Wpisy 19 627 – 19 726
2 kwietnia 2008 11:03 → 3 kwietnia 2008 23:54, 100 wpisów
coś w tym jest!
http://www.e-numerologia.pl/Trzynastka.html
http://www.e-numerologia.pl/Trzynastka.html
Do wpisu 19621: czyli statystyczny gracz wygrał nico ponad 10 zł.Ciekawe ile w tym czasie wtopił bo przypuszczam,że statystycznie 10 razy wiecej a więc ok.100 zł od 8 pażdziernika 2007.
Jeszcze jeden dowód na opłacalnosć gry w M.L i M.L + Pozdrawiam.
Jeszcze jeden dowód na opłacalnosć gry w M.L i M.L + Pozdrawiam.
gralem caly miesiac w miltilotka i nie za bardzo wybralem proponuje aby zebrac sie w grupie i grupowo obstawic za jakies 20 zl i potem albo podwyzszac stawki albo dzielic sie skromnym zyskiem gram skromnie i dlatego szanse sa nikle ale gdyby nas sie zebralo wiecej bylo by fajnie wtedy mozna by sobie zrobic kilkanascie piramid i wtedy gra jest fajna i wygrana sie zwroci przynajmniej mam na mysli zestawy piramidowe z piatek zrobic mozliwe 4ki i 3ki kazdy poda jakies 5 liczb i z kazdych sie zrobi piramide czym wiecej piramid tym szanse sa wieksze czekam na chetnych . nie wiem czy moge podac do siebie na miary gdyz nie wiem czy regulamin pozwala ale napisze najwyzej 585 4728 Marek z Bytomia
jesli ktos mnie czyta i chcialby sie ze mna skontaktowac zapraszam na gg jestem dostepny. chetnie poznam ludzi takich jak ja co graja ja gram dla rozrywki nie natretnie i hazardowo. zapraszam na gg Moze jest ktos z okolic Bytomia chetnie bym sie spotkal nawet na piwo i po gadal wymienil doswiadczenia na temat gry i typow. moje gg 585 47 28
Powiem tez ze fajnie by bylo aby stworzyli ewentualnie jakas czaterie dla graczy w totolotka taz by bylo fajnie a moze ktos o takiej wie to niech mi da znac bylo by fajnie poznac ludzi o wspolnym zainteresowaniu o tym ze maja tak samo malego swira na punkcie cyferek jak ja, nawet powiem szczerze studiowanie mi tak na uczelni nie idzie jak wymyslanie numerkow gdyby z tego tytulu oceniano to moze bym juz nawet obronil prace dyplomowa. licze ze ktos mnie przeczyta i napisze bardzo bede sie cieszyl nie tylko na ten wpis jak i na me wczesniejsze. zapraszam na gg 585 47 28
Tylko przelotem na dziś
11,20,49,65,67,79/6
20,49,65,79/4
20,49,65/3
20,49/2
49,65/2
Miłego popołudnia i do 21.00
49,79/2
67,80/2
11,20,49,65,67,79/6
20,49,65,79/4
20,49,65/3
20,49/2
49,65/2
Miłego popołudnia i do 21.00
49,79/2
67,80/2
Oraz
11,20,49,65,67,79,80/7
11,20,49,79/4 profesjional
11,20,49,65,67,79,80/7
11,20,49,79/4 profesjional
na dodatek moze mi ktos wyjasni jak sie gra w profesjonalu
Zanosisz kartke papieru na ktorej masz wypisane co chcesz obstawic kazde zdarzenie ma swoj symbol cyfrowy np. grasz na 1 liczbe 15 to podasz na kartce 0015 i powiesz ze to multilotek i koniec tylko napisz za ile ma kupon wystawic czylo kwote jaka poswicisz i cala filozofia nie napisales na co chcesz grac ale to tak wyglada.
Kogucik19 chce grac w multi np 2ki 3ki 4ki a masz moze gg to latwiej bedzie pisac?
Jak mozesz to napisz na gg do mnie 585 4728 pojdzie sprawniej pisanie z gory dziekuje za pomoc. Marek
nic ci nie doradze bo ja nie gram na zestawy tylko na zdarzenia wiec nie znam sie na tym przykro mi moze na stronce profesjonala cos znajdziesz.
a co to gra w zdarzenia mozesz mi naswietlic?
chcialbym stworzyc grupe grajacych i konsultujacych zainteresowanych zapraszam na wspolna dyskusje o metodach i efektach jak i propozycje pomysly itd na gg 585 47 28 Marek. pozdrawiam i czekam na odzewy
watpie zeby ci sie udalo bo albo cie sponiewieraja albo cie oleja tu tak jest niestety a zwlaszcza ci co tu zagladja w wolne soboty i niedziele i nie odniesli zadnego sukcesu ja to mam za soba i przestalem pisac bo nie ma sensu zaluz temat i tam sie produkuj bo tu na ogole to watpie tu kazdy pokazuje bezkarnie swoje czsem chamstwo
na dzis
fenerbahce x
arsenal 1p x
frisk 1
kwidzyn reczna 1
psg 1
psychol a ty co grasz
fenerbahce x
arsenal 1p x
frisk 1
kwidzyn reczna 1
psg 1
psychol a ty co grasz
wiesz kogucik ja nie potrafie duzo na kompie i wiem ze jest chamstwo wszedzie kiedys czytalem ze ciebie nawet ktos tam obrazal za cos i ci pisal nie tak wiem ze mozna byc kilturalnym a mozna byc hamskim jednak jak masz mozliwosc to napisz do mnie na gg ok 585 47 28
ja gram w multi tylko
ja proponuje w expresa takie cos;3,10,12,25,36
a w multi cos z tego wybrac
1,8,14,27,33,42,55,59,61,64,65,67,69,77,80
milego wygrywania do 22 00
a w multi cos z tego wybrac
1,8,14,27,33,42,55,59,61,64,65,67,69,77,80
milego wygrywania do 22 00
macie ciekawe pomysly na gre w multi zapraszam na gg 585 47 28 Marek
multi jest do bani bo nie ma glownych wygranych :( oszukuja tylko... 10/10 nie bylo w nowym roku a co dopwiro 10/10 z PLUSEM marzenie eh :( hehe
zawsze tu taka cisza na tym mini czacie?
Maniek masz racje 10 tka to faktycznie nie trafia a co dopiero z plusem ja mam fajna koncepcje na 5 tki jak dziennie wygrac jedna piatke ale potrzebuje chetnych do zalozenia grupy zaprasza na gg 585 47 28
ja w ML nie gram zrezygnowalem dawno temu.
Teraz gram w EXL i DL :) no i w TSN numerek
Teraz gram w EXL i DL :) no i w TSN numerek
co do gry w multi
polecam http://www.multipasko.pl/?go=0&id=41
13 komentarz do zastanowienia.
gra na małe stawki nie ma żadnej szansy powodzenia bo zawsze jesteśmy przegrani - to tak, jakby rzucać 100 razy monetą i liczyć na to, że orzeł wypadnie powyżej 80 razy.
polecam http://www.multipasko.pl/?go=0&id=41
13 komentarz do zastanowienia.
gra na małe stawki nie ma żadnej szansy powodzenia bo zawsze jesteśmy przegrani - to tak, jakby rzucać 100 razy monetą i liczyć na to, że orzeł wypadnie powyżej 80 razy.
Ja sie z toba nie zgadzam bo nawet na takim wspolczynniku jak piszesz ze na 100 zutow bedzie tylko 20 reszek to na takim wyniku mozna zarobic i pytanie teraz czy te reszki beda co 4 rzuty czy orzel wyjdzie 80 razy pod rzad i tego nigdy nie bedziemy wiedziec ale jak reszka bedzie co 4-5 razy to trzemu mamy przegrac mozna wygrac wszystko zalezy od ukladu losowania ale szczescie sprzyja optymista pozdrawiam .
taka [5]18,56,62,72,75;[8]3,7,18,24,36,46,72,75
oraz[10]na trafił2,5,15,21,23,29,31,32,59,73
oraz[10]na trafił2,5,15,21,23,29,31,32,59,73
koguciku - jeśli ktoś gra na progresję to rzeczywiście masz rację, jednak mój przykład z OR był tylko obrazowy, żadna gra w TS nie daje tak dużej szansy na wygraną jak 1:2. Gra na progresję na zdarzenie o szansie 1:4 już jest ryzykowna, a w Multi popularne są gry na 3,4,5 skresleń które absolutnie nie dają szansy powodzenia.
To tak, jakbyś za każdy rzut monetą płacił 2 zł i za wygraną dostawał 2,5 zł. Musiałoby dane zdarzenie w ciągu 100 powtórzeń być dla ciebie pomyślne aż 80 razy na 100, byś wyszedł na czysto, zarabiać zaczniesz dopiero za 81. Może adams niech policzy, jakie jest prawdopodobieństwo, że tak się stanie.
Mniej więcej taka jest polityka w MultiLotku na niskie stawki.
To tak, jakbyś za każdy rzut monetą płacił 2 zł i za wygraną dostawał 2,5 zł. Musiałoby dane zdarzenie w ciągu 100 powtórzeń być dla ciebie pomyślne aż 80 razy na 100, byś wyszedł na czysto, zarabiać zaczniesz dopiero za 81. Może adams niech policzy, jakie jest prawdopodobieństwo, że tak się stanie.
Mniej więcej taka jest polityka w MultiLotku na niskie stawki.
jezeli chodzi o to co wyjasniles to masz racje tak jest ,ja natomiast ze swoim zezowatym szczesciem musze grac progresja i nawet takie przerwy do 5-8 braku zdarzenia nie jest tagedia tylko znow pytanie czy sie gra za stawke poczatkowa mala czy wielka skutki wiadome pozdrawiam
witam ponownie odnośnie do mojego wcześniejszego wpisu to szło dzisiaj wytpować niezłe liczby;coś w tym jest!
ja miałam 8/9 pozdro
ja miałam 8/9 pozdro
No i wkońcu weszłem po dłuszej przerwie w liczby w Expres Lotto dziś 3 razy 3/5 i raz 4/5 w Expresa w ciągu 2 lat to już 7 raz 4/5 ide spać z podniesionym czołem he he !!! zawsze mówie expres i duży jest najbardziej pewny multi tylko wtopy kasy !!!! Dzis z tysiączek zł wpadnie !
I zgodnie z moimi przepowiedniami parzyste w natarciu i to jakim tak ze MAGNETO jest jutro szansa na rownowage ale watpie rownowaga wystepuje po przewadze jednocyfrowej danej gupy a tu bylo chyba 13/7 to duza roznica pozdrawiam co do jutra to nic dzis nie wiem musze sie z tym przespac pozdrawiam i gratuluje wygranych jutro na forum podam swoje typy dobranoc.
Gratuluje ***MARIO*** i ciesze sie ze idziesz spac z podniesionym czolem wiem jak sie wtedy spi wiec kolorowych snow ,gratuluje.
widzę, że i parzyste i liczby z zakresu 1-40 bardzo ładnie odrabiają straty :-)
No to piweczko przed snem wychaczyłem dziś w Expres Lotto w sumie 1385 zł bedzie za co grać heh ! Dobranoc !!!
Mario gratulacje Ty szczęściarzu!!!,mówi się że pieniądz do pieniądza ciągnie to jutro szósteczka w DL?
Osobiście,MARIO,nie zazdroszczę ci tej wygranej,bo każda taka wygrana stymuluje gracz do jeszcze częstszej gry i powoduje,ze w ostatecznym rozrachunku tracimy więcej niż wygraliśmy.Jestem tego żywym przykładem.Tylko ten co nie robi analiz typu wkład/zysk/strata ma obraz,że jest wygranym,ale to nieprawda........
Kazdy milioner ktory tu wygral najpierw stracil potem wygral i znow stracil i wreszcie jak mu siadlo to nie jest w stanie stracic bo nie gra bo nie musi wiec taka jest kolej rzeczy tracisz tracisz a potem DO BOJU DO BOJU na BERMUDY pozdrawiam wszystkich.
hm...dzisiaj wygrałem 600zł ale jurto...?jutro wygram sobie milion :):) 8,16,21,39,44,58,67,75.
MARIO - jeszcze trochę i 5/5 na bank wskoczy. Życzę ci tego, ale nie w ten sam dzień co mnie, hehe!
Mario, to na pewno doświadczony gracz i wie co zrobić z wygraną i nie dać się ponieść emocjom, Gratuluję wygranej :-)
no ładnie MARIO,ja miałem 5 w expres tylko w 3 zakładach...ale nie było szans,bo zaszło do mnie wczoraj dwóch pechowców i wysłałem tylko tak profilaktycznie,żeby moja co miała sprawdzać...z góry wiadomo że nic nie wejdzie i tak było
na pewno był przypadek,bo wziąłem najczęstsze liczby od stycznia i weszły wszystkie w EX,ale nie ma biedy...zobaczymy jak w sobotę,może częściowo ten sposób się sprawdzi.POZDRAWIAM MARZYCIELI
MARIO a dlaczego w typowaniach expresa na 12 liczb miales 3liczby ? gdzie ta czwórka??????????????????????????????????????
barys - nie ma naet takie opcji !!! warszawa zgrania szostke 2 900 000 albo bedzie kumlacja na sobote 6 000 000 to jest najbardziej prawdopodobne :)
Do wpisu 19678,dante,zygać się chce od takich ściemniaczy jak ten pan.Podejrzewam,że jest on na procencie w LOTTO,Wszyscy przegrani, tylko on wygrany,a typowania tego nie potwierdzają......
Jeśli chcecie sprawdzić jak dużo wygranych było w waszym mieście,możecie sprawdzić wpis 19621 !!!!!!!
ja np. gram ale nie piszę swoich typów na tej stronie - bo nie chce mi się na to czasu marnować. Zresztą, w takich grach jak Express czy Duży Lotek podawanie swoich pewniaków to nie jest zbyt dobry pomysł, nie sądzicie?
I kolejna sprawa - ja posyłam kilka zakładów z zupełnie innymi liczbami, albo na chybił trafił. Ciekawe, jak mam to zobrazować tylko 12 liczbami które mogę wybrać w typowaniach. może kogoś podnieca wypisywanie w internecie ile to się wygrało podczas gdy w rzeczywistości nie ma się nic - wątpię jednak, by do takich ludzi należeli gracze udzielający się na tym czacie. Niedowiarki niech się zajmą swoimi kuponami a nie wścibiają nosa do innych skoro i tak nie mają zaufania do nikogo
I kolejna sprawa - ja posyłam kilka zakładów z zupełnie innymi liczbami, albo na chybił trafił. Ciekawe, jak mam to zobrazować tylko 12 liczbami które mogę wybrać w typowaniach. może kogoś podnieca wypisywanie w internecie ile to się wygrało podczas gdy w rzeczywistości nie ma się nic - wątpię jednak, by do takich ludzi należeli gracze udzielający się na tym czacie. Niedowiarki niech się zajmą swoimi kuponami a nie wścibiają nosa do innych skoro i tak nie mają zaufania do nikogo
A co do tych list miast ile gdzie wygrano to moim zdaniem to beznadziejnie poroniony pomysł promocji najbardziej kretyńskiej gry liczbowej jaką zorganizował totalizator [ML+]. Ale co się dziwić, skoro Multilotek+ ma najmniejszą stopę zwrotu dla gracza i, co za tym idzie, największą stopę zysku dla totalizatora! Nie dajcie się na to złapać - 95% z tych wszystkich wygranych uzbierało się na najniższych wypłatach po 4-10 zł wygranych przez ogromną liczbę grających.
Średnio na jednego gracza wypada ok. 10 zł, tj. po wysłaniu 2 zakładów już jesteśmy na minus. Weźmy do tego maksymalną szansę trafienia równą 1:25 i mamy pełen obraz sensu grania w tą idiotyczną grę.
Średnio na jednego gracza wypada ok. 10 zł, tj. po wysłaniu 2 zakładów już jesteśmy na minus. Weźmy do tego maksymalną szansę trafienia równą 1:25 i mamy pełen obraz sensu grania w tą idiotyczną grę.
Tak, nie ma sensu za dużo mówić . Mój przykład , zapytałem tu na temat pewnych danych i zgrałem tylko dwa razy i buk zmienił kursy.
Nie wiem czy to przypadek?
Ale kurs był przez (od kiedy pamiętam) wyższy a od kwietnia jest niższy.
Albo przeanalizowali i zauważyli zagrożenie (tylko dlaczego dopiero teraz???) albo ktoś czyta i wyciąga wnioski nawet jak się nie pisze wprost.
Nie wiem czy to przypadek?
Ale kurs był przez (od kiedy pamiętam) wyższy a od kwietnia jest niższy.
Albo przeanalizowali i zauważyli zagrożenie (tylko dlaczego dopiero teraz???) albo ktoś czyta i wyciąga wnioski nawet jak się nie pisze wprost.
Pozorna zmiana kursu np z 1,8 x gdzie płacimy jeszcze 10% podatku (realny kurs 1,62x) na 1,7 x (realnie 1,53X) to niby niewiele a przy kursie 1,4x (1,26x) zmiana na 1,3 (1,17x) to już tragedia
Ludzie z radości napisałem ze wygrałem nie zalezy mi sciemniać jaki cel mialbym w tym zagrałem na 25 zakładów nie idzie też podawac wszystkich typów pozatym często podam typy a zupełnie inne pośle bo się pośpiesze a za godzine zmienie . Np ostatnio Pasco pogratulował ża 6/12 w dużego ale czy ta osoba posłała 12 liczb za 900 zl ? i raczej nie wygrała ! bo 6/6 nie padło ! pasco to zabawa w realu jest inaczej ile z typujących wogóle posylą raczej gracie tu wszyscy na sucho ja gram w realu pozdrawiam !!!
Mario,900 zł. x 2 z malutkimi jeśli chodzi o syst. pełny 6/12 w DL,co nie.
Tak stanisław masz racjie jestem zmeczony po pracy po zmianie opon na letnie myśałem za starych stawek expres chyba 900 a w dużego 2 razy tyle ? za pełen system OPA WIE NAJLEPIEJ PEWNIE NIECH SIĘ WYPOWIE !
kurde, tyle kasy co wielu się marzy wygrać a i tak szansa przegrania wynosi tu coś koło 97% [z tego co ostatnio liczyłem]
może jakbym wygrał w totka to bym se mógł pozwolić na posyłanie takich systemików, hehe
Widzę Mario że już ci zazdraszczają co poniektórzy wygranej,w sumie to bura ci się należy za to że nie chciałeś zagrac ze mną na 9 skreśl. w Dl.
Niech sobie trochę poużywają.
Niech sobie trochę poużywają.
Juz nie wytrzymuje kupa niedowiarkow bez zadnych sukcesow podwaza kazda wygrana ,uwazam ze nalezy zaczac sie wlasnie chwalic swoimi sukcesami na zlosc tym wszystkim oszolomom,kretynom i innym mutantom sami nigdy nic nie osiagneli ale do krytyki pierwsi po jakims czasie bedzie wiadomo kto jest wiarygodny a kto sie nudzi w domu i nigdzie go nie chca to siada i pisze bzdury mondrala jedna ktora nic nie wie nawet nie wie jak sie w profie gra zenada. Moje gratulacje dla wygranych i ja wieze bo wiem ze sa to gracze normalni i jeszcze jedno jak nas to ciekawi co zrobi z wygrana to wsyd takie pytania zadawac zrobi co bedzie uwazal za stosowne zyl bez wygranej i nie nazekal to tym bardziej przeznaczy ja na cos co sprawi mu przyjemnosc,a nam wara od tego.ufff ulzylo mi
....oczywiście kogucik ,ponownie został zdenerwowany.Kogucik zobacz moje typowania na dziś .Napisz co o nich myślisz.
KOGUCIK bo taka prawda,pewnie nie chce się tyłka ruszać to najlepiej przywalić komuś chamskimi tekstami,a tu nie chodzi o to,tylko o wzajemną pomoc,dla mnie po to jest ten mini czat...wiadomo zazdrość wzbudza jeśli ktoś wygrywa,norma
Witam wszystkich chetnie poznam grajacych w multi do zalozenia wspolnej grupy aby sie wspolnie po skladac i wyslac systemy na 5 lub 6 skreslen zapraszam do dyskusji na gg moj nr gg 585 4728
Smutasku nie moge znalesc twoich typowan ale jak to sa cyfry to ja ci nic nie powiem dla mnie cyfry to tragedia jezeli powiem ze dobre to nie wyjda jak powiem ze nie dobre to sklamie bo chyba kazde sa dobre,takie moje zezowate szczescie ,teraz testuje sobie cos nowego ale na sucho i widze ze to za duze naklady by szly na to ale kto wie czy sie nie porwe zobacze jak cos to napisze na forum ,pozdrawiam serdecznie.
Wszyscy na tym czacie:
leczcie sie!!!!!!!!!!!!
leczcie sie!!!!!!!!!!!!
weterynarz jak ci sie tu nie podoba do nikt cie tu nie trzyma iec po co te do gadywanie powiem ci ze poznalem tu dzis az 4 sympatyczne osoby
Kogucik dziś parzyste czy nieparzyste?? Ja postawiłem na remis no i oby weszło!!!
kogucik , nie ma to już znaczenia.jestem dziś tak smutna ,że chyba jescze nigdy taka nie byłam.Pozdrawiam
Nie powinno byc rownowagi bo za duza przewaga parzystych wczoraj wyszla raczej dzis bedzie kontra nieparzystych i dopiero wtedy jak roznica w ilosci bedzie jedna liczba to mozna liczyc na rownowage ,ale moze byc roznie.
Skoro uważacie że sie tu dużo chwale to tym razem i się podziele
w profie;
11,20,49,79/4
45,49,55,65/4
10,24,49,62/4
totalizator
11,20,49,76,79/5
11,45,49,55,65/5
duzy lotto ...........................................? Stasiu kij ci woko !
w profie;
11,20,49,79/4
45,49,55,65/4
10,24,49,62/4
totalizator
11,20,49,76,79/5
11,45,49,55,65/5
duzy lotto ...........................................? Stasiu kij ci woko !
A czemu się smucisz dziś smutasku ? głowa do góry bedzie dobrze !
Nie poznałeś czterech sympatycznych osób,ale cztery chore uzależnione od hazardu osoby.Hazard rodzi tylko frustracje,jest gorszy od alkoholu.Alkoholik jak wraca do domu to na brak pieniędzy ma alibi,hazardzista nie dość że niema pieniędzy to jeszcze nie ma alibi i kocuwa gotowa.Pozdrawiam.
Ja tez mam powod do smutku smutasku zrobilem fajna galarete z nozek i z drobiu,przyszly kolezanki do tej Pani co ze mna mieszka i zjadly mi ta galarete i co jest powod do radosci ?jak jutro musze robic nowa haha bedzie dobrze smutasku jestem z toba nie martw sie jak tylko cie nic nie boli to sie nie przejmuj usmiechnij sie i pomysl ze o 22 wszyscy beda smutni a ty nie.ty bedziesz dzis wesolutka ,pozdrawiam
Ludzie,robicie z tego kogucika jakiś autorytet;zrobił sobie z tego czatu miejsce na swoje pseudofilozoficzne wywody i nawija makaron na uszy.
Dobrze ze jestes weterynarzem bo zwierzaki na ogol nie graja oprocz mojego psa ktory losuje a nie gra i swietnie sie bawimy tu nie ma takich uzaleznionych czy ktos kiedys zrozumie ze nasze granie nie powoduje uszczerbku dla rodziny,i otoczenia ze gramy dla rozrywki z nadzieja ze moze kiedys sie los usmiechnie a jak sie nie usmiechnie to tez bedzie dobrze, a moze bys skreslal cyferki takie ile razy piesek zaszczeka na ciebie tyle skreslen poslij a moze sie uda a wtedy kundelek bedzie mial darmowa pomoc weterynaryjna do konca co ty na to,i jeszcze jedno nie patrz na to nasze granie jak kon na droge rozejrzyj sie ludzie ktorzy graja sa szczesliwi i tak ma byc i smutasek jest szczesliwy tylko ma chwile w ktorej sprawdza nasze zachowanie a my jak przystalo na drzentelmenow ja pocieszamy,i tak u nas prawdziwych graczy jest to nasza solidarnosc nie ma w nas zazdrosci ,zawisci,chamstwa tylko cieszymy sie ze komus sie powiodlo bo dzis jemu jutro moze mnie pozdrawiam
Krzemyk pochwal sie swoimi osiagnieciami jak masz ,jak nie to skoncz podstawowke i pomysl o zawodowce .
weterynarz nie twoj interes gdzie kto wydaje pieniadze czy w kolekturze czy w burdelu. a calej wyplaty nie przegrywam gram do relaksu tez pracuje w sluzbie zdrowia i nie zarabiam na tyle, nie musze sie leczyc a najwazniejsze to miec w kazdej sporawie rozsadek i umiar dlatego wpadlem na pomysl by wyslac system na piatki grupom wtedy jest wieksza szansa i jest ok aby wlasnie ludzie jako jednostki nie wtapiali peniedzy, zgadzam sie sie ze hazard jest choroba moze w wydawaniu kasy ale nie od alkoholismus habitualis czyli alkohoklizmu naugowego alkoholik moze zabic zanordowac pobic dosstac delirium tremens cirhossis hepatis itd a czlowiek wysylajacy kupon w kolekturze przynajmmniej ma nadzieje moze glupia ale ma wiara w boga tez jest nadzieja i inne nadzieje tez sa jak i o ile czlowiek ma nadzieje nie nalezy mu jej odbierac. uwazam raasumujac ze osoba grajaca czy hazardzista nie zabije czlowieka jak alkoholik narkoman wiec nie przyrownuj ludzi grajacych ze sa gorsi jak alkoholicy, nie wiem ile masz wspolnego z medycyna nik to moge se zrobic kardiolog. nikt nie dal ci prawa osadzac i dzrec sie jak ksiadz proboszcz z ambony ludzie leczcie sie kazdy jest na cos chory i sie powinien leczyc ale to kazdy wie na co sie ma leczyc a ty nie jestes panem bogiem by osadzac ze ktos jest gorszy od innego. a mam wieksze moze doswiadczenie w traktowaniu ludzi bo jestem czlowiekiem pracujacym na odpowiednim stanowisku i doswiadczeniu medycznym to tyle co mialem do ciebie do napisania w odniesieniu do twych impertyneckich aluzji
jest ktos z was ze slaska kogo interesuje zalozenie wspolnej grupy wysylajacej systemy na piatki prosze o kontakt pod nr gg 585 47 28 zapraszam do wspolnej dyskusji
ja dzis wyslalem chybil trafil i wypadlo chybil ha ha
ale bardzo chetnie poznam kazda osobe celem wymiany doswiadczen zapraszam na gg 585 47 28 Marek
No i znow gora parzyste to zaczyna byc ciekawe trudno jutro chyba nie odwolali multilotka jak bedzie to rownowaga jest prawdopodobna ale wolal bym najpierw nieparzyste a potem rownowaga.pozdrawiam i gratuluje szczesiwca.
Hej kogucik,dżentelmen przez rz,chyba w "eS-ce dowód osobisty odbierałeś
Krzemek tak ja mam dowod okragly i z tektorki a co dziwi cie to pochwal sie wynikami bo ja mam czym a ty .
ludzie czy to wazne jak napisal czy rz czy z ludzie ale macie problemy ja nie moge dajcie na luz zycie jest tak krotkie po co je sobie komplikowac.
Do wpisu 19713: Nie mam zamiaru dyskutować dłużej na tym forum.Powiem tylko tyle człowiek uzależniony nigdy nie powie że nim jest.W większości przypadków ci ludzie trwają w niszczycielskich szponach nałogów,lub do nich powracają,Dla mnie najwiekszą zbrodnią jest namawianie ludzi do zachowań stymulujących nałogi,bo czymże jest organizowanie grup graczy jak nie zorganizowaną formą hazardu.Nie pochwalam alkoholizmu, narkomanii,seksizmu,czy tym bardziej hazardu.Każde uzależnienie jest złem i powinien pan lekarz to zrozumieć.Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Nie no są 2 szóstki i nie ma kumulacji :( a tak liczyłem, że będzie.
Hej. Znacie jakiś program, który wygenerowałby zestaw wszystkich mozliwych kombinacji z danego zbioru? Miałem kiedys taki superfajny program, który nawet drukował mi kupony, ale jakoś przez lata wyparował. Coś co ma bazę i można wpisywać wyniki losowań. Dzięki.
WETERYNARZYKU chyba nie wiesz co to jest AA...nie pisz,jeśli nie masz pojęcia,tutaj jest AG i czego wnikać...aby domów i majątków nie przegrali jak to było za czasów WIELKIEJ KUMULACJI we Włoszech
weterynarzyku - sprawdź najpierw definicję słowa "seksizm", bo trochę nie pasuje do twoich wywodów. i jeżeli porównujesz kogoś, kto wydaje parę złotych dziennie na kupony w dobrej wierze do kolesia, który wylądował na dnie, przepija całą wypłatę, znęca się nad rodziną itp. to to z tobą chłopie jest coś nie tak.