Wpisy 1 980 807 – 1 980 906
16 marca 2014 15:41 → 16 marca 2014 16:50, 100 wpisów
jolcia gratulacje za-6,10
alfabet-ide do sklepu kupic ksiazke za 22zeta,i biore sie za czytanie -moze bedzie RESET!!!!
jolcia wąż-11 i był
jocia wąz 19 34 79 2/3...
krzysiu ja mam nowy sennik i troszke inne liczby ale jak widać skuteczne...musze poobserwowac co wpada...
no każdy sposób dobry byle skuteczny...
Islandorko cały czas trzeba śledzic sny bo niektore mają po 2 liczby i raz wchodzi jedna ,a raz druga
doktor2p: da się, trzeba korzystać z intuicji, ale nie z czarów! To różnica. (Intuicja jest a czarów NEIN)
jolcia z dzisiejszych snow mam az 3 -80
gaja: ja też mam kota, wabi się Mucek i jest czarny w białe łatki
gaja-stacja-17,wypadek-1,pies-18,35
krzysiek dziękuje pięknie za odpowiedz bo myślałam ze wszyscy mnie zignorowali...
alfabet: może odrobinę czekolady na podbicie humoru? Wyluzuj
gaju najmocniejsza z zer mam 80..mozliwa powt. 10.. 30.. mysle tez moze.. nie wiem , pokazjue sie 20, 60
Krysience śniły sie lody-60 na forum,to 60 moze wejsc
no dobrze, idę sobie na ten szalejący wiatr. Ale i tak życzę wam szczęścia w grze i trafnych snów!
1............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................80
1 980 839. alfabet 2014-03-16 (15:50) Breslau
jocia: udowodnij to! Podaj tu i teraz PEWNĄ trójkę ...
Podpuszczasz mnie.. nie wróże z fusów
jocia: udowodnij to! Podaj tu i teraz PEWNĄ trójkę ...
Podpuszczasz mnie.. nie wróże z fusów
POwodzenia wszystkim Grajacym!!!-Mykam do Zoltej Budy!!!!!
ja uparcie proponuję 8 i 10 i będę grał rosnąco przez tydzień.
18 też moze wejsc sen Burty motyle-18 isen MW28-autobus-18
Bedę uciekał ,powodzenia
doktor2p thank you very much
jotka gotuje zupę z kulek
moje danie na wieczór 19,21,24,26,28,niedzielna,68,71,80+
moje danie na wieczór 19,21,24,26,28,niedzielna,68,71,80+
torsanie dzięki, mogłem 6/9 mieć, ale wymazałem kradzione 23 od pęsko
jocia drapek torsan
puściłam się za 15 zeta plus 5 zdrapek no i w zdrapkach 10 zeta a w mm 4 zeta czyli czekam teraz na wieczór bo może ten 1 zeta wpadnie
drapek kolega powinien dzisiaj rządzic bo dziś Byczki i Koziorożce mają sprzyjacy klimat
drapek kolega powinien dzisiaj rządzic bo dziś Byczki i Koziorożce mają sprzyjacy klimat
torsan ja mam "szczęsliwą" do mini żb w bieczu-rynek; miałem tam już ze 4x trójkę zawsze z chybika, a na razie mam jeden zakład swój na 2 los. wczoraj lipa 23-32-33-34-38
medea
no coś z tym bykiem to się naprawdę sprawdza
mój zakład realnie wysłany podałem wcześniej, a super słonika oceniam wysoko
no coś z tym bykiem to się naprawdę sprawdza
mój zakład realnie wysłany podałem wcześniej, a super słonika oceniam wysoko