Wpisy 1 960 838 – 1 960 937
2 marca 2014 18:07 → 2 marca 2014 19:04, 100 wpisów
na nasze warunki tutaj to super zarobki,żałuję że w jego ślady nie poszłem. wstyd jak pracowałem to jego 1 pensja co 3 moje
latem ma więcej bo w delegacje jeździ
jak ma byc lepiej jak zamiast fabryk buduje sie hipermarkety , biedronki one sluza do wywozenia kapitalu za granice
nawet nie zdajecie sobie sprawy że wszystki znane firmy które w polsce są , zaczynając od opla , persila , colgejt i inne tak naprawdę są w rękach jednej firmy !! Oni dyktują nam ceny , dla rego ceny na zachodzie są niższe .
a siedziba tej firmy do za rogiem mojego bloku, 5minut zajmuję dojście do pracy
jackwar ja sobie zdaje z tego sprawe ,ale sporo ludzi ogarnal juz marazm i godza sie i to jest przerazajace.A klotnie w narodzie tez komus sluza
Polska to dno i zaścianek Europy i szybko się to nie zmieni
ale samym gadaniem tez nikt swiata nie uzdrowi,podajcie jakiegos pewniaczka lepiej
piratka , ja mogę zrozumieć takich bez pracy ale nie mogę pojąć takich co ze mną pracują i to mu wisi bo ma pracę ale nie zdaje sobie sprawy że jego dzieci czeka ulica .
tu macie powiązania firm , ciekawe filmiki z rozrysowaną mapą
http://niezaleznatelewizja.pl/2013/11/stop-nowemu-porzadkowi-swiata-27-11-2013/
http://niezaleznatelewizja.pl/2013/11/stop-nowemu-porzadkowi-swiata-27-11-2013/
jackwar wiem to wkurza,ale wiem ,ze tacy tez zasmakuja bezrobocia
piratka , możliwe , nie życzę im tego , ja ostatnio byłem 11 miechów ale mogłem sobie na to pozwolić , nie zgodziłem się by mną pomiatali .
jackwar szacunek ,ja tez nigdy nie pozwole soba pomiatac chocbym nie miala co jesc
daj jeszcze 11 lub 10 oraz 20
myślę że będzie z 6 liczb z przedziału 10-20
myślę że będzie z 6 liczb z przedziału 10-20
pracodawcy szukaja slabych punktow u pracownika by go uzaleznic.Lubia wiedziec jaka ma sie sytucje materialna czy ma ktos kredyt i musi sie dostosowac wtedy
piratka , to był klasyczny mobbing , nagrałem jedno godzinne psychiczne nas maglowanie a drugie nagranie mam jak dostajemy now warunki pracy gdzie obniżają nam podstawe i dają premie którą będą nas motywować do lepszej pracy oczywiśącie nie wyraziłem zgody na zmiane warunków .
mobbing to zbyt subtelne okreslenie bo to jest zwykle s......o!!!
piratka , na mnie to nie robiło wrażenia zbytnio , ja się z tego śmiałem a ich ponosiło , nawet dzwonili do mnie na komórkę gdzie jestem , nawet przez pomyłkę jak byłem na urlopie , chcieli bym dzwonił do nich jak wychodziłem w pracy z pokoju a ja grzecznie spokojnie z uśmiechem wkońcu pomyślałem by zacząć nagrywać na wszelki wypadek .
muszę was pożegnać , szykuję się na 19 do kościoła , narka .
muszę was pożegnać , szykuję się na 19 do kościoła , narka .
Witam ponownie.
Się wtracę... Właśnie jestem przykładem osoby która nie wytrzymała presji w pracy i odeszłam na własne żądanie, choć było mi trudno...
Z tego co wiem na dzień dzisiejszy odeszły stamtąd kolejne 3 osoby z odpowiedzialnych stanowisk, więc o czymś to świadczy...
Się wtracę... Właśnie jestem przykładem osoby która nie wytrzymała presji w pracy i odeszłam na własne żądanie, choć było mi trudno...
Z tego co wiem na dzień dzisiejszy odeszły stamtąd kolejne 3 osoby z odpowiedzialnych stanowisk, więc o czymś to świadczy...
jetta ale sama wiesz ze inne osoby potrafia posunac sie do swinstwa ,zeby tylko utrzymac sie w pracy
Ha ha. Żałuję ze nie widziałam miny ex-szefa gdy mu skladały wypowiedzenia...
w polsce wszystkie chwyty dozwolone nasz rząd robi co moze zeby nas zgnebic , hitlerowi sie nie udalo ale naszym zadzacym i owszem sami uciekamy z kraju nie poto zeby sie wzbogacic tylko zeby zec godnie jak czlowiek
Piratka. Tam skąd odeszlam donosy byly i są, ale premii nie było z tego, pozostał niesmak i żal wobec donosicieli...
Ja po 15 latach pracy dostałam wymówienie (nie przedłużenie umowy )i też niedługo za sile szeregi bezrobotnych
krasnalek zapraszam do belgi wiekszosc polakow tutaj pochodzi z twoich stron
danower a co masz mi pracę to możemy pogadać bo ja tam nikogo nie znam
znam tylko agencje pracy ale lato idzie i wszystko sie ruszy ja pracuje jako spawacz tig
moge ci dac nr do jednej tu agencji polka odbiera tel moze sie dogadasz prace
poszperaj na necie ja tez na necie robote znalazlem w pasztetach , ale lepszy rydz niz nic , ta co robie sam na miejscu znalazlem
Krasnalek. Znalazłam pracę. Jest...spokojnie...
Wkurza mnie to że człowiek dawał z siebie wszystko, kosztem swojego życia, zostawał w nadgodzinach, nieplatnych oczywiście, mimo stanowiska zapierniczał z ludźmi na równi, a i tak słyszał, że się nie nadaje... To boli, zwłaszcza gdy sie swoją pracę lubiło i to bardzo... A wszystko dlatego że szef był teoretykiem i o wielu rzeczach nie miał pojęcia, tylko swoje wizje...
Wkurza mnie to że człowiek dawał z siebie wszystko, kosztem swojego życia, zostawał w nadgodzinach, nieplatnych oczywiście, mimo stanowiska zapierniczał z ludźmi na równi, a i tak słyszał, że się nie nadaje... To boli, zwłaszcza gdy sie swoją pracę lubiło i to bardzo... A wszystko dlatego że szef był teoretykiem i o wielu rzeczach nie miał pojęcia, tylko swoje wizje...
na początku trzeba się zahaczyć, a jak już wejdziesz w środowisko i wiesz co i gdzie i załapiesz języka to na pewnojest dużo łatwiej
ja mam tak że boję się jechać w ciemno ot już nie te lata
na razie mam jeszcze miesiąc pracy
jak nic nie znajdę to będe szukać dalej
na razie mam jeszcze miesiąc pracy
jak nic nie znajdę to będe szukać dalej
moje typy na dziś
10,29
9,38
4,30,57
12,28,41,63
10,29
9,38
4,30,57
12,28,41,63
moj syn od roku też robi tylko dorywczo bo na coś stałego nie można tu liczyć
krasnalek robie z kolesiem wyjechal z kraju w wieku 54 lat teraz bedzie sciagac zone
bry mój sąsiad siedzi jako hydrałlik i centralne ogrzewanie
zarobi 1800euro
ale płacą na czas
hotel i zarełko tez płacą
nie narzeka czy stoi czy lezy kasa sie nalezy
zarobi 1800euro
ale płacą na czas
hotel i zarełko tez płacą
nie narzeka czy stoi czy lezy kasa sie nalezy
w niemcach
ja tez mam 9 i 10 i 11
co miesiac jest w domu
stac go przyjechac
stac go przyjechac
u nas 1800 zł może by dalt z nadgodzinami,a za resztę na swój koszt
jeszcze chodzi u mnie 12
krasnalek w ksiedze gosci masz nr tel i jak ta agencja sie nazywa
no ja nie narzekam
chociaz jak przejde na emeryture
to ruszam za kasa
chociaz jak przejde na emeryture
to ruszam za kasa
Mw 1800 to niejeden by chciał... Ludzie za najniższą krajowa robią...
jeden znajomy miał 58 lat jak pierwszy raz pojechał siedzi tam 2 lata. a u nas w tym wieku to tylko eutanazja
jetta moja szefowa leż lubi jak jej sie dupę liże a ja do takich nie na leżę
też do nie niemiec do zwykłej roboty w fabryce
jestem nie wygodnym pracownikiem bo mam swoje zdanie o kase też potrafię sie kłócić
a ilu jest takch, co trzymają się pracy za marne pieniądze, bo za młodzi na świadczenia byli, a za starzy(w ich mniemaniu), żeby mieć odwagę zmienić pracę
ja sądzę że dużo ludzi się boi,przez to się nie odzywa,bo boją się że nie będą mieli za co żyć a te ***y to wykorzystują
dobra ide wrzócic cos na ruszta potem wpadnem
u nas najlepiej jakbyś się nie pytał o urlop,pensje, to co ci się należy tylko masz za***lać jak wół
jetta nie
ale jak dostałam wymówienie jakoś mi się lekko zrobiło bo może 15 lat w jednej firmie to już za długo
krasnalek tak tylko jest u nas, na zachodzie doceniają takich ludzi
ja miałam iść na kuriera normalnie 8 godz, pełen etat. i..zgadnijcie ile mi dawali, oczywiście prywaciarz..?
jetta za takiego się nie leje co skacze z kwiatka na kwiatek\ nie wart...
minimalną musiał dać!
Mw- masz rację- byłam za granicą, tam jest zupełnie inne traktowanie pracownika