Wpisy 193 339 – 193 438
12 grudnia 2010 15:52 → 12 grudnia 2010 21:35, 100 wpisów
tak może wygrać jak 50% gra tymi liczbami co my to lotus ma proste zadanie jak na rabać

miłego popołudnia...pa..do wieczora..za liczby ,nie każdy dzieli się tym czym gra.Wielkie dzięki oby częściej

moje zdanie na temat wygranych jest takie 5% przeznacza się na wygrane a reszta się dzielą bo po co losuje maszyna maże jest uczciwa akurat,ale z najść się w 5% to już coś śledzę wygrane nie pada 8/8 9/9 ani tym bardziej 10/10 to wniosek trzeba mieć rzadkie liczby co się nie powtarzają a może nie

madryt Ty byś chciał od razu "10"... hi hi spróbuj inaczej drobnym krokiem.....
co według was lepsze zagrać 60 zakładów mini lotto czy 10 zakładów mini lotto systemem na 6, koszt taki sam i teoretycznie prawdopodobieństwo to samo, ale jak w praktyce?
mag drobnym krokiem będę chodził na starość jak dotrwam hi,hi pozdrawiam
zazwyczaj system na 6
w moim pytaniu chodziło mi 60 zakładów prostych
jak uważasz madryt
) każdy ma swoje sposoby.. systemy na ile są skuteczne to dlaczego nie...
))powodzenia Wygranej!!!
) każdy ma swoje sposoby.. systemy na ile są skuteczne to dlaczego nie...
))powodzenia Wygranej!!!zakłady systemowe mają to do siebie że zwiększają prawdopodobieństwo trafienia głównej wygranej ale zmniejszają prawdopodobieństwo mniejszych wygranych
grając systemem na 6 uzyskujemy w rzeczywistości 6 zakładów które różnią się tylko jedną cyfrą
Madryt.
Nie denerwuj się.Jak przyjdzie Twoja kolej na większą
wygraną to już Cię
weźmie pod swój ogon.
Nie denerwuj się.Jak przyjdzie Twoja kolej na większą
wygraną to już Cię
weźmie pod swój ogon.jeśli tak to mnie popraw?
.

zobacz jak wygląda tabela wygranych , i zrozumiesz. Zawsze głowna wygrana jest znacznie większa od pozostałych, ale mniejsze trafienia są w wielokrotności, bo system nie jest uproszczeniem, tylko rozwinięciem wszystkich możliwych kombinacji przy określonej liczbie trafień.

grając zakładem systemowym mini lotto na 6 i wybierając liczby (dla przykładu) 1,2,3,4,5,6 to w rzeczywistości jest to samo gdyby obstawić
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
1,2,3,5,6
1,2,4,5,6
1,3,4,5,6
2,3,4,5,6
o to mi chodzi
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
1,2,3,5,6
1,2,4,5,6
1,3,4,5,6
2,3,4,5,6
o to mi chodzi
Wszelkie podawane tu i na innych forach systemy są przeważnie uproszczone, natomiast systemy które wysyłasz w kolekturach obejmują wszystkie możliwe kombinacje. W podanym przez Ciebie przypadku rzeczywiście jest tylko 6 kombinacji, -dlatego jest tani. Ale zagraj na 10 liczb, to zobaczysz ile to kosztuje. Za system płacisz tyle, ile obejmuje kombinacji.
grając systemem na 6 1,2,3,4,5,6, mamy mniejszy zbiór liczb niż grając
9,13,25,27,36
3,12,15,29,42
1,7,14,25,31
2,8,15,40,41
1,6,31,33,39
12,18,22,41,42
9,13,25,27,36
3,12,15,29,42
1,7,14,25,31
2,8,15,40,41
1,6,31,33,39
12,18,22,41,42
nie ja to wymyśliłem to twierdzenie z pewnej publikacji (jak ją znajdę w necie to podeśle link)
oczywiście! tylko w tym zbiorze grasz 6 - ma liczbami, a w podanych zakładach występuje łącznie kilkanaście liczb, i nie tworzą żadnej kombinacji.
nie chodzi mi o cenę tylko o to że grając systemem na 6 w mini lotto zwiększa się prawdopodobieństwo trafienia 5 ale zmniejsza trafienia 3
to moje liczby na 22.15 61,63,64,66,68, /72,75,76,78,79/52,55,57,58,59,

Jeżeli poprzez mniejszą ilość wybranych liczb, to system nie daje możliwości większych, bo to tylko 6 liczb. Ale czy z tego powodu postawienie np 15 liczb w sześciu zakładach daje szanse dwukrotnego wystąpienia danej liczby w kombinacji z innymi.Więcej w tym złudzenia i nadziei, niż twardej rzeczywistości.Ale może Ci się uda - więc życzę powodzenia ! 

Monsiu teraz to ja nie wiem o co tobie chodzi?
W drugim zdaniu bez "czy". Myślę, że system mniejszą szansę trafienia rekompensuje wyższą wygraną w razie jakiegokolwiek trafienia. Raz w życiu trafiłem trójkę w systemie 6 liczb - i była to jakaś nieduża wielokrotność trójki.
emerytka myślisz,że znowu będę mógł włączyć światło odpalić gaz włączyć kaloryfer- to niesamowite

Monsiu
czyli w końcu zgadzasz się zemną czy nie?
czyli w końcu zgadzasz się zemną czy nie?
Monsiu
11344713 to moje gg wbij się na nie i podaj swoje a jak znajdę tom publikacje to podeśle ci link i wtedy pogadamy
11344713 to moje gg wbij się na nie i podaj swoje a jak znajdę tom publikacje to podeśle ci link i wtedy pogadamy
prezes_andrew >>> rozwijanie dyskusji o szansach trafienia w formie takiego czatu jest bardzo trudne, bo to obszerny temat.Weż napisz w komputerze dowolną ilość liczb (np 9) kursorem przeciągnij w dół żeby mieć kilkanaście rzędów i zaznacz w każdym po 5 liczb, np ; 1,2,3,4,5 ; 1,2,3,4,6 ; 1,2,3,4,7 itd i zobaczysz jak to się rozwija. A przy okazji : masz skypa? bo gg gdzieś zapodziałem - poszukam.
Madryt.
Nie wiedziałam że u Ciebie taka bieda.
Jeżeli chcesz się napić gorącej herbaty i ogrzać zmarznięte
ręce,to zapraszam do nas.Z Zabrza masz niedaleko.
A u emerytów zawsze się coś znajdzie.

Nie wiedziałam że u Ciebie taka bieda.
Jeżeli chcesz się napić gorącej herbaty i ogrzać zmarznięte
ręce,to zapraszam do nas.Z Zabrza masz niedaleko.
A u emerytów zawsze się coś znajdzie.

Monsiu
skypa nie posiadam
może utnijmy temat twoją odpowiedzią na moje pierwotne pytanie
co wybrał byś w mini lotto 60 prostych zakładów czy 10 systemem na 6
opcja chybił trafił? (nie chodzi mi jóż o prawdopodobieństwo tylko o twoje zdanie)
skypa nie posiadam
może utnijmy temat twoją odpowiedzią na moje pierwotne pytanie
co wybrał byś w mini lotto 60 prostych zakładów czy 10 systemem na 6
opcja chybił trafił? (nie chodzi mi jóż o prawdopodobieństwo tylko o twoje zdanie)
W tym się zgadzam z Tobą - wybrałbym 60 prostych zakładów.Jednak przede wszystkim z powodu ceny.Ale i po części z powodu większej ilości liczb. Na zasadzie :" a nuż -widelec - łyżka się trafi! ( w tym żarcie słownym słowo "nuż" nie jest błędem !)
Generalnie w ogóle nie grywam systemami - koszt wysoki, a szanse niewielkie. Przy wielu zakładach prostych - szanse podobne - ale ceny przystępniejsze.
Monsiu
ale akurat 60 prostych to 60x1,25 czyli 75 zł
10 systemem6 to 10x 7,5 czyli 75 zł
ale akurat 60 prostych to 60x1,25 czyli 75 zł
10 systemem6 to 10x 7,5 czyli 75 zł
Nie mam tabeli systemowej - pewnie masz tu rację. Chodzi mi tylko o to, że przy grze systemowej, wybierasz tylko i wyłącznie 10 liczb do gry. W swobodnym wyborze przy 10 zakładach możesz użyć od 6 do 42 liczb. To zwiększa nadzieję, że trafi się właściwa kombinacja - ale czy daje większe prawdopodobieństwo trafienia ? - nie wiem.
Monsiu dzięki za wymianę poglądów, na mnie jóż czas ,nara
Witam ja tak na chwilku ,dzięki za gratki.Kathy było blisko 8/10 i 6/7 i 4/6x2

Piękna
zaraz mykam dalej do pracy ,wpadłem przygotować pukony dla posłańca
zaraz mykam dalej do pracy ,wpadłem przygotować pukony dla posłańca
WITAM
Witam 

hej bartek102 jeszcze raz gratki dla ciebie
i jak to fajnie byc wsród zwyciezców no nie??
dzięki,nie miałem czasu pomieszać i za mało pukonów puściłem byłoby więcej kasy

he he....kasa wiadoma sprawa,najwazniejsza,ale wiesz.....podoba mi sie zabawa na tej stronce...taka rywalizacja....
prawie jak w szkole he he...

witam cie m.dorotka 

dzięki Dorotka,Łukasz no niektórym tutaj szkodzi ta rywalizacja

nie rozumiem he he....jak to szkodzi??? przeciez to zabawa,prawie jak milionerzy!!!
a o mało co by żona zapomniała wysłać byłoby
,Łukasz szkoda gadać jeszcze raz dzięki i spadam do pracy 
,Łukasz szkoda gadać jeszcze raz dzięki i spadam do pracy 
Witam Wszystkich... Ja to mam chyba pecha...rok temu było podobnie tyle, że w grze w dużego lotka...wczoraj w mini ( posłałem systemem na 6 skreśleń) ot takie liczby: 3,7,13,14,25,40 normalnie.....

Witam ponownie.

Pozdrowienia dla "starej Gwardii.." Tczew,Czarodziejka,Edi8 i reszta...
Kto jest za tym, żeby jutro nie grać w gry TS?
........ ............. .

........ ............. .

Wędruś>>
sorry - na jutro to mam już zestaw przygotowany od tygodnia ... I wiesz co ? Toto samo padnie za jakieś trzy tygodnie...
Bez żadnego bojkotu z tej strony
sorry - na jutro to mam już zestaw przygotowany od tygodnia ... I wiesz co ? Toto samo padnie za jakieś trzy tygodnie...
Bez żadnego bojkotu z tej strony

Szczery.
>> po Nowym Roku założe na Forum temat:
" Sny i jasnowidzenie: możesz wygrać w lotto."
>> po Nowym Roku założe na Forum temat:
" Sny i jasnowidzenie: możesz wygrać w lotto."

jak tam zima w łodzi ? pytam bo wybieram sie w nocy z wrocławia własnie przed łodz i obawiam sie troche pogody ,jak w tej chwili pogoda ile stopni i czy pada snieg/
W centralnej Polsce pada śnieg,temperatura około minus 3 stopni. Najmocniej teraz pada w okolicy Gdańska.
witam ponownie
pytanko;
co myślicie o grze "joker", czy w ogóle warto na to wydawać kase?
pytanko;co myślicie o grze "joker", czy w ogóle warto na to wydawać kase?
Witam
30,32,18,8,78,16,15,9,43,39
14,69,8,41,57,6,73,49,20,78
23,22,1,78,9,11,51,8,9,4
30,32,18,8,78,16,15,9,43,39
14,69,8,41,57,6,73,49,20,78
23,22,1,78,9,11,51,8,9,4
prezes_andrew>>
Wiesz... niespecjalnie masz, w tej "grze" na cokolwiek wpływ - to sam sobie odpowiedz...
Po ilości wypłat widać, jaka jest jej popularność...
Wiesz... niespecjalnie masz, w tej "grze" na cokolwiek wpływ - to sam sobie odpowiedz...
Po ilości wypłat widać, jaka jest jej popularność...
ja grałem w jokera zanim rozbito pierwszą kumulacje - 3 615 000 zł sporo na to wydawałem i ani razu nic nie trafiłem
A pamiętacie sam początek tsn ? Ten z zestawami 4/4 - a, b i c ?
jak myślicie czy w sobotę padnie główna wygrana w lotto, jeśli tak to jakim sposobem chybił trafił czy samodzielnie wytypowane?
omyłeczka o wtorek mi chodziło
Głosujemy kto będze prowadził Studio lotto. Odpowiedź nie moży się powtarzać!
D.Wieleba
A.Jasińska
M.Zwierzyńska
A.Rusiecka
M.Ambrożko
J.Laskowski
D.Wieleba
A.Jasińska
M.Zwierzyńska
A.Rusiecka
M.Ambrożko
J.Laskowski