Wpisy 19 474 – 19 574
30 marca 2008 16:44 → 31 marca 2008 22:53, 100 wpisów
wrocilem ze spacerku i kolektor i czytam i masz racje Ola tak biore i to silne srodki przeciw wymiotne bo jak sie was(sony,ola) czyta to szarpie.do kogo ty masz pretesje ze nie zarabiasz tyle to swiadczy tylko o twojej przydatnosci w spoleczenstwie ,znam ludzi co faktycznie mniej zarabiaja ale ich cechuje szacunek dla wykonywanej pracy i jakas kultora osobista. Taki co malo zarabia a chce wiecej to czyta to co pisza inni jak czegos nie rozumie to pyta i ma ochote powiekrzac swoj majatek i nie krytykuje tego co innym sie sprawdza w jakims tam stopniu.nie bede juz was obrazal a moglbym ale radze wam podniescie swoje kfalfikacje to moze zarobisz wiecej chyba ze wyznajesz socjalistyczna zasade czy sie stoi czy sie lezy ale te czsy na szczescie minely wiec albo zmien zawod lub prace i glowa do gory sluchaj kogucika i wyjdziesz dobrze na tym i widzicie jak milo sie zrobilo a moze pochwalcie se swoimi osiagnieciami a uchyle kapelusza przed wami . Pytano kiedys jednego z bogatszych lidzi w Polsce czemu zawdziecza taki majatek odpowiedzial krotko ,praca i otaczam sie ludzmi madrzejszymi ode mnie i to mi utkwilo w pamieci mam kontakt z madrymi ludzmi z tej stronki dali mi pewne cenne wskazowki bo wydawalo mi sie ze jak wygrywam to zawsze tak bedzie i wychamowali moje zapedy i udowodnili ze szczescie nie trwa wiecznie i ze moja gra jest ryzykowna i mkieli racje posluchalem ich bylem blisko takiej sytuaci i tylko WIELKIE SZCZESCIE mnie uchronilo bo nie bylo by juz kogucika wsrod was jestem im wdzieczny za to ale udowodnili mi to ze popelniam bledy i mieli racje zmienilem i styl gry i kwoty wiec ja tez sie slucham madrzejszych bo tacy sa i naprawde maja taka wiedze ze im do piet nie siegam a chwilowe wygrane przycmily moj umysl i wlasnie ci ludzie wylali na moja rozpalona glowe kubel zimnej wody dzieki nim gram dalej i nie licze ze wyjdzie tylko licze co bedzie jak nie wyjdzie czy mnie bedzie stac na dalsza gre mam zrobiona progresje i jeszcze spory zapas na wypadek nie przewidzianych okolicznosci to tylko gra losowa i roznie byc moze . Wiele nie mozna napisac bo czytaja to rownierz analitycy konkurenci i mysla jak by jeszcze ograniczyc to wygrywanie a mozliwosci sa tylko trzeba szukac i myslec i sluchac podpowiedzi madrzejszych.
dziendoberkowski
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
Ten burak kogucik wygral wczoraj 214 zeta jak nie wiezysz to sprawdz na forum podalem stawki i co gram i ten burak wygrywa sobie po troszeczku nie ktorzy nie bedac burakami beda dalej narzekac na wszystko tylko nie na siebie no bo jakze to on taki wazny a tu taki burak kogucik i wygrywa no i juz cie szlak trafia ze to nie ty tylko burak gora ok dla ciebie rygi moge byc burakiem a moze zagrasz z tym burakiem w lotto i po miesiacu sie pochwalimy sukcesem co ci zalezy z burakiem powinienes wygrac bo burak to burak ale nie bede wiecej pisal bo nie zrozumiesz ale mily z ciebie gosc nazwa niku mi sie kojazy z czyms niemilym a moze mam tylko nie zdrowe skojarzenia.Jak juz nie macie nic do zarzucenia to wytykacie bledy ortograficzne jest to zenujace prosze o cos konkretnego a najlepiej jak zagrac zeby wygrac,
koguciku19 mądrze piszesz.Mam nadzieje, że to nie mnie masz na myśli pisząc o analitykach itd.Ja jestem początkująca w tych swoich analizach,wnioskach indywidualnych na temat multilotka.Ale bardzo chciałabym osiągnąć kiedyś taki poziom jak Ty.No cóż muszę mieć nadzieję i trochę włożyć swojej pracy.Pozdrawiam.
nie chce byc zlym prorokiem ale pachnie mi dzis rownowaga czego sobie i nikomu co obstawia wiekszosc obojetnie czego nie zycze tak moze byc ale niech wypada wszystko tylko nie rownowaga
Kogucik19 gra tak jak mu się podoba, a czy faktycznie takimi stawkami to już jego sprawa. Sam pomysł gry na P i NP jest całkiem niezły, chociaż nie każdy może, bo nie u wszystkich buków można w to grać. Pozdrawiam i życzę powodzenie w dalszych grach.
Piszac o analitykach mialem na mysli ludzi pracujacych dla lotto to ci ktorzy nam szykuja tak niskie kursy i mysla co by tu jeszcze zapsuc i wprowadzic zeby jeszcze mniej wygrywalo milo mi ze Czarnulka mnie pochwalila dzieki jak cos to sluze zawsze pomoca dla takich co chca grac mnie ludzie tez pomogli nawet przyslali mi typy liczb ktore wyslalem i na tych typach wygralem troche kasy i to byli naprawde porzadni ludzie nie mysleli o sobie tylko napisali ze dobrze ze wyszlo bo mieli by wyzuty sumienia choc ich zapewnialem ze zadnych pretesi miec nie bede nikt mnie nie namawial to bylo moja dobra wola zagralem i udalo sie i to zagralem na cyfry juz nie o kwote chodzi tylko o ta radoche ze wygralem na cyfry pozdrawiam
Dziekuje za poczte staralem sie odpisac wszystkim ale na gg musicie troche poczekac bo nie wyrabiam dodam tylko ze ja moge wsazac tylko jakas droge ale nie wymagajcie prosze ode mnie wrozenia co bedzie bo nie wiem i nigdy nie wiedzialem od tego jest MADRA PROGRESJA i jak ja robicie to zrobcie ja tak zeby starczyla na pare losowan wezcie max przerwy i jeszcze zapas .jakcos to jestem do dyspozyci i zacznijcie zawsze od najnizszej stawki nie grajcie grubo bo przegracie kase a jak sie nie poszczesci to napewno przegracie kase zacznijcie od 2 zeta i zysku na poziomie paru zlotych prosze was NIE RYZYKUJCIE DUZYCH PIENIEDZY.
jak bedziecie robic progresje to kierujcie sie waszymi mozliwosciami finansowymi a nie tym co tam czasem wiedze ze poteguja stawke poczatkowa ze podwajaja ,potrajaja i robia takie bzdury ze napewno to nie moze wyjsc dobrze,zacznicie zawsze na poczatek od 2 zeta .
hej,ja na chwilę bo gosci mamy...KOGUCIKU tyle napisałeś że aż oczy siadają,ale może jutro,dziś nie mam siły mało snu widziałem że czarnulka nas miło wspomina,fajnie że choć kilka osób przyjaznych
Kogucik ale ty naprawde ,steś zjiebany łeb, i dziwie się ,że popiera cię wielmożny PASCO I OPA, widocznie takie same debile ,imbecyle jak ty spieprzaj z tego forum kutasie złamany, i przestań z tymi swoimi mądrościami ,imbecylu biedny emerycie który pewnie huj ma pieniedzy z rentki 500 zł gra ,spierdalaj z tego forum złamasie a ty pasco nie popieraj tego huja bo ,pomyśle że ,i ty jesteś podony! na tym koniec imbeculu kogut19 aut aut aut ..............................................!
ludzie rozszyfrowałem kogucika19, on sam do siebie pisze wymyślając różne ksywki np.czarnulka to psychik!!!!!!!!!!!!!!!
oglądaliście milionerów? tak sie wygrywa kase,niesamowita dziewczyna!!!
Milion ma pewny,jedno pytanie i zostało jej pół na pól i publiczność!!! co za dziewczyna!!!
Do kurnika walić kapucyna przy kurkach A NIE NA FORUM UCIEKAM TAK JAK CHCIELIŚCIE WIECEJ TU NIE NAPISZE
no i znow sie milutko zrobilo czy to juz wszystko co miales do napisania jak tak to nie wiele a jakie cyferki proponujesz sloneczko ty moje podaj typy bo chyba zapomniales a moze stronki pomyliles to popros tatusia zeby ci nakierowal odpowiednia stronke ok fajny koles z ciebie .jezu 500 zeta to kupa forsy jak bym chcial miec taka rente lub emeryturke ale by sie porzadzilo no i zaprosil bym cie na piweczko na krakowskim rynku milo by sie z toba pilo moze wpadniesz zapraszam postawie ci niech strace ostatni grosz ale poznasz krakowska goscinnosc
.
.
zal mi was pojdziecie jutro do lopaty i juz wam sie odniechce piania mieliscie 2 dni wolnego zeby bombelki po lopacie zagoic ale jutro znow bedziesz kopal rowy i nie roztaniesz sie ze swoim przyzadem znow do soboty ale mily zargon masz nie wszystko rozumie ale kumam napisz tylko co to jest kapucyn bo nie bardzo wiem i moze bym i trzepal tylko nie kumam tego kapucyna czy to chodzi o dywan prosze napisz to dosc szczegolowo zebym zalapal .wyspij sie bo jutro o 5 musisz kopac dalej a dzs zdejm welonki i poluz sie bez bycikow jutro wsztaniesz 10 minut wczesniej to zalozysz dobranoc i kolorowych snow sloneczko ty moje kochane nie zapomnij o tym kapucynie bo nie usne jak nie bede wiedzial co to jest.
Witam serdecznie Wszystkich.Pasco,jeżeli można Ciebie o coś prosić. Ty jako admin, możesz "zabanować" całą tę hałastrę - strona robi się hmm.. no wiesz.Pozdrowionka.
bedzie spokój na forum jak pasco zablokuje tego starego pedofila kogucika- to jakiś ZBOK!!!!
tak jestem zbokiem i taki musi zyc a ty jako zdrowy na umysle musisz sie mna zaopiekowac wiec co proponujesz czekam na propozycje.
Sony dobranocka juz byla co ty dzieciaku tu jeszcze robisz umyj raczki i zabki i poloz sie pod kolderka z raczkami na kolderce i lulu moze mamusia ci kolysanke zaspiewa ,im wczesniej zasniesz to rodzice od ciebie odpoczna jutro skonczy ci sie przeputka i znow trafisz tam gdzie twoje miejsce ale mam nadzieje w sobote znow wrocisz nudno tu bez ciebie i nawet cie polubilem szkoda ze was tak malo jest.
Nie widzisz dziadku że wszyscy s...ją na ciebie, jesteś nudny i pewnie bardzo samotny bo jak tak ględziłeś swojej rodzince to mieli 2 wyjścia: albo zbiorowe samobójstwo albo ucieczka- mogli też zabić taką gnidę jak ty.To jest forum dla młodych energicznych ludzi a nie starych znudzonych przykrym życiem staruchów.
czy to co pisze to wskakuje na czata czy jnie?
Sony a ty mlody wiecznie nie bedziesz ale poki co to tyraj na mnie zeby mi kasiorki nie braklo bo to ty mnie utzymujesz a ja sie bujam w dostatku a ty lopateczka i kijek z drugim sniadankiem i do pracy az ci garb wyrosnie a ja biedna gnida bede z ciebie zyla czy to nie jest mile dla ciebie ja sie ciesze tylko zwieksz wydajnosc bo moje potrzeby wzrastaja i pracuj zrezygnuj z przerwy tylko kop i posowaj sie dalej wedlug sznureczka ktory ci majster rozwiesil zebys biedaku z trasy nie zboczyl masz cos jeszcze dla mnie mlodzieniaszku.
Dawniej ludzie byli mniej agresywni i tak nieprzyjemni , może internetu nie było i zanim ktoś coś przykrego powiedział to się ugryzł w język.
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
koguciku pewnie byłeś jakimś KOMUCHEM na stanowisku, patrzyłeś jak ludzi okraść,zgnoić itp. itd. wnioskuję to z twojej pogardy do pracy fizycznej - nie pracowałem i nie bębę pracował w ty jakże spieprzonym kraju przez takich właśnie nierobów czerwonych jak ty.
mam szacunek do kazdej pracy tylko tepilem zawsze chamstwo i tego bede sie trzymal dalej kim ja bylem to ciebie nie powinno obchodzic ale jak ci sie w tym kraju nie podoba to co ty tu jeszcze robisz cala unia czeka na ciebie tylko tam musisz byc pokorny bo inaczej to niestety nie popracujesz dlugo i nie wolno tam bezkarnie obrazac ludzi a masz takie sklonnosci szkoda ze nie mozemy sie spotkac inaczej bys mowil ale to cie nie przekona wiec mozesz mnie dalej wyzywac ile dusza zapragnie ja i tak cie lubie .
NIE NAUCZYLI CIę WALLESIE W D.....ę żE NIE WTRąCA SIę W PRYWATNE ROZMOWY!!!!!!!!!!!!!
W Szczecinie w miarę ciepełko.Temp.rośnie ( testosteron też haha ).Może dzisiaj blokami klikną kulki "3 razy z jedynek","2 razy z dziewiątek" i "3 czwóreczki".Wszytkim Życzę do przodu - bo wygrać dużo - sztuka.Pzdr.
witam psychol
wialem twoje sugestie pod uwage i wyrzucilem dwa trzy mecze sparte i odre za to wstawilem liverpool,cotbus,lechia budejowice i mam napoli na 1 ale nie wiem jaki jest obecnie wynik zajrze na live nara jutro mamy ciekawe derby czech jak typujesz
wialem twoje sugestie pod uwage i wyrzucilem dwa trzy mecze sparte i odre za to wstawilem liverpool,cotbus,lechia budejowice i mam napoli na 1 ale nie wiem jaki jest obecnie wynik zajrze na live nara jutro mamy ciekawe derby czech jak typujesz
caly miesiac testowalem na 70 zetawach po 3 liczby gre 3 z 21 i niestety na 29 losowan na sucho oczywiscie mialem tylko 2 razy trafienie wiec to sprawa nie oplacalna ale mozna wytypowac 15 liczb ktore najczesciej byly losowane i z tego stworzyc system pelny i jeszcze raz przetestowac bo nie daje mi spokoju ten wysoki kurs 777 to tak zachecajaco wyglada ze nie moge sie oprzec co sadzicie na ten temat.
Ale tu sie zrobiło niemiło aż ,,odrzuca'', opamiętajcie się! Nie ma innych tematów tylko ciągłe wyzywanie się? Kiedys można było poczytać fajne żarty.
Widzę Kogucik że znów stoczyłeś zwycięską potyczkę.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ONI nie wiedzą o czym Ty piszesz a zabierają głos.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ONI nie wiedzą o czym Ty piszesz a zabierają głos.
No i nieparzyste znow gora tak jak obstawilem reszta jest nie wazna tak sie ciesze jutro mi nie zalezy co wyjdzie bo kiedys musi nie wyjsc pozdrawiam.
w totomixie na NP w numerku jest aż 1,95 kurs b,dobry na zdarzenie 50/50
Jesli ktoś sądzi ze namawiam to powiem że NIE.
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
tak Panie Stanislawie jest jak pan mowi niestety ale co zrobic na szczescie fakty mowia za siebie dzis nie bylo milo na czacie ale to byla zaplata za wczoraj bo mnie strasznie ponizali dzis pokasalem ja wiec paru odpadlo aniedobitki podskakiwaly do konca ale sie zmeczyly wiec kogucik sie uspokoil pozdrawiam.
kogucik19 może trochę nas oboje poniosło - sorki bo tak na serio to wiele w złości powiedziałem, jestem trochę impulsywny.Pozdrawiam!
ok sony nie ma sprawy wiedzialem ze z ciebie rowny gosc bo my tak mamy jestesmy dwa choleryki i tacy musza gdzies sie wyladowac ale krzywdy nikomu nie zrobia ok pozdrawiam i do jutra.
od jutra toczymy normalne tematy, bo do tego jest forum możnapoświrować a nam dzisiaj nerwy puściły- raz jescze sorki i do jutra kogucik19.
To mi się podoba można wyrazić swoje racje ale w cenzuralnych słowach.
Nie czuje juz urazy do nikogo i od jutra walczymy z siwym w jednej lini pozdrawiam dobranoc.
19471. kogucik19 ty chamie przez samo "h"promujesz sie na inteligenta a robisz błędy na poziomie sześciolatka - dorobiłeś się pewnie za zczasów komuny, miałeś czerwoną książeczkę i kaopowałeś kolegów pomaluj się na czerwono!!!!!!!!!!!!!!!
gutti 2008-03-30 (16:28)
I tak też można,prawda Gutti.
gutti 2008-03-30 (16:28)
I tak też można,prawda Gutti.
luzując trochę temat - ja dzisiaj na tarczy.
a trzeba było się palnąć w łeb i zainwestować te 5 zł w EL. :[
a trzeba było się palnąć w łeb i zainwestować te 5 zł w EL. :[
KOGUCIK19- On gra na sucho i wypuszcza Nas, abyśmy się denerwowali!!!
5, 10 może 15 tysięcy dla niego wpłacić do kolektóry, to nic. A KTO TO WIDZIAŁ???
5, 10 może 15 tysięcy dla niego wpłacić do kolektóry, to nic. A KTO TO WIDZIAŁ???
PISAĆ nie umie a tysiące wydaje. Czy to nowy AMERYKAŃSKI PUCYBUT!!!
Wiecie jak on się nazywał???
Wiecie jak on się nazywał???
Bzykuuu zazdrosniku podaj poczte byli tacy co widzieli ale ty jak chcesz to mozesz zobaczyc tylko juz nie dzis bo ide spac ale jutro ci pokaze i kuponiki i moga byc powierdzenia wygranych tylko jmusze zrobic zdjecie potwierdzenia a poza tym to mi to lata czy ty wiezysz czy nie nikt tu do wiary nie zmusza to wolny kraj i naprwde mnie to nie intersuje czy ty wierzysz i z ta niepewnoscia musisz dzis usnac niestety .
KOGUCIK19 MASZ SYSTEM PEŁNY 15 LICZB NA TRZY SKREŚLENIA CHĘTNIE SKORZYSTAM I WYŚLE W CZESKIM 3/21
Witaj nie mam takiego systemu ale na stronie pasko pod systemami mozesz znalesc taki 3 skreslenia 15 liczb 35 zakladow i z tego mozna skorzystac a potem pozmieniac uklad liczb znow i tak ci wyjdzie 70 zakladow sprobuj tyle tylko jest mojej wiedzy w tym temacie moze inni ci pomoga bo napewno maja bo graja systemami ja nie gram pozdrawiam sam bede to testowal ale od 1 kwietnia .
No dzisiaj to już totalny mętlik w głowie. Wydaje się, że wskoczy 5. Kogucik19 jakaś podpowiedź?
niestety w liczbach nie bedzie podpowiedzi bo mam pecha do liczb ja wysylam dzis nastepujace 33, 9, 44, 3, wszystko jest opisane na forum w dziale parzyste /nieparzyste szczegolowo
Witam czytałem wczorajsze wpisy i jestem pod wrażeniem! Wczoraj trafneło 4/8 i 3/5 wysłąne za 5 zł i wygrana 8 zł na lizaki dla dzieciaka ! ale krąże blisko gdzieś blisko od paru dni powoli wchodze w liczby a to dobry znak ;)
na dziś ;
5/4,11,16,49,77
8/11,16,28,49,57,63,65,79
i w profie 4/11,16,49,77
Pozdrawiam !
na dziś ;
5/4,11,16,49,77
8/11,16,28,49,57,63,65,79
i w profie 4/11,16,49,77
Pozdrawiam !
Aby juz takie dni jak sobota i niedziela sie nie powtorzyly nie bede na tym publicznym forum podawal szczegolow beda dostepne na forum w dziale zalozonym przez P SZULCA o nazwie GRAMY NA PARZYSTE/NIEPARZYSTE i kto chce niech tam szuka i wtedy ci co nie chca albo traktuja mnie inaczej niech nie zagladaja tu byli skazani na czytanie a tam nikt ich nie zmusza wejscie i czytanie na wlasna odpowiedzialnosc i tyle pozdrawiam i zyczw wszystkim i tym co mnie toleruja i tym co mnie nie cierpia wysokich wygranych pozdrawiam
I głównie chyba pozostane przy totalizatorze bo w profe mialem wiele razy np 4/5 czy 3/5 a tam nie płacą za pośrednie czyli w profie tylko parki i czwórki reszta w totalizatorze!
Wiem siunia ale ja ta nie gram bo sa mniejsze dużo mniejsze wygrane
z ostatnich 30 dni najczęściej padające liczby grać na trójki w multi z plusem.POZDRAWIAM
Albo parki połaczyć z 30 losowań najczęściej padające
20,49
20,6549,62
54,76
55,68
4,30
10,76
10,49
pozdrawiam również ! In arbeit bis 22.00
20,49
20,6549,62
54,76
55,68
4,30
10,76
10,49
pozdrawiam również ! In arbeit bis 22.00
O Mario!-do wpisu 19534 Cieszę się, że chociaż powoli wchodzisz w liczby:) Jak tak dalej pójdzie nie będziesz musiał wchodzić do pracy:) hah Póki co miłej pracy Ci życzę i abyś z niej szczęśliwie wyszedł o 22-giej i od razu wszedł w liczby:) Pozdrawiam:) 5,53,29,32,40,44,58,60,63,79
Powodzenia:)
Powodzenia:)
...sorki, 5,23.... miało być, ale nie jestem pewny czy wejdę w liczby:) -do kanałów raczej tak:) Do Kogucika19 -nie przejmuj się łagodnie mówiąc adwersarzami, jeśli w ogóle czasem kogoś "drażnimy" to już jest dobrze:) hahah -gorzej jakby traktowali nas jak powietrze:) Powodzenia dziś:) Pozdrawiam
Witam wszystkich,mam nadzieję że dziś nikt nikomu nie będzie dopiekał i szanował to co ktoś pisze.
Witam! kto sie orientuje jaki jest limit stawki na jednym kuponie na 6 liczb w profie(multilotka)???
psychol co myslisz otych typach
multi parz/nie x
slava 1 lub >2.5
schafhasen 1
frisk 1
espoo blues 1
podaj co dzis grasz
pozdro
multi parz/nie x
slava 1 lub >2.5
schafhasen 1
frisk 1
espoo blues 1
podaj co dzis grasz
pozdro
czyli? mi sie wydaje ze 4pln ze wygrana nie moze przekroczyc 15tys. jezeli wiesz to napisz a nie jakimis chorymi rebusami.pozdro!
JELI UWAZASZ TO ZA CHORY REBUS TO TRUDNO O ILE WIEM TO MOZESZ OBSTAWIC I ZA 20. 000 PLN
Dav79 odpowiem ci tak ze musisz tak zagrac na kazdy kupon aby wygrana byla mniejsza od chyba 2600 bo powyzej tej kfoty zaplacisz dodatkowy podatek do urzedu skarbowego a to sie nie oplaca wiec wyslij ile chcesz kuponow ale oblicz tak zeby wygrana byla mniejsza od tej kwoty i zycze ci powodzenia.I jeszcze jedno kurs w totolotku na numerek P/NP jest bandycko niski na P 1.65 wiec kto gra progresja niech przeliczy aby pomimo wygranej nie odzyska wkladu to wazne dla tych co tak graja .
Wszystkim tym ktorzy wczoraj skontaktowali sie ze mna ze slowami otuchy i stwierdzeniami ze lubia czytac moje "poezje"serdecznie dziekuje zapewniam ze zaden adres poczty nie bedzie nikomu udostepniony i zostaje skasowany wszystkim na gg staralem sie odpowiedziec na pytania .Prosze mi wiezyc (a byly takie pytania ) nie mam metody na wygrywanie i prosze mnie o to nie pytac duzo ludzi zglosilo sie o progresje jak zrobic ,uwazam ze najpierw trzeba zastanowic sie na co chcemy grac nastepnie jakim kapitalem dysponujemy,jakie byly max przerwy w danym zdarzeniu i co chyba jest najwazniejsze to kurs na to zdarzenie czy jest staly czy ruchomy jak staly to fajnie a jak ruchomy to musimy liczyc od najnizszego kursu a pamietajmy im nizszy kurs tym progi wieksze a potem to okropne wiec najpierw dobrze trzeba to wszysto polaczyc w calosc.nie moge kazdemu liczyc progresi bo nie wiem jaki ktos ma kapital jakie chce miec zyski ja progresje niestety licze na kalkulatorze czyli na piechotke nie mam programu ktory to liczy a sa takie napewno. dodam tylko juz powiedzonko ktore mi sie skojarzylo i jest mojego autorstwa: Gra progresja jest jak czekanie na tesciowa wiadomo ze przyjdzie ale nie wiadomo kiedy i jakie zrobi spustoszenie w porfelu.Przepraszam tesciowe to nie bylo zlosliwe pozdrawiam wszystkich.
dziendoberkowski
prosto z psycholka typy dla buka
derby czech X lub strzelą obie
k lautern >2.5
rosenborg 1
malmoe 1x
tampa bay 1
frisk asker po porażce u siebie powinna wygrać
slavia pr, hokej 1X
prosto z psycholka typy dla buka
derby czech X lub strzelą obie
k lautern >2.5
rosenborg 1
malmoe 1x
tampa bay 1
frisk asker po porażce u siebie powinna wygrać
slavia pr, hokej 1X
chce ktoś kupić trafne typy na tydzień????? dajemy je codziennie przez tydzień.....
jak chcesz sprzedam ci swoje numerki dzięki którym trafiłem 10/10
haha, śniło mi się, że wygrałem coś w viva las vegas, poszedłem kupić zdrapkę i wydrapałem 4 zł
I bardzo dobrze,okazji do przegrywania w tym kraji jest aż nadto.Multi5 to by była jeszcze jedna pompa ssąco-tłocząca dla zasilania T.S.SA w świeżutką gotówkę od graczy.
Witam poszedlem dzis do TIPSPORTA zeby odebrac wygrana w wysokosci 415 zeta i poprosilem o potwierdzenie wygranej zapytano dla kogo mowie dla mnie zeby koledze pokazac to mowia ze takiego nie wydaja pytam a jakie odpowiedz brzmi takie do urzedu skarbowego to mowie niech bedzie takie znow telefon do wladzy i mowi ze wydadza tylko musze okazac dowod osobisty i spisza nr nipu, moje dane
wiec zrezygnowalem bo nie dam sie spisywac jakiemus pracownikowi kolektory ,gdzie ustawa o ochronie danych to jest chory kraj skoro gra jest anonimowa to potwierdzenie powinien dostac ten kto kupon przyniosl w totolotku drukuja mi za kazdym razem nawet na 10 zeta czy juz ktos mial taka przygode jak tak to prosze o wiadomosc czy to tylko w tym chorym Krakowe takie cuda sie dzieja.Pozdrawiam.
wiec zrezygnowalem bo nie dam sie spisywac jakiemus pracownikowi kolektory ,gdzie ustawa o ochronie danych to jest chory kraj skoro gra jest anonimowa to potwierdzenie powinien dostac ten kto kupon przyniosl w totolotku drukuja mi za kazdym razem nawet na 10 zeta czy juz ktos mial taka przygode jak tak to prosze o wiadomosc czy to tylko w tym chorym Krakowe takie cuda sie dzieja.Pozdrawiam.
z psycholka
no my z nostromikiem już do przodu czeskie derby jak chcieliśmy w obu opcjach wyślemy niejednokrotnie przełożoną po browarka i czekamy na następne mecze
no my z nostromikiem już do przodu czeskie derby jak chcieliśmy w obu opcjach wyślemy niejednokrotnie przełożoną po browarka i czekamy na następne mecze
akurat derby były na kuponie z meczami z chile a tamte wyszły dlatego się cieszę
witam wysłałam dziś dwie 8-mki chociaż częściej gram 5-tkami zobaczę czy moja babska intuicja mnie nie zwiodła do 22 można się połudzić[8]3,10,14,27,29,40,50,75;[8]5,27,33,44,58,61,69,71
w/g nostromika obie mają szansę sie zejść a tym tygodniu puść te dwa + trzeci pomieszany może nostromik ma rację powodzonka
można grac na 4 pasko3/4 u bukmacherów,powinno wejść w naibliższych 10 losowaniach ja zaczołem od dzisjaj za podstawowa stawke ,potem zwjększam co losowanie o 2 stawki
no i znowu NP gora to swietnie ja jestem zadowolony.I numerek parzysty wspaniale pozdrawiam.
Kogucik19 sorry za pytanie ale wczoraj mówiłeś że na dziś dajesz se spokój z nieparzystymi,bo w końcu musi być przerwa, czyżbyś znowu zagrał?? Przeczysz sam sobie
od pierwszego marca liczby które wystąpiły 5 razy padło na nie 7/10 z plusem,dobre i to...
Wariat1981 nie gralem przez swieta i czulem sie fatalnie brakowalo mi czegos taki bylem obojetny a tak wiesz adrenalinka zreszta teraz gram za mala kase wiec nie ma potrzby sie denerwowac ale zawsze ten dreszczyk jest zawsze moje typy sa na forum podaje wszystko co obstawiam i za ile i w kazdej hwili mozna to sprawdzic a tam juz zagladaja tacy co chca mnie czytac pozdrawiam
z psycholka
w mulyi na lizaki ale u buka supertypki dałem już weszlo 4/6 ale na mulciaka z nostromikiem zarobiliśmy
w mulyi na lizaki ale u buka supertypki dałem już weszlo 4/6 ale na mulciaka z nostromikiem zarobiliśmy
Male podsumowanie miesiaca na 31 losowan parzyste byly 8 razy rownowaga 7 razy a nieparzyste az 16 razy to przeczy wszystkim statystyka i nawet moim przewidywania wnioski wyciagnijcie sami to bardzo udany miesiac moze to kogos przekona ale nie namawiam tylko wskazuje statystyke a ona jest bezlitosna sredno wypada co 2 dni najdluzsza przerwa to 5 losowan to piekny miesiac.pozdrawiam