Wpisy 1 930 029 – 1 930 128
11 lutego 2014 14:47 → 11 lutego 2014 15:18, 100 wpisów
Po pierwsze pokrako nic miedzy mna a toba nie było i całe szczescie
Angelika na początku jak płakałaś jak Ci to przykro jak sie ktoś z Ciebie smieje
Max to jak to było??? Po co mi ona z dziecmi po co mi ten problem???
andromeda skoro znasz prawdę to zachowaj ją dla siebie i nie rób z siebie nie wiadomo kogo
andromeda zaraz zaraz gdzie płakałam?
Angelika to sie bujaj dziewczynko odemnie, bo ja do Ciebie nie pisałam tylko do mnie... Widze jak sie zachowujsz jak udajesz super panne z maturą z wiochy zabitej dechami
wez sie dziewucho lepiej zastanów zanim zaczniesz coś czego nie chcesz
Monet a jak myslisz czemu Ci wtedy pojechałam, no co zastukałeś do Maxa w okienko na mnie?
andromeda po pierwsze za głośno szczekasz na swoją rasę a po drugie idź i odbij od cydzego życia bo to jest chore
idź i się wystukaj to może ci ta żółć wypełznie
Takie testy to sobie możesz swojemu mężowi zasadzać...
widze jak szpanujesz na Mp kosztem Krzystofa C jesteś ochydna tak jak Twój książe Max o Tobie napisał
widze jak szpanujesz na Mp kosztem Krzystofa C jesteś ochydna tak jak Twój książe Max o Tobie napisał
po co ty wciągasz w to moneta i zelke co mam wspolnego z Monetem ??
po***na no
Monet, bo co nie chciałam mieć z Tobą kontaktu wtedy, swój swojego pozna Max Monet rewelka
andromeda zastanów się co ty robisz pokrako bo to już jest bez kitu..sprawa dla lekarza
Monet to ze obgadujesz poza... Wszyscy sie obgadujecie nawzajem
żelka zacytuje
1 759 814. 13max33 2013-10-23 (20:46) Tomorrowland
Żelka ...sztuczna lalo ..napisz coś jeszcze raz na mój temat ..a rozjebie to twoje pół tczewa i wtedy bedziesz wiedziała jak wygląda prawdziwy przyjadzd maxa
1 759 814. 13max33 2013-10-23 (20:46) Tomorrowland
Żelka ...sztuczna lalo ..napisz coś jeszcze raz na mój temat ..a rozjebie to twoje pół tczewa i wtedy bedziesz wiedziała jak wygląda prawdziwy przyjadzd maxa
Kużwa?? A ja chcialem Toba jakikolwiek kontakt? Kiedy ??
Co ty sobie roisz? Ty faktyczne wużej sr...asz niż dupę masz.
Jesteś tu przedostania z ktora mialbym przyjmność
Co ty sobie roisz? Ty faktyczne wużej sr...asz niż dupę masz.
Jesteś tu przedostania z ktora mialbym przyjmność
taa trułeś tak ciągle o lizakach i chore teksty, a jak zadzwoniłęś do mojej mamy żeby piekła dla Ciebie ciasto to już przegięcie
Monet wtedy u Korna, jak sie pokłóciliśmy, co sie zadąsałeś od tego momentu jak myslisz czemu Ci tak powiedziałam wtedy
ale Ty z tej samej bajki co Max co nie mozna nic powiedzieć, zresztą widze Twoje poczynania w Haydy Parku, komentuje Nie?? to Też sie nie wtrącaj z łaski swojej
i dzięki temu dowiedziałam ze ze och i ach, ale dzięki temu wiem ze trzeba się od tego miejsca zielonego i Was trzymać z daleka
ja wysiadam z tego chorego pociągu
ale ja się nie wypieram ze dzwoniłas do mnie
czyli od mamy tez dostałem kosza bo nie upiekła ciasta
czyli od mamy tez dostałem kosza bo nie upiekła ciasta
Babo durna bo przyczepiłas ię do tekstu ktory nie do Ciebie był pisany a chcialas przed gała zaszpanować .Jaka wierna i niedostępna
Pożniej chyba ktoś ci to wytlumaczył ale przeprosić już nie potrafilaś.
Pożniej chyba ktoś ci to wytlumaczył ale przeprosić już nie potrafilaś.
zapewniam CIe ze nie chciałam nic o Tobie wiedzieć, ale wyboru nie miałam za bardzo, wiec wiesz kobitko nie wchodz mi w drogę
Monet chłopie zakompleksiony, teraz wierzę ze owa Pani dała Tobie kosza jak pisała często w postach teraz jej wierzę i edi tez miał racje
onfident to ty jestes ..i dalej obserwuj jak max buszuje po mp i cie to boli
chłopy to świnie.....dwóch napadło na jedną dziewczynę, która wcale nie jest pokraką
Monet tylko, ze ja z nikim kontaktu nie miałam,,, i żałuje kontaktu z Maxem
Monet.
to jest hit internetu.. Raz dwa trzy i wpis jest to trzeba mieć naprawdę nudne życie żeby tak kolekcjonować nr wpisów.. To tylko czat jprdl
Angeliko nie to co Ty co??? Pusta strasznie jesteś, posiedzieć na czacie, powyśmiewać sie z Krzystofa super życie masz
Żelka masz rację..... kolekcjoner kości już był teraz czas na kolekcjonera wpisów
Max właśnie nie chciałam i jak sie uwolniłam od tego odżyłam.. Naprawde jak by mi ktoś zdjął ciężar ze stopy
wex przestan ..latałas za mna jak latasz za gała wiec skoncz te cyrki i daj mi kosza
odpierdol się ode mnie
Max hahahaha ja za Tobą chciałbyś no niestety przyssałeś sie do mnie jak rzep,,, jęki to na tą to na tamtą, ja nie wiem ile kobiet stąd do mnie obrobiłeś
za az cie zablokowałem w telefonie bo dryndałas mi dzien i noc ..idiotko
Nie obchodzi mnie to co z maxem masz i mialaś.
Wiem tylko że kłamiesz pisząc że chciałem kontakt z tobą. Nigdy.
dla mnie jestes obleśna.
Andromeda ... lubię galę i dziwie mu sie że wpierdolil się w taki pasztet .
Wiem tylko że kłamiesz pisząc że chciałem kontakt z tobą. Nigdy.
dla mnie jestes obleśna.
Andromeda ... lubię galę i dziwie mu sie że wpierdolil się w taki pasztet .
Angeliko a Ty odemnie raz na zawsze, ( po co ja CIę załowałam do Maxa ze biedna ze sie z Ciebie smieje, nawet radziłam jak masz wgryżć sie na ten czat )
Sorelka no i to by się zgadzało.. Hit internetu
Monet tak wiem wpisy u korna sie kasują nie mam ale
Wiem jakimi emitetami pojechałeś mi u korna za samą odmowę dania Ci gg.
Jak się to wybielałes u Basi w profilu jaki Ty grzeczny gówno prawda jesteś kawał chama i tyle, wtedy jak z robalem pojechałeś po mnie u korna , bo na mp to cacy.
Identycznie jak z inną użytkowniczką ja nie zapomniałam. Sobie możesz udawać dzentelmeta. Tak jesteś odważny to wklej swoją fotę czy może się okazać ze tam po drugiej stronie jest
Wiem jakimi emitetami pojechałeś mi u korna za samą odmowę dania Ci gg.
Jak się to wybielałes u Basi w profilu jaki Ty grzeczny gówno prawda jesteś kawał chama i tyle, wtedy jak z robalem pojechałeś po mnie u korna , bo na mp to cacy.
Identycznie jak z inną użytkowniczką ja nie zapomniałam. Sobie możesz udawać dzentelmeta. Tak jesteś odważny to wklej swoją fotę czy może się okazać ze tam po drugiej stronie jest
Zapewniam CIe Monet ze mnie nie interesujesz, od momentu tego u Korna jesteś ze tak powiem obrażony no trudno mam to gdzieś
Angeliko odbij, i nie jedz mi tu szambo językiem, bo miła ni muszę być, a uwierz mi nie chcesz
Monet prosiłeś u Korna o kontakt jak Ci odmówiłam to obraza wielka
andromeda odpierdol się ok? nie szukaj zwady ze mną
Monet ona wie lepiej
Co trzeba było sie wyprowadzić z mieszkanka?? Gach przestał płacić? i pokornie wrócić na łono
a ty wymień baterie bo coś ci ewidentnie dolega
niech jeden świadek potwierdzi ża ja o gg ją prosilem albo kogokolwiek u korna.
ja poprosiłem o kontak a potem miałem kontak co 4 do 5 minut telefon
AAA założyłaś juz 10 kont? na wypadek wszelki? czy znowu ukradniesz zdjęcie komuś jak green..