Wpisy 1 951 839 – 1 951 938
24 lutego 2014 15:03 → 24 lutego 2014 16:36, 100 wpisów
Panoramix, Monet, Złoty
Jetta>>> to co masz w profilu to ósmy cud świata.
Raczej-nie inaczej.
Raczej-nie inaczej.
Jetka a co tam, zaszalej nowa fryzura, torebka, ciuchy raz się żyje
MOnet
takie pytanie mam - Lottocad - ile kosztował w momencie kiedy go nabywałeś, czy to jest nadal rozwijane i czy do kupienia ? i może wiesz - w jakiej cenie chodzi obecnie ?
takie pytanie mam - Lottocad - ile kosztował w momencie kiedy go nabywałeś, czy to jest nadal rozwijane i czy do kupienia ? i może wiesz - w jakiej cenie chodzi obecnie ?
Jociuniu witam i żegnam
Jetka o! To jest myśl
Robal>>> teraz w najnowszej wersji 99,00
Masz podsział MM na dodziny i jako pełny 49,s wszystkie polskie i dużo innych loterii
Wcześniej nie pamiętam ale chyba 65 zl ale to bardzo dawno było
Masz podsział MM na dodziny i jako pełny 49,s wszystkie polskie i dużo innych loterii
Wcześniej nie pamiętam ale chyba 65 zl ale to bardzo dawno było
Monet..nie, ucieka mi często..= znika, a teraz nie moge sie zalogować
Chyba chcą koniecznie abym się przestawiła na najnowsze..ale wolę wersję 10
Cześć gra ktoś z was w pokera ?
Gracie w kaskadę podobno tam wygrane padają najczęściej choć kilka razy grałem i nic nie wygrałem ?
KRZYSZTOF JA GRAM W POKERA ALE ROZBIERANEGO Z SAMYMI DZIEWCZYNAMI
O 14 nie gralem trza jakis zakladzik nadac na wieczorek tylko jakie liczby
Będę grać teraz tylko w Mini Lotto i kaskadę a wy ?
Mini Lotto mam na 3 losowania.
Ale te ostanie liczby bardzo mnie zaskoczyły i maiłem 1/5,1/5,1/5/0/5 liczyłem na piątkę. Też gracie często w to ?
jest tu jakis komputerowiec?
a najlepiej informatyk?
Gracie w kaskadę ?
Ja w Multi Multi dość długo już nie gram z tego powodu że nie mogłem trafić 5/5 a kasa by się przydała. To gram w Mini Lotto w Lotto gram jak wysoka kumulacja jest.
Ile mieliście najwięcej w Mini Lotto ja 2/5 ?
islandorka
software, hardware ? A wujek google - nie pomoże ? t a m jest wszystko
software, hardware ? A wujek google - nie pomoże ? t a m jest wszystko
Wiecie co coś wam doradzę nie grajcie w Multi Multi bo znowu się rozczarujecie nie lepiej w Mini Lotto albo kaskadę zagrać ? Ale to wy zdecydujecie.
podumalbym tez nad 03,06,04,07,10,12,15,14,18 26,30,32,34,37,38,56,58,55
trisetum nie ma co liczyc na 2 zl tylko przynajmniej 9/10
czas na i na wiadomosci
czas na i na wiadomosci
triset
z góry zakładasz, że to źle ? że - kiepskie dała ?
to sam skreślaj, zerknij - o czternastej było odwrotnie - może LOS teraz już zechce wyrównywać
z góry zakładasz, że to źle ? że - kiepskie dała ?
to sam skreślaj, zerknij - o czternastej było odwrotnie - może LOS teraz już zechce wyrównywać
Bym mi siadło 9/10 to chyba zawału bym dostał....z śmiechu (jaka to kwota wpadła)
r 36 a nie miałem zamiaru grać tak przypadkiem w kauflandzie byłem
aha w kauflandzie - przypadkowy gracz, nierozpoznawalny, nie 'trza' będzie iść z cukrem w kostkach ?
oj tam oj tam
ja tam w mm zszedłem na niższy pułap oczekiwań i
nie żałuję tego kroku
ja tam w mm zszedłem na niższy pułap oczekiwań i
nie żałuję tego kroku
a ja na tych niższych pułapach,miałem tyle samo co na wyższych
a ile było hasełek na lotomacie "przepraszamy,znów nic nie wygrałeś,,kup kolejny los"
Trisio.
To trzeba zacząć grać w kaskadę.
To trzeba zacząć grać w kaskadę.
A ja wczoraj miałam 9/12 myślałam 25 zł moje ,a to tylko 8 zł.
e4666666666666666666666666666666666666666666666666666
'grać' ? toż, to by była 'gra' gdyby było można samemu kreślić, a tak to jest e-loteria
emerytka/przez dwa dni nie puść się za 17 zł 8 zostaw sobie i masz wygranej 25zł
Robal.
A co ?
W niedzielę nie ma nic więcej ,tylko MM i kaskada.
A już idę ,to trzeba parę groszy wydać.
A co ?
W niedzielę nie ma nic więcej ,tylko MM i kaskada.
A już idę ,to trzeba parę groszy wydać.
Robal.
Ty się nie śmiej
Pewnej niedzieli przecztasz,że w Świ.....padła główna wygrana w kaskadzie.
Ty się nie śmiej
Pewnej niedzieli przecztasz,że w Świ.....padła główna wygrana w kaskadzie.
Trisio.
Twoja rada dobra,tylko za późno.8 Zł już zainwestowane.
Twoja rada dobra,tylko za późno.8 Zł już zainwestowane.
e46
ależ jasne - czemu nie ? - z całego serducha ...
i tak poważnie, to jakoś to tak właśnie rozumiem, że nie ma większego znaczenia, sam kreślisz, czy z automatu polecisz... / ja jednak odpuściłem Jokera - bo nie można kreślić samemu, a
kol Hartge - nie odpuścił i nawet coś tam, coś tam przytulił / - tak to jest, to są gry losowe
ależ jasne - czemu nie ? - z całego serducha ...
i tak poważnie, to jakoś to tak właśnie rozumiem, że nie ma większego znaczenia, sam kreślisz, czy z automatu polecisz... / ja jednak odpuściłem Jokera - bo nie można kreślić samemu, a
kol Hartge - nie odpuścił i nawet coś tam, coś tam przytulił / - tak to jest, to są gry losowe
Trisio.Tak.
Do wieczora.Muszę zmykać.
ja strasznie lubie jokerka i chyba zagram na 10 losowań do przodu
lotek+ zakład i dwa na mini ale w sumie tyle razy obok mnie to wszystko padło,że troszku nadzieje opadły
z regulaminu:
- uważaj z sarkazmem i ironią - mogą zostać źle zrozumiane
- uważaj z sarkazmem i ironią - mogą zostać źle zrozumiane
tak,na jutro już dwa mam zakłady,za czasów tej ogromnej komulacji ostatnio o mini zapomniałem
trisetum
a to - cały czas /imo/ nawet po tym zepsuciu, zmianie zasad, cen, po wprowadzeniu innych gier i reakcji - najlepsza oferta
a to - cały czas /imo/ nawet po tym zepsuciu, zmianie zasad, cen, po wprowadzeniu innych gier i reakcji - najlepsza oferta
thx
a idąc takim tokiem to dlaczego w lotto plus ,jeśli nie padnie - się nie kumuluje - motyla noga
a idąc takim tokiem to dlaczego w lotto plus ,jeśli nie padnie - się nie kumuluje - motyla noga
robal/jak by kumulacja była w + to tam byśmy się doczekali 50mln zł 20x szybciej niż w "zwykłym" nawet jak by co losowanie dodawali tylko 1 mln
istotnie
no to jeszcze tylko mi napisz, że by ci to przeszkadzało
no to jeszcze tylko mi napisz, że by ci to przeszkadzało
triset
bez urazy - ale to kiepski pomysł i tak rozchuśtana ta gra jest "nie pasiło by teesowi - mówisz ? a nos dla tabakiery, czy tabakiera dla nosa ?
a tak bajdełej - ciekawe - ile razy padło w plusie, a nie było zagrane za te cztery zeta, bo "panie, to jeszcze jedno oszustwo"
i dobra i powo
bez urazy - ale to kiepski pomysł i tak rozchuśtana ta gra jest "nie pasiło by teesowi - mówisz ? a nos dla tabakiery, czy tabakiera dla nosa ?
a tak bajdełej - ciekawe - ile razy padło w plusie, a nie było zagrane za te cztery zeta, bo "panie, to jeszcze jedno oszustwo"
i dobra i powo