Wpisy 193 768 – 193 867
13 grudnia 2010 20:15 → 14 grudnia 2010 09:16, 100 wpisów
innym razem, jest też tu mój kolega na Pasko ,tylko mówi poszukaj mnie
))"tomcio1972" przypomniał dziś na forum swoje wspomnienia sprzed 29 lat, czyli z 13 grudnia 1981 roku - gdy zamiast Teleranka, zobaczył rano w telewizorze gen.Jaruzelskiego obwieszczającego wprowadzenie stanu wojennego...
Tu jest klimat tego czasu - oddany zdjęciami i protest songiem Jacka Kaczmarskiego "Obława":
http://www.youtube.com/watch?v=wsjB95KJeBQ
Tu jest klimat tego czasu - oddany zdjęciami i protest songiem Jacka Kaczmarskiego "Obława":
http://www.youtube.com/watch?v=wsjB95KJeBQ
Przez przypadek dostałam w kolekturze dwie szóstki,
których wcale nie chciałam.Oto one
01.06.39.56.58.79
24.42.47.54.57.68
których wcale nie chciałam.Oto one
01.06.39.56.58.79
24.42.47.54.57.68
miałam 8-28-33-38-5-54/5 nie wpadła ta bambaryła jedna
Tolciu wielokrotność
Tolciu wielokrotność
mogloby byc lepiej ,ale to super trafienia
ja tak nie moge jakos utrafic
ja tak nie moge jakos utrafic
http://system3swt.ziitech.pl - mini lotto przejęte 

spotkalem wczoraj goscia w kolekturze powiedzial ze w multi lotka tylko najwieksza szansa trafienia to granie 2 liczb w ciagu miesiaca mozna zarobic 3-4 tysiace granie na wiecej liczb nie ma sensu.jesli ktos marzy o 10 lub 9 to prawdopodobienstwo jest prawie zadne.

Jeśli można wspominkowo, z okazji...
Być może znacie, tym niemniej *dziś* zerknąć warto...
http://homepage.mac.com/zbigniew/past_present.htm
Czy może ktoś się rozpoznaje na którymś ze zdjęć ?
Być może znacie, tym niemniej *dziś* zerknąć warto...
http://homepage.mac.com/zbigniew/past_present.htm
Czy może ktoś się rozpoznaje na którymś ze zdjęć ?
To ja też się wypowiem na temat większych wygranych w multi multi. Jak wiadomo multi multi ma 80 liczb i jest tam srylion trylion kombinacji 10-tek (nie znam takiej liczby
) i teraz z losowanych 20 liczb jest ileśset tysięcy 10-tek. I teraz ten srylion trylion podzielone przez te ileśset sysięcy daje dopiero prawdopodobieństwo 1 do 9mln gdzieś że wygramy te 250 tysiaków
Dla porównania w mini lotto 1 do 850 tysięcy że wygram 200 tysiaków gdzieś.
) i teraz z losowanych 20 liczb jest ileśset tysięcy 10-tek. I teraz ten srylion trylion podzielone przez te ileśset sysięcy daje dopiero prawdopodobieństwo 1 do 9mln gdzieś że wygramy te 250 tysiaków
Dla porównania w mini lotto 1 do 850 tysięcy że wygram 200 tysiaków gdzieś.Także szanse uczciwe w multi nie są i opłaca się grać w Jokera jak jest kumulacja powyżej 300tysiaków bardziej i w mini lotto o większe wygrane a w multi multi to wyżej niż 5 nie ma co sie szarpać - chyba że lubimy płacić podatek od marzeń bez zwrotny 

No ale płacimy za szansę wygrania właśnie - każdy by chciał z minimalnego wkładu mieć ogromną wygraną i tym się karmi właśnie Totto lotto. Matematyka jest okrutna i jej się nie oszuka. Systemem możemy zwiększyć parę procent szanse ale i tak najważniejszym czynnikiem jest szczęście. Grunt to systematyczność - bo według matematyki kiedyś czy później nasze liczby padną. Pytanie czy starczy nam życia i kasy żeby tego doczekać 

podobno sa kraje w ktorych nie przyjmuja kuponow na 1 , 2, lub 3 cyferki.cieszmy sie mozliwoscia wygrywania mniejszych wygranych.

ja juz tyle czasu wysylammoje liczby i nigdy nie padly
od poczatku mm nawet nie bylo 8
od poczatku mm nawet nie bylo 8
To trzeba usiąść i głęboko pomedytować i spróbować zagiąć rzeczywistość tak aby wypadły nasze kulki
albo tak jak większość leniwych graczy chybil-trafił i liczyć że się znalazło w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie 
albo tak jak większość leniwych graczy chybil-trafił i liczyć że się znalazło w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie 
a skad akurat masz pewnosc ze to sa te twoje liczby to jest tylko twoja podswiadomosc ktora wabi cie nadzieja.obserwuj uwaznie liczby i wyciagaj wnioski

taka dodatkwa piątka oprócz typowań:5,9,13,17,34

tola nie mozesz sobie ,,przywlaszczyc,,pewnych liczb bo losuja 20z80 i prawdopodobienstwo akurat twojej 8 jest niewielkie ale zycze powodzenia

Dorotka

Jokerem będzie liczba 5 -wiadomość z centrali lotto
jokerem będzie liczba 8 wiadomość od czarodziejki

znowu pada śnieg..znowu pada snieg...znowu pada śnieg.
tola moja jest 8 juz obstawiona w jokera
liczby na multii na -5,13,22,34,39,44,56,76-stawka razy 10
joe
jokerem będzie 10.
Dorotko lubię zimę..o ile pozwala jedzić samochodem
jokerem będzie 10.
Dorotko lubię zimę..o ile pozwala jedzić samochodem

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 05,08,09,18,23,25,26,30,31,38,43,51,60,62,66,67,74,75,76,79 - Plusem jest liczba: 08
dobra niunia 

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 36, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 03,16,24,46
a ja mam jokera i jedną liczbe
w statystykach na stronie lotto patrzałem i 36 to była jedyna liczba która nie padła od początku gry więc musiała kiedyś zacząć gonić 
w statystykach na stronie lotto patrzałem i 36 to była jedyna liczba która nie padła od początku gry więc musiała kiedyś zacząć gonić 
4/10....

Joker 36 był jedyną liczbą która została wylosowana po raz pierwszy. Szkoda bo 0/4. W multi 4/6
No ciekawe czy ktoś dziś zdżokerował tą całkiem ponętną sumkę kumulacyjną
?
?
Witam, jestem nowy, czy miałby ktoś ochotę wprowadzić mnie w grę, ewentualnie powiedzieć jaką stawkę i ile liczb winno się obstawiać ? (tzn, jaka stawka jest najpopularniejsza)
zbysiu>>>> nie ma reguły ile liczb obstawić. Ja proponuję 7, 6 lub 5
Witam ponownie.

Jednak 13 to pechowy dzień. Kupiłem 3 zdrapki i ..... nic nie trafiłem.

Ciekawe, czy jest tu np. Lunatyczka? Sam9? Może jeszcze nie śpi Kathy? 

Cisza. Wszyscy śpią.. .
Czas na małą kawę.
Czas na małą kawę.Dobranoc. Miłych snów.

Dzień dobry.

OSTRZEŻENIE !!!
Wyślij to ostrzeżenie przyjaciołom, rodzinie i firmom z którymi masz kontakt.
W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z tytułami*"POCZTOWKA Z HALLMARK"* niezależnie od kogo je dostaniesz. Jest to pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na twoim komputerze. Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w swojej liście z kontaktami.
Dlatego powinniście zawiadomić wszystkie osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którym e-mailowo wymieniacie korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy niż raz otworzyć mail z tym wirusem. Jeśli dostaniecie wiadomość nawet od przyjaciela z pocztówką nie otwierajcie go. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłączcie komputer. Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft oceniany jako najbardziej niszczacy wirus do tego czasu.
Wirus ten został odkryty przezMcAfee przedwczoraj i nie istnieje jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus. Wirus ten niszczy twardy dysk w miejscu, gdzie kompletuje się najważniejsze dane. Prześlij to ostrzeżenie wszystkim ktorych adres mailowy masz w swojej poczcie...
W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z tytułami*"POCZTOWKA Z HALLMARK"* niezależnie od kogo je dostaniesz. Jest to pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na twoim komputerze. Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w swojej liście z kontaktami.
Dlatego powinniście zawiadomić wszystkie osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którym e-mailowo wymieniacie korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy niż raz otworzyć mail z tym wirusem. Jeśli dostaniecie wiadomość nawet od przyjaciela z pocztówką nie otwierajcie go. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłączcie komputer. Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft oceniany jako najbardziej niszczacy wirus do tego czasu.
Wirus ten został odkryty przezMcAfee przedwczoraj i nie istnieje jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus. Wirus ten niszczy twardy dysk w miejscu, gdzie kompletuje się najważniejsze dane. Prześlij to ostrzeżenie wszystkim ktorych adres mailowy masz w swojej poczcie...
OSTRZEŻENIE !!!
Nie grajcie w MULTI MULTI, LOTTO i MINI LOTTO gdyż ta gra wyczyści wam portfele i zostaniecie pozbawieni chęci do życia a komornik zajmie wasze mieszkania, domy, samochody. To najgorsza gra jaka powstała na ziemi. Nie ma gorszej. Jeszcze tylko oglądanie reprezentacji Polski w piłkę nożną w telewizji może być gorsze w skutkach bo może się skończyć wyrzuceniem telewizora przez okno. TVP, TVN i TV TRWAM apelują aby oglądać tylko ich programy co jest odtrutką na całe zło tego świata.
Nie grajcie w MULTI MULTI, LOTTO i MINI LOTTO gdyż ta gra wyczyści wam portfele i zostaniecie pozbawieni chęci do życia a komornik zajmie wasze mieszkania, domy, samochody. To najgorsza gra jaka powstała na ziemi. Nie ma gorszej. Jeszcze tylko oglądanie reprezentacji Polski w piłkę nożną w telewizji może być gorsze w skutkach bo może się skończyć wyrzuceniem telewizora przez okno. TVP, TVN i TV TRWAM apelują aby oglądać tylko ich programy co jest odtrutką na całe zło tego świata.
tak na marginesie witam wszystkich

skosztujesz