Wpisy 1 960 938 – 1 961 037
2 marca 2014 19:04 → 2 marca 2014 20:51, 100 wpisów
hartge dawali umowe zlecenie ale normalny etat nie zgadłes...
danower nie pensja stała bez zależności ile się rozwiezie...
jetta wiem jak traktują tam ludzi od znajomych co pracowali bądź pracują.
krasnalek- pewnie na jakiś czas do pierwszej wypłaty + przejazd na własny koszt
mw własnie są cwani bo umowa zlecenie nie ma stawki min...przeciez zdarzają się debile co chca dać niecałe 2 zeta było w telewizji a mi dawali 500 zł i z tego wew.przepisy ze mogli ci tego nie dac...tacy cwaniacy...
tam cię szanują dlatego że dla nich i na niego pracujesz
hartge za tyle to bym poszła juz teraz...
dawali tobie 500 zł za jeżdżenie i dźwiganie przesyłek?
i pewnie kary za nieterminową dostawę
mw listy polecone dzien w dzien po największych dziurach po kilkanaście km...gdzie psy szczekają d...tak 500 zł za m-c pracy...nie mogłam tego przebolec dzwięcało mi w uszach...nie poszłam...
takich do wora i utopić
mw oni to nazywali wew.przepisami i masz racje mozna było za darmo robić jak mieli zły humor...
islandorka całe szczęście ,500 zł to można pozbierać trochę złomu i trochę z opieki dostać
konkurencja poczty polskiej ostatnio o nich głośno wszedzie wywalaja kurierzy poczte na smieci bo im się nie chce chodzic za takie grosze...20 gr od listu na miescie...
mw o tym samym myslałam dokłądnie, !!!
jak jeździsz jest też ryzyko zdarzenia drogowego
InPost
mw srać na wszystko inne ale nich choć dadzą 1 tys na ręke to bym poszła...a tu takie chocki klocki...
islandorka30,5 masz rację u nas by sie cieszyli by ludzie pracowali za darmo i czerwony dywan przed nimi rozkładać
mw
hartge ale umowa zlecenie nie ma najnizszej stawki poczytaj...
no ostatecznie za darmo a jako wypłatę dali by tobie codziennie np obiad złodzieje
islandorka zgadłem firmę?
pytałam prawniczki oni wiedzą co robią normalnej umowy ci nie dadzą...
obiad żebyś miał siłę tyrać
mw pokazałam ze tak...
dziwne za zachodzie też jest kapitalizm też pracują dla zysków nie są organizacjami charytatywnymi a jest o niebo lepiej dziwne
szkoda gadac ja juz skonczyłam 30 lat i troszke wieć nawet nie bardzo chcą ze mną gadacbo jużnie produktywna,wiecie jak jest 20 lat języki dzieci odchowane i dyspozycyjna...
mw dla mnie to byłby wstych taka propozycje złozyć człowiekowi i ich przepisy...
nasi kochani pracodawcy myślą tylko o sobie resztę moją gdzieś
no no zostaje własna działalność gdzie u nas wszystko się zamyka albo zagranica...
z tego co wiem to na zachodzie w większości prac fizycznych to nawet nie pytają o wykształcenie, jest to nie ważne, ważne jest to czy chcesz pracować. a u nas do roznoszenia ulotek średnie, albo do kopania rowów wymagania 5 lat doświadczenia
ano szkoda gadac...dawajcie cyferki...
zeby sami musieli przeżyć miesiąc za 1500 to może inaczej by podeszli do człowieka
gryks ja nie mam takich...
krasnalek za 500, 1500 to każdy przezyje jakos...
ktoś wie czy za tą nowość ,, jeszcze raz to samo '' w lotto jak chce jeszcze taki sam kupon np.; na multmulti to płacę jeszcze raz 2,50zł ? Czy jak to jest ?
bercek a chciałbyś za darmo???
to to samo co byś puścił normalny zakład...
u nas nie możesz być dobrym dla innych. musisz być jak inni kawał uja. bo jak nie to cię wszyscy oskupią ,wykorzystają a na końcu kopną w dupę
jakos nie widziałam zeby ts dawał darmoche???
islandorka30,5 moja szefowa na perfumy to 3000 co miesiąc puszcza a nam mówi że trzeba żyć oszczędnie
za darmo ci nie dadzą, dajesz kupon i po prostu dotajesz ten sam zestaw na najbliższe losowanie
takie czasy i małolaty takie same rosną...nie nauczeni pracy...
krasnalek znam takich co dają najniższa płaczą ze nie maja a po sezonie na kanary...
Isia- nam szef zdjęcia przysyłał z wczasów... niech go chudy byk...
ok zostaje tylko
islandorka30,5 a gdzie młodzi mają sie na uczyć tej pracy mój syn po nocach strony robił gościowi bo ten obiecał ze go zatrudni i dupa z tego
mój bratanek zrobił inżyniera i cięzko miał z pracy bo brak doświadczenia a gdzie miał to nabyć. jak się uczył...
w koncu jakoś sie udało i jeżdzi w delegacje docenili go ale cza trafić na odpowiednich ludzi co by dali ci szanse...
albo kłamac jak z nut anuż sie uda...
ide na wiadomości cza posłuchac co u ruskich...
dobra ja spadam na spacerek po mieście
przy okazji wyśle kaskadę
,a dla pan
3/10,3/9 -5zeta o 14 tej w plecy,bylo duzo powtorek!! A u ciebie wujek74 ?????
Wujek74-8 liczb sie powtorzylo KARWASZ-gdzie 10,18,78,44,59 chyba wieczorem polecom ,mam taka nadzieje!!??Mysle tez nad liczbami-1,6,8,18,23,38,55,74,???,opcji jest duzo!!!
SZALU z wygranymi niebylo 2-9/10,9-7/8,2-7/7,3-6/6,12-5/5,16-4/4,120-3/3 cudow nie bylo zastanawia mnie to ze non stop ktos trafia 9/10-10.000-chyba ten gostek co ustawia maszyne do losowania!!!
karwa- zapuściłam sie dziś, teraz sprawdzam w testerze jeden zakład a tu karwa 26.02 było na te liczby 9/10
jetta=
Jetta-wstaw do wanny -wykapiesz sie przy okazji w kwiatach!!!!
Ciekawe co z tego dzis wpadnie???:1,10,14,20,27,38,41,44,54,55,59,63,65,70,74,78,a plusy moga byc z tych liczb:2,4,6,22,23,29,74,ZOBACZYMY???!!!
moje cyferki,idę puścić:4,12,16,25,41,51,54,59,64,79 x 2 z opcją "tak" raz trza troszkę więcej wydać mamony, lecę bo budkę zamknie pani. Powodzenia dla obecnych
Witam,
Przypominam o sondzie.
Jeśli Totalizator Sportowy wprowadzi możliwość gry przez internet, to:
....
sonda na dole, w lewej kolumnie strony
Przypominam o sondzie.
Jeśli Totalizator Sportowy wprowadzi możliwość gry przez internet, to:
....
sonda na dole, w lewej kolumnie strony
Spadam na telewizorDo jutra!!