Wpisy 1 951 939 – 1 952 038
24 lutego 2014 16:36 → 24 lutego 2014 17:40, 100 wpisów
ale by się raczej to im nie opłacało,teraz już większość zakładów to z + a jeszcze im mało to niby czemu komulacje w +
robalu znasz się dobrze na kompie?
a może tris???
robalku przejrzałam przeskanowałam i nigdzie niz nie widac a***...stwo się ciągle otwiera
niechciana strona startowa juz robiłam wszystko co umiem...
awesomehp
w mozilli jesli o to pytasz...
no dziekuje za pocieszenie/...
Islandorka musiałas instalowac jakis program w kompie i przy okazji instaluje sie strona startowa
wiem ze jakąs komende wpisuje się w uruchom i tam pokazuje się wsio co jest na kompie i można wtedy wywalic ale nie pamietam nazwy i nie moge znalezc...
tyle to ja wiem jandzia tyle ze mój synuś...
tris no jaka bo ja juz nie wiem jak tylko po ludzku...
a taka prosta czynność,sprawdzałaś czy jest na lisie programów..?
https://support.mozilla.org/pl/kb/Jak%20ustawi%C4%87%20stron%C4%99%20startow%C4%85
tris wpisywałam wszedzie w opcjach google jako startową a to hu..stwo przebija wsio...
ja wchodze w ustawienia i na nowo wpisuje jaka ma byc przegladarka
tris nie denerwuj mnie...
jandzia nic nie działa...dziadostwo ma dobre zabezpieczenia...
mówie ze nigdzie go komp nie widzi...
SKR z czym to się je?????????
tris ty myslisz ze co ja dzis robiłam? nic nie pomogło nawet nowy program skanujący
Isla wiem moze czlowieka szlag trafic ze złosci, ja mnie sie apre rzay zdarzyło zainstalowac jakies g...o ale potem z wielkim trudem usunełam
Trisetum ma racje wygoogluj sobie, tam podaja dokladne instrukcje
Robal_36 miales cos na 14?
witam ponownie wszystkich
agatkaa
z 7 moich liczb na NIE o 14 weszła jedna-9
macie jakieś pewniaczki na wieczór trzeba by było zagrać
trisetum takie 9/10 bez plusa i stawka podstawowa to nie jest zle tylko zeby sie udalo traic ile to trzeba takich 4/10 czy 5/10 kosmos
bonus robi się kuszący
jak by ktoś 1 wygrał to razem jest 1,1 mln bez plusa
mw29121986 dobrze liczysz a jak z plusem by padla 10 to ile?
Witam , chciałbym się dowiedzieć jak typujecie te pewniaki. Czy macie jakaś stronkę co można o tym poczytać ? Ojciec gra tez w MM i nie chce mi powiedzieć jak to robi
ja zobaczę jak będzie do końca tygodnia,jak tak kiepsko jak teraz to dam sobie spokój z multi i przeniosę inwestycje na mini i być może w katarstrofe sobie pogram
3,6 mln
z plusem
mw29121986
tylko traf to
Bongolas a ojciec wygrywa?
tak tylko trafić ...............
sadzę że bonusa spokojnie do 1 mln przeciągną
a czemu tobie nie chce powiedzieć jak wybiera liczby?
bo to on niby sobie taka strategie ( czy jak to nazwać hmm) wymyślił
isia
- sorry, ja na tą chwilę - nie pomogę, ale widzę jest trochę o tym na necie, i jeśli TO jest, będzie widoczne przez sys, to ściągnij może revo uninstaler - nieźle czyści, nie jest skomplikowany
albinlotto
- nie, nic
bongolas
- niech Ci poda nazwę programu albo stronę, tylko
oby to nie było to, co podejrzewam
- sorry, ja na tą chwilę - nie pomogę, ale widzę jest trochę o tym na necie, i jeśli TO jest, będzie widoczne przez sys, to ściągnij może revo uninstaler - nieźle czyści, nie jest skomplikowany
albinlotto
- nie, nic
bongolas
- niech Ci poda nazwę programu albo stronę, tylko
oby to nie było to, co podejrzewam
O 14tej lipa -2zeta zwrotu,plusy nie weszly!!!!Mysle ze 78 wieczorem na Bank wchodzi!!!
Bongolas to musisz po kryjomu patrzeć jakie liczby skreślił
co myślicie o takim programie jak keniox bo sobie go kopiłem ale na razie to kiepsko idzie na 10 daje 4 nieraz 5 liczb a czasami zdarza sie ze nic nie wejdzie co on da
Andreas mi wyszło,że 78 nie padnie.mam ją na nie. bo bodajże słabo wpada od prawie 4 miesięcy b.rzadko wpada w poniedziałki
Robal_36 szkoda szkoda szkoda a juz chcialem ci glowe zawracac abys wstawil przynajmniej 6/8
program trzeba testować,albo popytać kogo kto jest zaawansowany w obsłudze albo go przetestował i wie przy jakich parametrach daje najlepszą skuteczność
ja niestety nie mam kenioxa. ja nie wierze już w cuda i płatne programy. ja już kiedyś kupiłem dwa i one są do dupy
żaden program nie pomoże wygrać ale za to skutecznie wyczyści portfel gracza
tego nikt tutaj nie wie
agatkaa czego oczy nie widza temu sercu nie żal
agatkaa tak na calym swiecie jest
ale za żerandol do pokoju za 100'000 usd to troche przesada
nas też okradają m.in ZUS
albis
ta tego pojac nie moge, gdyby byl "ulepiony" z czekolady ale z takiej samej gliny i w takim bogactwie a ludzie?
ta tego pojac nie moge, gdyby byl "ulepiony" z czekolady ale z takiej samej gliny i w takim bogactwie a ludzie?
agatkaa wiadomo ze to jest mocna przesada
U nas legalnie okradaja zwyklych ludzi!!!
A ile moze miec na kontach w szwajcarii,jak na Ukrainie mial tak grubo janukowicz!!!
witam
na Zachodzie też są bogaci i tam też jest pomoc socjalna, a u nas nikogo nie obchodzi czy ty masz co jeść czy masz gdzie mieszkasz czy twoje dzieci chodzą głodne
a tutuaj biedaczek wygra 1 mln i to na dodatek polskich złociszy i sie boji ze go okradna
rozumiem że to prezydent ale to przesada taki majątek, rozumiem jak ktoś ma majątek z firmy to jego sprawa ile się dorobił
nie żeby prezydent żył jak oligarcha czy szejk
na ukrainie zarabiają średnio 800 zł , a Polsce to co mam znajomych co też za takie groszę pracują na zlecenie, mnie samemu coś koło tego zaoferowano
a my się z nich śmiejemy że biedusy, a my co ? jesteśmy zamożnym narodem? bieda na każdym kroku niestety
tutaj też ludzie żyją z dnia na dzień
Trzeba wygrac dzis!!!Olimpiada w Soczi sie skonczyla to moze sponsor sportowcow TS-da cos grajacym na wypuche zeby podniesc statystyke w wynikach-zobaczymy????
Gdzieś nawet czytałem ze na Ukrainie stosunek płace/koszty wypadają zdecydowanie na niekorzyść Polski.
Nawet specjalnie potrafią leczyć Ukrainców w naszych szpitalach, a dla nas nie ma miejsc są limity porypany ten kraj .Gdzie ja mieszkam? Człowiek sam widzi co się dzieje i od ludzi wysłucha że głowa pewna
*głowa pełna