieże w texty pisane przez nie których tu że to tylko matematyka i prawdopodobieństwo !!! Również nie chce mi się wieżyć że to przypadki że jedna kulka pada np 6- 7 razy pod rząd ? Jak by nie sterowali lotkiem dawno by poszli z torbami gra już miljony ludzi .Dla tego do multi trzeba podchodzić z dystansem !Przerobiłem już w multi systemy swoje i kupywane posyłalem też i po 100 i 200 losow codziennie swego czasu i swoje liczby i na chybił i ni h... nie moge tej gry rozgryść od paru lat !
ja też nie wiem po co puszczam te zakłady...wiadoma rzecz że w maju mają padać...a i tak się wtapia,jeśli się to sprawdzi to będzie lux...mam nadzieję że tym razem nie przegapię.POZDRAWIAM
MARIO właśnie tak...przyglądaj się DL,jeśli wygrasz w system 8 czwórkę to sam wiesz ile będzie...
Tak wiem OPA system 8 w DL daje przy czwórce 6 czwórek i 16 trójek
a jak MARIO u was pogoda,bo u nas taka sobie,czasem wyjdzie słoneczko,ale jest pochmurnie
U mnie pochmurno i zimno być może zacznie padać? mieszkamy Opa w krainie deszczowców klimat z roku na rok coraz bardziej się pogarsza kiedys zima to była zima śnieg mróz a lato to latopod koniec kwietnia poczatek maja nie raz woda mniała już koło 20 stopni w jeziorach a teraz w lipcu 14 stopni w jeziorze i morzu ! trzeba zmienic kraj heh !
NA Nową Zelandie jak syrenka a własnie gdzie jesteście Syrenka Julcia 11 ? Pozdrawiam laseczki chatowe !!!
kto po gada o systemach ja gra w multilotka zapraszam do dyskusji na gg. moj numer gg 585 4728 zapraszam
witam wszystkich ostatnio szczęście opuściło mnie na dobre nic nie wygrywam może dzisiaj?jadę do profa zagrać w 9/49w czeskim lotku a co myślicie o takiej [5]2,12,33,38,58
Mario tęsknota Ciebie ogarneła,
kto pogada o typowaniach ze mna zapraszam na gg 585 47 28
Fiolka odnośnie snów i liczb to znalazłam ciekawe uzasadnienie ,ale jak chcesz to podaj mi swoje gg a wszysko opiszę.Każda liczba ma przypisane znaczenie.Pozdrawiam
a o czym tu gadać (rozmawiać) weź chłopie kaskę,zakreśl kupony,wyślij w kolekturze,wygraj to wtedy porozmawiamy........
Juleczka11 raczej nie tesknie !
Mario ,ale ja tylko tak pytałam.Jak tam pogoda w Olsztynie?
Julka właśnie pada a ja na L4 mam nerwoból w plecach wychodzi jeżdzenie z otwartym oknem w autku ! czyje siejak by ktoś mnie kijem poczestował po plecach !
Mario to nie byłam ja, zapewniam
Mario szybkiego powrotu do zdrowia i dużej wygranej na poprawienie humoru,mnie dopadło zapalenie oskrzeli przez tą zwariowaną pogodę
Dobra znikam na dziś pośle skromnie bo w multi jest 'korupcjia' tylko 5 z typowań i ;)
10,11,20,49,54,76,79/7
8,15,17,18,45,54,55,72/8
do usłyszenia o 22.00 :]
10,11,20,49,54,76,79/7
8,15,17,18,45,54,55,72/8
do usłyszenia o 22.00 :]
A zapomniałem o profie tam nie ma korupcji no może na meczach ?
prof--11,20,49,79/4
narka!!!!
prof--11,20,49,79/4
narka!!!!
Na oficjalnej stronie M.L informacja.Już ponad 27 milionów wygranych w M.L.
Nie dajcie się wkrecić,bo w tych 27 milionach ponad 85 % yo wygrane 2 zł,które nie pokrywają kosztu gry.Dopłacacie do każdej wygrane jeszcze 0,5 zł.Taka reklama to prawdziwa manipulacja.Mało tego 98 % ludzi jest generalnie przegrana na M.L. Nie wiem jak w innych grach? Taka jest prawda o M.L. To są moje osobiste obliczenia,ale jeśli się mylę to niech ktoś z Lotto mnie poprawi.Czekam.
Nie dajcie się wkrecić,bo w tych 27 milionach ponad 85 % yo wygrane 2 zł,które nie pokrywają kosztu gry.Dopłacacie do każdej wygrane jeszcze 0,5 zł.Taka reklama to prawdziwa manipulacja.Mało tego 98 % ludzi jest generalnie przegrana na M.L. Nie wiem jak w innych grach? Taka jest prawda o M.L. To są moje osobiste obliczenia,ale jeśli się mylę to niech ktoś z Lotto mnie poprawi.Czekam.
Dlatego rico,śmieszą mnie takie dyskusje na forum jak np w temacie"Smutna prawda o Multilotku" bo tu właśnie teoria chaosu nie ma zastosowania.Tu wszystko jest zaplanowane pod jednym i jedynym dającym się ująć w trzech słowach haśle "Jak wydoić klienta",żeby był jeszcze zadowolony bo trafił na przykład 4/10 i wygrał 2 zł,a tak naprawdę przegrał 50 gr i się ma cieszyć.BUUUUUHAAAAAAAHAAAA
I to mi się w ludziach podoba.Trafiają 4 liczby co przecież nie jest takie łatwe,przegrywają na tym 50 gr, i są zadowoleni.Takie reklamy to bardzo podatny grunt na wszystkich naiwnych.M.L.to gra dla ludzi o bardzo mocnych nerwach.
bo maja nadzieje ze trafia 10/10 co jest malo prawdopodobne :)
PROPONUJE ZAGRAZ DZISIAJ W TSN ZOSTAWCIE ML W TSN 1 000 000 zł DO ZGRANIECIA !!!
PROPONUJE ZAGRAZ DZISIAJ W TSN ZOSTAWCIE ML W TSN 1 000 000 zł DO ZGRANIECIA !!!
a,kto ci to powiedział,że to jest podatek,bo jak mi wiadomo to jest dopłata na rozwój kultury i sport,żeby gracze bezpośradnio finansowali te dziedziny.Moim zdaniem jeśli totalizator jest taki dobry niech płaci na rzecz tych dziedzin z tych 2 zł,bo ludzie i tak płacą podatki ze swoich dochodów.Dlaczego gracze mają ponosić dodatkowe koszty? I tak są pokrzywdzeni przez los,że są uzależnieni od gry.
Ren...a kto Ci każe grać.Chcesz grać to musisz akceptować ich zasady.Taka jest prawda...Z reszta prawdopodobieństwo trafienia jest i tak przeciwko nam...tylko fart nas może uratować lub rezygnacja z gry... :((
Między innymi,dlatego już w M.L nie gram,dopóki nie zmienią zasad nie będę grał.......
Ja gram w Expresiaka...w miarę tanio,prawdopodobieństwo trafienia jeszcze znośne no i kasa całkiem,całkiem... :))) pozdrawiam multikulkowiczów :))
T.S SA,dzieki takiej a nie innej polityce ma na wszystko.W dzisiejszej prasie można przeczytać,że wydzierżawi cały "Służewiec "na 30 lat,a wcześniej czytałem,że planuje wykupić większościowy pakiet KASYNA PLL LOT.To wszystko za pieniądze graczy m.in.multikulkowiczów,którym za 4 trafienia płaci aż 2 zł, bo tak im wychodzi z rachunku prawdopodobieństwa.HEHEHE.
ja dzsiaj zapuscilem tylko trzy zaklady TSN NUMEREK :) 1 000 000 do zgarniecia prawdopodobienstwo w miare zajebiste a w ML nie ma co grac bo samo wtopy.
Ja dzisiaj znowu byłbym ze zdrapek na plus całe 5 zł [wydałem 8, wygrałem raz 5zł i 2x4zł], niestety emocje wzięły górę, a w następnych zdrapkach niestety nic nie było. I tym sposobem dzisiejszy bilans wyszedł na minus całe 1 zł, ale to i tak lepiej niż w jakichkolwiek kulkach :)
Beezqp,gdzie ty widzisz to szczęście w zdrapkach? Jak chcesz zobaczyć jak ono wygląda wejdź na oficjalnej stronie LOTTO i kliknij na loterie a zobaczysz jakie masz szanse.To tak jak znaleźć igłę w stogu siana podczas zajebistego huraganu.Miliony losów pustych miliony za 2 lub 1 zł i kilka po kilkadziesiąt tysięcy.Nie ma się co łudzić.
Te loterie zdrapkowe lotto to już nawet nie złodziejstwo to jest grabież pieniędzy od wszystkich dzieci starców kobiet ciężarnych i każdego grającego.Nawet na odpuście macie większe szanse na wygranie czegoś niż w zdrapki.Dlatego jak ktoś przegra 1 zł jest zadowolony.Zenada.
Nieprawda - po pierwsze w zdrapkach masz szansę 1:4 [w niektórych nawet większą] na zwrot wszystkich zainwestowanych pieniędzy - dla porównania w Multilotku jest 1:7 na zwrot 80%.
Dalej - zdrapki mają największy % zwrotu - za każdy zainwestowany 1000 zł statystycznie zwraca się aż połowa. W grach "kulkowych" wynosi to zaledwie 20-35%.
Fakt, że szansa na duże wygrane nie jest zbyt wysoka, ale porównywalna z Multilotkiem. W ML na wygranie 250 000 mamy 1:9 000 000, w takich znakach zodiaku na 100 000 zł szansa wynosi 1:4 000 000 [albo 3 500 000, o ile się nie mylę].
W gry zdrapkowe gram niemal codziennie, inwestując 4-6 zł i prawie zawsze wychodzę kilka zł na plus [ostatnio trafiłem nawet 50 zł], jeżeli na minus to tylko te 2-6 zł. Możliwe, że mam w tym trochę nadzwyczajne szczęście, które zapewne pewnego dnia się skończy, ale tu przede wszystkim fakty mówią same za siebie. Nieopłacalność zdrapek to durny mit panujący wśród społeczności graczy lotto, takim samym mitem jest doszukiwanie się zależności między przeszłymi losowaniami a przyszłym.
Dalej - zdrapki mają największy % zwrotu - za każdy zainwestowany 1000 zł statystycznie zwraca się aż połowa. W grach "kulkowych" wynosi to zaledwie 20-35%.
Fakt, że szansa na duże wygrane nie jest zbyt wysoka, ale porównywalna z Multilotkiem. W ML na wygranie 250 000 mamy 1:9 000 000, w takich znakach zodiaku na 100 000 zł szansa wynosi 1:4 000 000 [albo 3 500 000, o ile się nie mylę].
W gry zdrapkowe gram niemal codziennie, inwestując 4-6 zł i prawie zawsze wychodzę kilka zł na plus [ostatnio trafiłem nawet 50 zł], jeżeli na minus to tylko te 2-6 zł. Możliwe, że mam w tym trochę nadzwyczajne szczęście, które zapewne pewnego dnia się skończy, ale tu przede wszystkim fakty mówią same za siebie. Nieopłacalność zdrapek to durny mit panujący wśród społeczności graczy lotto, takim samym mitem jest doszukiwanie się zależności między przeszłymi losowaniami a przyszłym.
zapraszam do syskusji i polemiki na temat systemow w multilotka zapraszam wszystkich na gg 585 47 28 Marek
Dobry wieczor.Losowanko zgodnie z zyczeniem dzis rownowaga jutro parzyste a niedziela bedzie dla nas czyli nieparzyste na drobnicy troche sie zarobilo i do jutra dzis smutny kogucik udaje sie na zasluzony odpoczynek .pozdrawiam i gratuluje wygranych.
Ja też z podkulonym ogonkiem ustrzeliłem 5 liczb ale w 2 zakladach hehe nio ale trafneło numerek 24 na lizaki Dobranoc!
A mi się wydaje w tych zdrapkach ze właściciel dostaje je jako bonusy a tylko jego dobra wola ile ich będzie do wybrania z koszyczka …
panie Marku ...syskusja zawsze mile widziana,tylko zastanawiam się czy to pomyłka czy rzeczywiście d jest ciężko wymówić...POZDRAWIAM
a po drugie,żeby w ciągu 11 dni plus się trzy razy powtarzał to już bardzo duże przegięcie,już nie będę wspominał czego...Julcia to wie
I w numerkach wtopa... Wracam chyba do chybił trafił bo te moje szczęśliwe liczby niebardzo szczęsliwe w numerku się okazują
Do 'PASCO' prosze o zrobienie porzadku na swojej stronce ponieważ mój komputer został wielokrotnie zainfekowany przez wirusy i trijany z stronki PASCO do tego stopnia że musiałem zrobic formata ! był spokój jakiś czas na owej stronce zaistalowałem KASPERSKY SECURITY i dzis wykrył prube wejscia konia trojańskiego z pańskiej strony I uznał ja za niebezpieczna i mam problem z wejsciem na nią !!! Jak pan nie zrobi porządku nie bede kożystał już z tej stronki !
Witam.Popieram prosbe ***MARIO*** ze swojej strony dodam ze brakowalo by mi tej postaci na stronce.Pozdrawiam.
Dziś mnie wychodzi tak ;)
1) 1,20,49,79/5
2) 1,11,17,49,57/5
3) 11,20,49,79/4--prof
4) 1,11,17,20,49,57,72,79/8-mega ósemka ! Wiem opa oco ci chodzi Pozdrawiam!
1) 1,20,49,79/5
2) 1,11,17,49,57/5
3) 11,20,49,79/4--prof
4) 1,11,17,20,49,57,72,79/8-mega ósemka ! Wiem opa oco ci chodzi Pozdrawiam!
Pierwszy zakład
1) 1.11.20,49,79/5 pominełem 11
1) 1.11.20,49,79/5 pominełem 11
Nie da wam tego Matka nie da Sasiadka co da wam MARIO hehe Pozdrawiam !!! Pasco Mam nadzieje że działasz ?
Inter explorer 7.0 Opa to nie ma znaczenia poprostu raz na jaki czas wchodzą wirusy i trojany z PASCO zależy jakiego masz antywirusa jedne pokazują inne nie akurat mam takiegoo najnowszego 2008 który podaje adres z jakiej strony wszedł i go blokuje potem musze się trudzić żeby mu zezwolił na otwarcie pasco ! czy innej ! ale w moim przypadku wchodzą tylko z pasco !naszczescie ten nowy ich nie wpuszcza ale bedzie nowy trojan ktorego nie ma w bazie i znowu bedzie trzeba format walić a w moim przypadku ma takie żeczy w komputerze że potrzebyje 2 dni żeby to wgrac nie mówiąc o szczytaniu na pyty przed formatem
OPA napewno masz antywirus wszyscy mają ale wczytaj sobie taki program tylko do trojanów WERBROOT SPY SWEEPER to jest program co tylko walczy z trojanami a zobaczysz po wczytaniu ile ci wywali trojanów które wpuscił antywirus bo ich nie widział a bedziesz w szoku a trojany właśnie zamulaja i spowalniaja oraz robią bałagan w konbie nie wirusy !
są firmy mam nadzieje że pasco tego nie robi co specjailnie wysyłąja trojany po to żeby zobaczyc co masz w conbie czym się interesujesza a potem ni stad ni zowąd przychodza do ciebie meile z reklamami włąsnie tym czym sie interesujesz
a niech sobie patrzą...u mnie system działa dobrze,od czasu jak mi w IE zaczęły odwalać jakieś szopki wywaliłem to dziadostwo i używam firefoxa...pewnie i są trojany,nie patrzyłem,bo te programy trojan remover czy coś w tym rodzaju to wszystko ci wykażą,na razie komp chodzi dobrze,już chyba z ponad rok
MARIO , otóż to, jaką przeglądarkę używasz ma BARDZO duże znaczenie, a IE to najgorsze co może być, dlatego nie używam, jeśli już to Avant Browser, a na co dzień TYLKO i WYŁĄCZNIE używam Mozilli, codziennie po kilkanaście razy wchodzę na stronę Pasko i jakoś nic mnie nie atakuje :-), gdybyś się nieco zainteresował tematem przeglądarek to doczytałbyś się czym one się różnią, np IE od Mozilli, ale jak tak bardzo lubisz IE to sobie z niej korzystaj, a co jakiś czas będziesz robił formata :-)
właśnie OPA, tylko Mozilla, nawet Opera się do niej nie umywa, po prostu ma kłopoty z wyświetlaniem niektórych stron, w tym strony Pasko, jedyny minus Mozilli (ale tak nie do końca to wina przegldarki) to taki, że nie wszystkie strony wyświetla, gdyż są strony , które tylko IE obsługuje, lub wspomniany wcześniej przeze mnie Avant Browser, np. skaner antywirusowy online na stronie www.mks.com.pl, ale czy to wina przeglądarki czy twórców ?
Kozystałem też z opery przez która też wchodzily trojany i wirusy dodatkowo np strona pasco jest beznadziejnie czytana przez nia zresta nawet pisał informacjie pasco ż ewspółpracuje z IE ja kożystam z IE juz 4 lat i powiem nie mam problemów z zadnymi stronami prucz PASCO !
i jeszcze jedno pytanie do MARIO, jeśli znasz jakiegoś antywira, który zabezpieczy Cię na wszystkie zagrożenia płynące z netu (wirusy, trojany, rootkity, spamy i tym podobne świństwa), to podaj jego nazwę, chętnie przetestuję go u siebie na kompie.
MARIO, to jakie Ty stronki odwiedzasz ? bo najwięcej świństw jest na stronkach...wiesz jakich ? może czas przestać na nie wchodzić i pójść na miasto ?
mój THE BEST zestaw na kompie to : Mozilla, Avast, Zone Alarm, Spyboot, Ad-aware i to wszystko czego mi potrzeba :-)
Pople mysle że nie ma 100% 3 lata miałem Nortona ale nie był rewelacyjny teraz mam Kaspersky Internet security i uważam że jest najlepszy ściagnij sobie wersjie 30 dniową potem zakup pełna jest dostepna i przetestuj Pozatym jako jedyny aktualizuje baze wirusów codziennie automatycznie po odpaleniu neta !
Dodam ostnie słowo nie bedziemy się klucić co najlepsze każdy używa oprogramowania jakie uważa za najlepsze a PASCO ma obowiązek zrobic porządek to jego brocha bo jego strona prywatna i takie interwencjie już były pare razy od ludzi przez ostatnie pół roku !
Hej! Ja od początku jak zacząłem łączyć się przez Internet używam Norton Internet Security. Aktualnie używam wersji 2008. Z czystym sumieniem polecam tego antivira, jeszcze NIGDY, autentycznie nigdy, nie miałem w kompie żadnego wirusa. Wszystko chodzi mi pięknie, a jedyne co mi antyvir znajduje to jakieś zainfekowane cookies, które od razu kasuję. Polecam też ściąganie na bierząco poprawek do Windowsa (oczywiście jeżeli macie orginalnego), bo to też bardzo dużo daje. Z Ppzeglądarek używam tylko Firefoxa, zrezygnowałem z IE, bo po prostu dużo wolniej wyświetla strony - i nie ma to znaczenia jakiej prędkości łącze masz podpięta, zawsze coś się w IE móżdzy i zacina.
właśnie dlatego IE nie używam,bo jakiś czas temu miałem problemy z otworzeniem tej stronki,wyskakiwały jakieś trojany,nie wiadomo skąd...firefox na pewno się trochę różni od IE,ale warto się przyzwyczaić bo jest bynajmniej dla mnie o wiele lepszy,popróbuj MARIO brachu ratowniku
PASKO o wiele szybciej na foxie się otwiera...zobacz bo szkoda czasu i nerwów
nikt się nie kłóci, wymieniamy się doświadczeniami, Kaspersky za mocno integruje się z systemem, są kłopoty z jego odinstalowaniem, Norton Internet Security za mocno zamula kompa, może jesteś przyzwyczajony do tego, ale tak jest, to, że nie miałeś wirusa w kompie to nie znaczy, że tak dobrze Cię Norton chroni, bo równie dobrze mogę powiedzieć to samo o Avast, gdyż mam już dwa lata system z Avast na pokładzie i też nie miałem wirusa, ale nie chodzę po stronach z crackami, dupeczkami i tym podobnymi dziwnymi rzeczami, a tam tego jest najwięcej. Dodam jeszcze, że praktycznie chyba każdy antywir się sam aktualizuje.
Dobra typy zapodałem pakiety do kolektury przygotowałem czas na relax jest w końcu weekend to do 22.00 do usłyszenia !!!
tak ogólnie, Mozilla szybciej otwiera strony, bo najpierw ładuje tekst a potem obrazki, IE ładuje wszystko jak leci, stąd podstawowa różnica :-)
To jak się wymieniamy to się wymieniajmy :)
Potle - zdziwiłbyś się jak ładnie chodzi 2008, niczego nie muli!!! Masz 100% racji, że wcześniejsze wersje zamulały, ale 2008 chodzi płynnie jak burza, nawet przy full-scanie nic się już nie tnie, możesz sobie nawet grać w gry, które żrą dużo pamięci operacyjnej - wiem, bo sprawdzałem :) To był dla mnie szok, jak wymieniłem wersje programu, aż trudno uwierzyć jaka jest przepaść między 2005 a 2008, autentycznie polecam. Nie polemizuję z tym czy nie miałem wirusa, albo miałem i nawet nie wiedziałem, ale nawet jeśli miałem to nie odczułem tego przy pracy, a dla mnie komputer to przede wszystkim narzędzie pracy. Natomiast co do aktualizacji to masz rację - antywirusy pobierają je same, ale Windows nie pobiera wszystkich sam, nawet z włączonym live-updatem, pobiera tylko poprawki krytyczne! Wszystkie inne trzeba samemu ściągnać ze strony Microsoftu, a często są wśród nich ważne poprawki systemowe. A nawiązując do stron z panienkami to podobno dobrego antivira można poznać właśnie po tym, że przejdzie test xxx, co wcale nie jest takie proste hehe :)
Potle - zdziwiłbyś się jak ładnie chodzi 2008, niczego nie muli!!! Masz 100% racji, że wcześniejsze wersje zamulały, ale 2008 chodzi płynnie jak burza, nawet przy full-scanie nic się już nie tnie, możesz sobie nawet grać w gry, które żrą dużo pamięci operacyjnej - wiem, bo sprawdzałem :) To był dla mnie szok, jak wymieniłem wersje programu, aż trudno uwierzyć jaka jest przepaść między 2005 a 2008, autentycznie polecam. Nie polemizuję z tym czy nie miałem wirusa, albo miałem i nawet nie wiedziałem, ale nawet jeśli miałem to nie odczułem tego przy pracy, a dla mnie komputer to przede wszystkim narzędzie pracy. Natomiast co do aktualizacji to masz rację - antywirusy pobierają je same, ale Windows nie pobiera wszystkich sam, nawet z włączonym live-updatem, pobiera tylko poprawki krytyczne! Wszystkie inne trzeba samemu ściągnać ze strony Microsoftu, a często są wśród nich ważne poprawki systemowe. A nawiązując do stron z panienkami to podobno dobrego antivira można poznać właśnie po tym, że przejdzie test xxx, co wcale nie jest takie proste hehe :)
Poison Ivy, no widzisz, tego nie wiedziałem, że 2008 Nortonik już nie zamula kompika, więc trzeba sie mu nieco bliżej przyglądnąć :-), a testu xxx raczej nie polecam, bo może antywir nie przejść i szkoda by było ;-)
Prawda, jeśli xxx to najlepiej we własnej sypialni :)
Puściłem sobie dzisiaj 3 zakłady na 6 skreśleń, coś mi pachnie że może dzisiaj wpadnie 7 i 14, obstawiam też 47 i 77, a z dubelków 10 i 74. Poza tym dzisiaj mam stresowy dzień jeśli idzie o buka, bo dzisiaj dużo się będzie działo: Ekstraklasa i jeszcze liga angielska, nie mówiąc o meczach FC Barcelony i CF Valencii, bo lubię też hiszpańską.
Życzę wszystkim dużych wygranych. Muszę teraz zająć się robotą, później jeszcze tutaj zajrzę.
Pozdrawiam!
Puściłem sobie dzisiaj 3 zakłady na 6 skreśleń, coś mi pachnie że może dzisiaj wpadnie 7 i 14, obstawiam też 47 i 77, a z dubelków 10 i 74. Poza tym dzisiaj mam stresowy dzień jeśli idzie o buka, bo dzisiaj dużo się będzie działo: Ekstraklasa i jeszcze liga angielska, nie mówiąc o meczach FC Barcelony i CF Valencii, bo lubię też hiszpańską.
Życzę wszystkim dużych wygranych. Muszę teraz zająć się robotą, później jeszcze tutaj zajrzę.
Pozdrawiam!
Wczoraj po północy było włamanie na FTP. Tak to już jest, że spora odwiedzalność na stronie przyciąga hakerów.
Zmieniono hasła dostępu i mam nadzieję, że to wyeliminuje problem. Strona została sprawdzona dokładnie i skasowano wszelki zmodyfikowany kod strony. Pozdrawiam!
Zmieniono hasła dostępu i mam nadzieję, że to wyeliminuje problem. Strona została sprawdzona dokładnie i skasowano wszelki zmodyfikowany kod strony. Pozdrawiam!
PASCO dziekuje za interwencjie bo juz tu mnie podejrzewalio że wchodze na strony jakies nie moralne i zażucali mi że mam zła przeglądarke !
O Mario! Ja tak właśnie sądzę -że wchodzisz na te moralne mało stronki i tam tylko masz te babki.:):):)hah Pozdrawiam
2,10,14,20,23,28,44,52,54,60.
2,10,14,20,23,28,44,52,54,60.
Matycz lubie pożartowac i wogole ale jestem poważnym facetem i nie wiem czy mi uwieżysz jak ma 4 lata neta weszłem tam tylko raz na samym początku ja wole babki w naturze a nie na ekranie nigdy mnie to nie rajcowało Pozdrawiam !
Żegnam bo nigdy nie wyjde do 22.00
Totalizator,pisze sprawdź wygraną w swoim mieście:Otóż w mieście Włocławek średnia wygrana to 8 zł.Bardzo dużo-Prawda.
Przecież to jest antyreklama bo żeby wygrać te 8 zł każdy z grajacych musiał złozyć ok.100 zakładów czyli stracił 500 zł To jest prawdziwe M.L - szanse prawie zerowe.
Przecież to jest antyreklama bo żeby wygrać te 8 zł każdy z grajacych musiał złozyć ok.100 zakładów czyli stracił 500 zł To jest prawdziwe M.L - szanse prawie zerowe.
NooX - myślę, że to wielka ściema. Po co komuś, kto niby potrafi bezbłędnie wytypować około 80% zdarzeń, byłyby potrzebne Twoje 50 zł. na miesiąc?!
Wydaje mi się to nie trzyma się kupy, bo jak ja znałbym przepis na zrobienie tak dużej kasy o jakiej pisze ten koleś, to po co miałbym ciułać drobniaki od kogokolwiek.
Radziłbym uważać na tego pokroju "specjalistów".
Podejrzewam, że jego rady sprowadzają się do podawania typów poniżej 1.50, najlepiej 1x, albo x2, a po co ci to - sam możesz sobie bez niczyjej pomocy trafić w ten sposów 80% zdarzeń.
Wydaje mi się to nie trzyma się kupy, bo jak ja znałbym przepis na zrobienie tak dużej kasy o jakiej pisze ten koleś, to po co miałbym ciułać drobniaki od kogokolwiek.
Radziłbym uważać na tego pokroju "specjalistów".
Podejrzewam, że jego rady sprowadzają się do podawania typów poniżej 1.50, najlepiej 1x, albo x2, a po co ci to - sam możesz sobie bez niczyjej pomocy trafić w ten sposów 80% zdarzeń.
To nie jest specjalista,to jest naciągacz jakich wielu w tym kraju nad Wisłą,ale jak chcesz się przekonać to sprobój,ostatecznie czy te pieniądze przegrasz czy dasz jemu to jeden........
Prosta sprawa jeżeli jest taki dobry jak pisze to dlaczego na jego stronie nie ma forum, na którym można by "pochwalić" jego typy. Czy ma coś do ukrycia? Druga sprawa jeżeli ktoś ma patent na wygranie 2 PLN to ma też na 1 milion.
Ostrzegam wszystkich przed tym gościem http://www.wygrane1x2.pl/201.html. Przysłał mi darmowy typ po kursie 1.5 i niestety nie trafił padł remis.
Tak więc jak przewidział Mariusz,GRA PRECYZYJNA nie jest aż tak precyzyjna,zeby wygrywać.Zaczynają się niestety zgrzyty bo nikt prawie nie wygrywa i wszyscy maja systematyczne wtopy.Chyba ten test sie szybko zakonczy.Kolejna dziecinada.
Niewaznie rico jak sie gra nazywa. wazne jest to ,ze Leo cos chce robic z DL. A zgrzyty to sa miedzy takimi jak "ty" co zagladaja w post jak szpak w pisde. Tak wiec nik nigogo nie zmusza do tej tej gry co bylo wielokrotnie pisane. I wtopy rzedu 14 zl na losowanie dla "ciebie' moga byc kupa szmalu. Narazie.
Drogi crist-cie, jesteś w błędzie gra systematyczna czyli gra precyzyjna wymusza na młodym naiwnym człowieku grę i uzależnia na całe życie od hazardu.Nie wiem co ty z tego masz,ale to tak jak namawiać mlodocianych do palenia papierosów czy trawy,to już wnich zostaje na całe życie.Takie eksperymenty są bardzo szkodliwe.Tu nie chodzi tylko o te jak piszesz 14 zł.Sprawa jest bardziej złozona i podlega pod odpowiedzialność karną.Dziwie sie że Pasko ryzykuje i do tej pory nie zakazał tego typu organizacji gier na forum.TO JEST NIELEGANE W SWIETLE PRAWA.MAM prawo do wypowiedzi i zaglądać tam gdzie mi się podoba.Pozdrawiam.