Wpisy 193 655 – 193 754
13 grudnia 2010 15:35 → 13 grudnia 2010 20:05, 100 wpisów
to była wielokrotność, wpadło tyćko więcej, ale miało być 6/6
wieczorem ponowie tylko zmienie 2cyfry

teraz jak nie wpadna to
paczuszka po TS
gdzie te losowania co było ~~~ 120 czwórek płatnych ponad 1000zł
--- kiedyś 311 czwórek było nie do pomyślenia
--- kiedyś 311 czwórek było nie do pomyślenia
mag..
gratulki... wyobraź sobie, że o 14 trafiłaś 0/6 i 6 oboków z każdej strony - potem popatrz na swój pukon i 

gratulki... wyobraź sobie, że o 14 trafiłaś 0/6 i 6 oboków z każdej strony - potem popatrz na swój pukon i 

O! gdybym tak zmieniła to, bo takie myśli były w drodze do kolektury, to bym chyba lepiej się cieszyła,a tak nie ma mocnych paka do Ts i nie myślcie ,że prezencik...

ale teraz okres gdzie pada wiele więcej wygranych 
zauważ że pół roku temu w puli na wygrane było plus-minus tyle samo co teraz a wygranych o wiele mniej
rozumiem gdyby było tyle wygranych przy puli na piątki 350 - 400 tys

zauważ że pół roku temu w puli na wygrane było plus-minus tyle samo co teraz a wygranych o wiele mniej

rozumiem gdyby było tyle wygranych przy puli na piątki 350 - 400 tys

ale nie zmienia to faktu, że w 2010 roku Mini Lotto to rozkręca się po całości >>. głównie za sprawą podniesienia stawki za Lotto --- top 10 najwyższych wygranych to 2010 rok 
aż strach pomyśleć co będzie w 2011 roku
mag.. szkoda kasy na ładunki wybuchowe

aż strach pomyśleć co będzie w 2011 roku

mag.. szkoda kasy na ładunki wybuchowe

a ja znam system prawdziwy 100% ktory daje po 7 latach grania 100.000zł 

zamiast 74 skreśliłbym 75 i 7 stówek w kieszenie a tak 20 zyli na otarcie łez 

to nie to, co myślisz majklaszu
)))
no i proszę kolega angierski zna... i zaraz się nam pochwali... to słuchamy kolegę
prosze puszczamy "nawet" przodem
)))no i proszę kolega angierski zna... i zaraz się nam pochwali... to słuchamy kolegę
prosze puszczamy "nawet" przodem
gzie można znależc najdłużej
oczekiwane zestawy liczb w lotto i mini
oczekiwane zestawy liczb w lotto i mini

system testowany był na wszystkich losowaniach zaczynajac od 1 a skonczywszy na 5000, przeeprowadzał proby wyslania kuponu za okreslona kwote i odliczal od salda koszt tej gry oraz wyliczal nastepna stawke, w przypadku sukcesu do salda dodawal wygrana.
Przy maksymalnej stawce 300zł mogl wygrac ponad 100.000zł. Gra byla testowana na 5 liczbach w Multi Multi. Demo gry wkrotce udostepnie
Przy maksymalnej stawce 300zł mogl wygrac ponad 100.000zł. Gra byla testowana na 5 liczbach w Multi Multi. Demo gry wkrotce udostepnie

xelom raczej cięzko 
nie da się zrobić takiego zestawienia hehe
w przypadku Mini Lotto było zaledwie ponad 2000 losowań a wszystkich kombinacji jest 850 000 z hakiem
więc ciężko o takie zestawienie nawet 4/5 bo jest pełno kombinacji które nigdy nie padły.. nie wiem czy by się dało zrobić zestawienie 3/5... podobnie chyba

nie da się zrobić takiego zestawienia hehe
w przypadku Mini Lotto było zaledwie ponad 2000 losowań a wszystkich kombinacji jest 850 000 z hakiem
więc ciężko o takie zestawienie nawet 4/5 bo jest pełno kombinacji które nigdy nie padły.. nie wiem czy by się dało zrobić zestawienie 3/5... podobnie chyba
powiem w skrocie 5/5 - to zysk 100% (konczymy) 4/5 zmniejszenie stawki dla gry 5/5 3/5 zysk + z 6 technik ktore zmneijszaja stawke 

angierski
"za pare złotych" to co to za program kolego!!!!!tu kazy z nas ma swój program i wiesz jaki super
my nie sprzedajemy , możemy oddać za DARMO
"za pare złotych" to co to za program kolego!!!!!tu kazy z nas ma swój program i wiesz jaki super
my nie sprzedajemy , możemy oddać za DARMO
Ciekawa wiadomość.
"Mała wpadka". W czasie programu Mam Talent w sieci Plus nastąpiła awaria i smsy zamiast kosztować 3,66 pln mogły kosztować nawet..... 80pln!
"Mała wpadka". W czasie programu Mam Talent w sieci Plus nastąpiła awaria i smsy zamiast kosztować 3,66 pln mogły kosztować nawet..... 80pln!
no nie
ale mogłabyś mnie nauczyć
jestem dobry w bukmacherce
wczoraj odgapiłem od gregora typy i trafiłem
pozdrawiam
ale mogłabyś mnie nauczyć
jestem dobry w bukmacherce
wczoraj odgapiłem od gregora typy i trafiłem
pozdrawiamufffffffffff mam z innej sieci
Wędruśiu Ty dzisiaj tylko straszysz.. a to 13-ty, ajaja!!
Wędruśiu Ty dzisiaj tylko straszysz.. a to 13-ty, ajaja!!mag..
gram tak srednio ---jak każdy-----------
bez przesady w rozwalaniu pieniążków --------------
pozdrawiam
a tam tego nie podam wiem ,że byś pomogła

gram tak srednio ---jak każdy-----------
bez przesady w rozwalaniu pieniążków --------------

pozdrawiam
a tam tego nie podam wiem ,że byś pomogła

Mag.. . Witaj.
.................. .
Cd. Można składać reklamacje do Plusa.
.................. .
Cd. Można składać reklamacje do Plusa.
hey Wędrula
wydzwaniałeś Wędruś i teraz masz rachuneczek
Wedrus bede wieczorem...wzywają mnie obowiązki(pierniki)

wydzwaniałeś Wędruś i teraz masz rachuneczek
Wedrus bede wieczorem...wzywają mnie obowiązki(pierniki)

to mialo byc tylko doswiadczenie
przeprowadzone na temat tego ze jeden kolega z ktorym znam sie dlugo ktory gra duzo w totka powiedzial mi ze juz nie ma nadziei nic trafic, a ja powiedzialem mu ze znajde sposob na jego problem i tak zaczalem pisac ten program zeby mu pokazac ze jednak mozna wygrac 
przeprowadzone na temat tego ze jeden kolega z ktorym znam sie dlugo ktory gra duzo w totka powiedzial mi ze juz nie ma nadziei nic trafic, a ja powiedzialem mu ze znajde sposob na jego problem i tak zaczalem pisac ten program zeby mu pokazac ze jednak mozna wygrac 
Mag.. .
Nie mam telefonu w Plusie i nie wysyłam sms na ŻADNE KONKURSY.
Nie mam telefonu w Plusie i nie wysyłam sms na ŻADNE KONKURSY.
Sprawdź datę swojej śmierci
Sprawdź jak złe przyzwyczajenia wpływają negatywnie na długość twojego życia.
â Po wypełnieniu prostego kwestionariusza poznasz prognozowany dzień Twojej śmierci. Uzyskasz także informacje, które pozwolą Ci polepszyć Twój styl życia.
Rozpocznij test
Rozpocznij test
Kiedy umrzesz?
tu nieźle trzepią kasę, za niepotrzebne informacje.
Kto z was z tego korzystał?

Sprawdź jak złe przyzwyczajenia wpływają negatywnie na długość twojego życia.
â Po wypełnieniu prostego kwestionariusza poznasz prognozowany dzień Twojej śmierci. Uzyskasz także informacje, które pozwolą Ci polepszyć Twój styl życia.
Rozpocznij test
Rozpocznij test
Kiedy umrzesz?
tu nieźle trzepią kasę, za niepotrzebne informacje.
Kto z was z tego korzystał?

niewygrane samochody bmw z loterii sms-owej stoja w komisie w warszawie noweczki 30 tys tansze niz w salonie bmw. to jest oszustwo a durni ludzie wysylaja sms po 3.50

http://www.youtube.com/watch?v=zB0JISdrSsw&feature=related
co prawda to nie Rysiek,ale też nie złe...
co prawda to nie Rysiek,ale też nie złe...witam zwycięzców

jak daleko macie z domu do najbliższej kolektóry?
Witam
51,17,2,73,47,33,35,52,62,20
59,28,49,31,2,56,1,7,65,20
60,76,31,51,6,8,36,67,28,75
51,17,2,73,47,33,35,52,62,20
59,28,49,31,2,56,1,7,65,20
60,76,31,51,6,8,36,67,28,75
mam taką nadzieję, już nie kupuję dwóch zdrapek tylko trzy i liczę na coś większego

Jakiś czas też trochę drapałem,z marnym skutkiem,ale kto wie ,gdzie pojawią się te większe wygrane...
Obywatelki i marzyciele. Wątpliwy jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w ten smętny grudniowy wieczór. obowiązkiem moim jest wziąć tę odpowiedzialność, chodzi o naszą kase, o którą walczymy z totalizatorem sportowym, zmagając się nieustannie z okrutnym "pechem" i rachunkiem prawdopodobieństwa. I któremu oddaliśmy wiele naszej forsy. Ogłaszam że w dniu dzisiejszym ukonstytułowała się w mojej głowie myśl aby dać sobie luzik z lotto, mini lotto, zdrapkami i innymi formami tuczenia opasłych brzuchów członków zarządu totalizatora sportowego s.a. Myśl słuszna w zgodzie z zasadami jakimi się w życiu kieruję wprowadziła dziś stan olewki punktów LOTTO na obszarze całego kraju.
www.youtube.com/watch?v=Jvzgt3JPMME
www.youtube.com/watch?v=Jvzgt3JPMME
zcsec
gracie coś dzisiaj w piłkę kopaną?
jakby ktoś chciał coś zagrać to te typy wydają się dosyć ciekawe http://nikczemnick.blogspot.com/
to byłby piękny wynik szkoda ale nie trać nadzieji ja wierze ze kiedys przyjdzie taki dzien ze bede 

z duzej wygranej 

z duzej wygranej