Wpisy 1 951 878 – 1 951 977
24 lutego 2014 15:40 → 24 lutego 2014 16:53, 100 wpisów
Ile mieliście najwięcej w Mini Lotto ja 2/5 ?
islandorka
software, hardware ? A wujek google - nie pomoże ? t a m jest wszystko
software, hardware ? A wujek google - nie pomoże ? t a m jest wszystko
Wiecie co coś wam doradzę nie grajcie w Multi Multi bo znowu się rozczarujecie nie lepiej w Mini Lotto albo kaskadę zagrać ? Ale to wy zdecydujecie.
podumalbym tez nad 03,06,04,07,10,12,15,14,18 26,30,32,34,37,38,56,58,55
trisetum nie ma co liczyc na 2 zl tylko przynajmniej 9/10
czas na i na wiadomosci
czas na i na wiadomosci
triset
z góry zakładasz, że to źle ? że - kiepskie dała ?
to sam skreślaj, zerknij - o czternastej było odwrotnie - może LOS teraz już zechce wyrównywać
z góry zakładasz, że to źle ? że - kiepskie dała ?
to sam skreślaj, zerknij - o czternastej było odwrotnie - może LOS teraz już zechce wyrównywać
Bym mi siadło 9/10 to chyba zawału bym dostał....z śmiechu (jaka to kwota wpadła)
r 36 a nie miałem zamiaru grać tak przypadkiem w kauflandzie byłem
aha w kauflandzie - przypadkowy gracz, nierozpoznawalny, nie 'trza' będzie iść z cukrem w kostkach ?
oj tam oj tam
ja tam w mm zszedłem na niższy pułap oczekiwań i
nie żałuję tego kroku
ja tam w mm zszedłem na niższy pułap oczekiwań i
nie żałuję tego kroku
a ja na tych niższych pułapach,miałem tyle samo co na wyższych
a ile było hasełek na lotomacie "przepraszamy,znów nic nie wygrałeś,,kup kolejny los"
Trisio.
To trzeba zacząć grać w kaskadę.
To trzeba zacząć grać w kaskadę.
A ja wczoraj miałam 9/12 myślałam 25 zł moje ,a to tylko 8 zł.
e4666666666666666666666666666666666666666666666666666
'grać' ? toż, to by była 'gra' gdyby było można samemu kreślić, a tak to jest e-loteria
emerytka/przez dwa dni nie puść się za 17 zł 8 zostaw sobie i masz wygranej 25zł
Robal.
A co ?
W niedzielę nie ma nic więcej ,tylko MM i kaskada.
A już idę ,to trzeba parę groszy wydać.
A co ?
W niedzielę nie ma nic więcej ,tylko MM i kaskada.
A już idę ,to trzeba parę groszy wydać.
Robal.
Ty się nie śmiej
Pewnej niedzieli przecztasz,że w Świ.....padła główna wygrana w kaskadzie.
Ty się nie śmiej
Pewnej niedzieli przecztasz,że w Świ.....padła główna wygrana w kaskadzie.
Trisio.
Twoja rada dobra,tylko za późno.8 Zł już zainwestowane.
Twoja rada dobra,tylko za późno.8 Zł już zainwestowane.
e46
ależ jasne - czemu nie ? - z całego serducha ...
i tak poważnie, to jakoś to tak właśnie rozumiem, że nie ma większego znaczenia, sam kreślisz, czy z automatu polecisz... / ja jednak odpuściłem Jokera - bo nie można kreślić samemu, a
kol Hartge - nie odpuścił i nawet coś tam, coś tam przytulił / - tak to jest, to są gry losowe
ależ jasne - czemu nie ? - z całego serducha ...
i tak poważnie, to jakoś to tak właśnie rozumiem, że nie ma większego znaczenia, sam kreślisz, czy z automatu polecisz... / ja jednak odpuściłem Jokera - bo nie można kreślić samemu, a
kol Hartge - nie odpuścił i nawet coś tam, coś tam przytulił / - tak to jest, to są gry losowe
Trisio.Tak.
Do wieczora.Muszę zmykać.
ja strasznie lubie jokerka i chyba zagram na 10 losowań do przodu
lotek+ zakład i dwa na mini ale w sumie tyle razy obok mnie to wszystko padło,że troszku nadzieje opadły
z regulaminu:
- uważaj z sarkazmem i ironią - mogą zostać źle zrozumiane
- uważaj z sarkazmem i ironią - mogą zostać źle zrozumiane
tak,na jutro już dwa mam zakłady,za czasów tej ogromnej komulacji ostatnio o mini zapomniałem
trisetum
a to - cały czas /imo/ nawet po tym zepsuciu, zmianie zasad, cen, po wprowadzeniu innych gier i reakcji - najlepsza oferta
a to - cały czas /imo/ nawet po tym zepsuciu, zmianie zasad, cen, po wprowadzeniu innych gier i reakcji - najlepsza oferta
thx
a idąc takim tokiem to dlaczego w lotto plus ,jeśli nie padnie - się nie kumuluje - motyla noga
a idąc takim tokiem to dlaczego w lotto plus ,jeśli nie padnie - się nie kumuluje - motyla noga
robal/jak by kumulacja była w + to tam byśmy się doczekali 50mln zł 20x szybciej niż w "zwykłym" nawet jak by co losowanie dodawali tylko 1 mln
istotnie
no to jeszcze tylko mi napisz, że by ci to przeszkadzało
no to jeszcze tylko mi napisz, że by ci to przeszkadzało
triset
bez urazy - ale to kiepski pomysł i tak rozchuśtana ta gra jest "nie pasiło by teesowi - mówisz ? a nos dla tabakiery, czy tabakiera dla nosa ?
a tak bajdełej - ciekawe - ile razy padło w plusie, a nie było zagrane za te cztery zeta, bo "panie, to jeszcze jedno oszustwo"
i dobra i powo
bez urazy - ale to kiepski pomysł i tak rozchuśtana ta gra jest "nie pasiło by teesowi - mówisz ? a nos dla tabakiery, czy tabakiera dla nosa ?
a tak bajdełej - ciekawe - ile razy padło w plusie, a nie było zagrane za te cztery zeta, bo "panie, to jeszcze jedno oszustwo"
i dobra i powo
No i właśnie ten co zagrał za 3 zł i mu wpadło a przynajmniej 4/6 to już będzie wierny 4 złotówkom do końca życia
ale by się raczej to im nie opłacało,teraz już większość zakładów to z + a jeszcze im mało to niby czemu komulacje w +
robalu znasz się dobrze na kompie?
a może tris???
robalku przejrzałam przeskanowałam i nigdzie niz nie widac a***...stwo się ciągle otwiera
niechciana strona startowa juz robiłam wszystko co umiem...
awesomehp
w mozilli jesli o to pytasz...
no dziekuje za pocieszenie/...
Islandorka musiałas instalowac jakis program w kompie i przy okazji instaluje sie strona startowa
wiem ze jakąs komende wpisuje się w uruchom i tam pokazuje się wsio co jest na kompie i można wtedy wywalic ale nie pamietam nazwy i nie moge znalezc...
tyle to ja wiem jandzia tyle ze mój synuś...
tris no jaka bo ja juz nie wiem jak tylko po ludzku...
a taka prosta czynność,sprawdzałaś czy jest na lisie programów..?
https://support.mozilla.org/pl/kb/Jak%20ustawi%C4%87%20stron%C4%99%20startow%C4%85
tris wpisywałam wszedzie w opcjach google jako startową a to hu..stwo przebija wsio...
ja wchodze w ustawienia i na nowo wpisuje jaka ma byc przegladarka
tris nie denerwuj mnie...
jandzia nic nie działa...dziadostwo ma dobre zabezpieczenia...
mówie ze nigdzie go komp nie widzi...
SKR z czym to się je?????????
tris ty myslisz ze co ja dzis robiłam? nic nie pomogło nawet nowy program skanujący
Isla wiem moze czlowieka szlag trafic ze złosci, ja mnie sie apre rzay zdarzyło zainstalowac jakies g...o ale potem z wielkim trudem usunełam
Trisetum ma racje wygoogluj sobie, tam podaja dokladne instrukcje