Wpisy użytkownika wariat1981
Łącznie 13 wpisów w archiwum, pokazane od nr 19 479. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Kogucik19 gra tak jak mu się podoba, a czy faktycznie takimi stawkami to już jego sprawa. Sam pomysł gry na P i NP jest całkiem niezły, chociaż nie każdy może, bo nie u wszystkich buków można w to grać. Pozdrawiam i życzę powodzenie w dalszych grach.
Kogucik19 sorry za pytanie ale wczoraj mówiłeś że na dziś dajesz se spokój z nieparzystymi,bo w końcu musi być przerwa, czyżbyś znowu zagrał?? Przeczysz sam sobie
Kogucik dziś parzyste czy nieparzyste?? Ja postawiłem na remis no i oby weszło!!!
Kogucik19 no ja dziś to myślę że będzie równowaga. Wczoraj mało brakowało, ale odnosząc się do tego co wczoraj pisałeś to chyba dzisiaj będzie ten dzień. Pozdrawiam
No a ja dużo już przegrałem stawiając na równowagę, ale nie zmieniam typów, bo zawsze tak jest, że jak na coś stawiam i nie wchodzi to po kilku dniach rezygnuję no i wtedy ku mojemu zdziwieniu typy te wchodzą kilka dni po rząd, więc zobaczymy wieczorem. Więc raczej ======================
W sierpniu 2007 miałem 8/10, ale zastrzegam, to nie była jakaś kalkulacja i jakieś wielkie analizowanie statystyk, po prostu zerknąłem na mapy zamieszczone na tej stronie, a później na najczęściej losowane parki i tak jakoś się trafiło. Po prostu czysty przypadek, tak jak i większość wygranych w w lotto.
No a dzisiaj raczej znowu Parzyste, ale zobaczymy o 22
No to dziś chyba nieparzyste. Chociaż kurs niewielki, ale żeby wygrać trzeba grac !!!
MARIO a może lepiej pograć na zdarzenia losowe, chyba lepiej się na tym wychodzi, chociaż kasa mniejsza ale regularnie. Pozdrawiam.
Ja na początku ciągle w plecy byłem na tych P NP ale teraz jakoś odrabiam i to z nawiązką, łatwiej trafić niż w ML
W DL kumulacja a w EX 3 główne wygrane, nieźle. Gratulacje dla wygranych
Kogucik19 przestań w końcu obrażać innych bo ta twoja gra na P i NP to już nie wchodzi, nie wspomnę o wypisywaniu tekstów do lotto i jakieś pożyczki i inne bzdury, a skoro grasz za takie kwoty jakie mówisz to po prostu daj skan jednego ze swoich kuponów wtedy może będziesz bardziej wiarygodny.
Kogucik19 nie zamierzam toczyć tej głupiej gadki z tobą. I nie obrażaj innych. Dla mnie jesteś zwykłym cwaniakiem, który chce zabłysnąć głosząc jakieś herezje. Nie twierdze, że gra na P i NP jest zła, ale przestań już, brylujesz na tym czacie nie wiadomo czym i czekasz aż tacy jak ja albo Ruslan 02 dadzą się sprowokować. Starczy już
« PoprzednieKolejne »