Wpisy 1 929 929 – 1 930 028
11 lutego 2014 14:21 → 11 lutego 2014 14:47, 100 wpisów
ja tez znikam Lla,fifka,andro,max.kondi i reszta bandy multipaskowej
Max ja dla sietego spokoju sie do Ciebie usmiechałam, dawałam buziaka, bo wiedziałam ze jak Ci powiem Nie to będzie nagonka na mnie, na moją osobe, wiec UDAWAŁAM ZE CIE LUBIE
Gała, ja jestem w zakonie MP a nie w bandzie...chociaż kto to wie na pewno
nie wymieniaj mojego nika to raz a dwa ze nie piernicz głupo ze coś gaij wklejam
Max pisałeś jak znajde posta to Ci wkleja bo to była komedia roku
O karwa nie mogę dawa mi buziaka i udaje ze mnie lubi ..a wiesz co ja na to
Max nie byłeś w moim typie nigdy, wiem co pisałeś do Krzysia na temat mój, wiec wyzywanie mnie teraz od pokrak daje tylko inny wydzwięk, rozuumiesz ze dajesz tylko wyraz temu, ze naprawdę CIę to zabolało
Gała pierniku bo Cię robnę zaraz.
Nie czuje do maxa nienawiści, ale litość
Nie czuje do maxa nienawiści, ale litość
Dobra czas wracać do pracy
Jeśli ktoś zna moją metodę opartą na starym kuponie mm to szczerze polecam obserwację pustych "korytarzy". Dziś jeden z nich wrzucony w moim temacie na forum dał 4/5 . Wygląda na to, że znowu jest to metoda z perspektywami
Jeśli ktoś zna moją metodę opartą na starym kuponie mm to szczerze polecam obserwację pustych "korytarzy". Dziś jeden z nich wrzucony w moim temacie na forum dał 4/5 . Wygląda na to, że znowu jest to metoda z perspektywami
Żal mi Cię Max i tyle znajdz sobie wreszcie tą swoją prawdziwą miłość i nie kąsaj ludzi
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 620 000 zł
Hehe ON I TAK MA JUŻ DOŚĆ
ale do mirka gadał ŻE TRZA MU BĘDZIE OPIEKUNKE ZAŁATWIĆ jak go spotka, wiem która szmata już przenosi
ale do mirka gadał ŻE TRZA MU BĘDZIE OPIEKUNKE ZAŁATWIĆ jak go spotka, wiem która szmata już przenosi
czego ikonki? czego ???
ale Ty tu nie rządzisz i z tego co wiem to twoje teksty nie są tu za bardzo mile widziane
ale Ty tu nie rządzisz i z tego co wiem to twoje teksty nie są tu za bardzo mile widziane
no bo co mądry warszawiak co przybł do Wawy i największego patriote robi?? Bo se pogada i mięsem rzuci i myslisz ze to je fajne???
Julek no ja ?! I co z tego mam nagranie z tarasu, z pokoju,łażienki jestem szmata i przenosze i co z tego ? Tutaj ja też kabluje do innych o tobie wal sie na ryj
Przywykłeś do tego ze kazda ma Ci mówić och i ach??? I nie tolerujesz odmowy??? Po prostu mam CIe lubić i koniec kropka, a jak nie to ja CI pokaże o Ty pokrako o ty Twaka i owaka ..
Patrz ja sobie poszłam a Ty w każdym poscie co jakiś czas odwracasz do mnie i to i tamto i kosz i to aaaaale po co?? TO ja tak zrobiłam taką ooaze spokoju ruszyłam?
Patrz ja sobie poszłam a Ty w każdym poscie co jakiś czas odwracasz do mnie i to i tamto i kosz i to aaaaale po co?? TO ja tak zrobiłam taką ooaze spokoju ruszyłam?
a zobacz jak ktoś mówi o Tobie do mnie to ja odwracam sie na pięcie i sobie ide
albo jak Krzyś coś powie do mnie o tTobie to mówie ze nie rozmawiam o osobach trzecich, bo mnie nie interesujesz...
a Tobie nie da
albo jak Krzyś coś powie do mnie o tTobie to mówie ze nie rozmawiam o osobach trzecich, bo mnie nie interesujesz...
a Tobie nie da
i nie przybył bo tu sie urodziłem i tu mieszkam i się tego nie wstydze ..a przybyc to ty se mozesz
On by całą Polske sprzedał i przepił
nożem chciał mnie dziabnąć
nożem chciał mnie dziabnąć
tłumaczy się winny wiec sie nie wybielaj ..i tak dostałem kosza i ciezko mi z tym ze juz nie latasz za mną ze musiałem napisac 1000 s***laj i wreszcie się odczepiłaś ..
Właśnie tłumacz sie tłumacz.. No nie dałabym CI az tak sromotnie to odczuć gdybym wiedziała, ze tak to przeżywasz no przepraszam
Jestem ułomny, pokraka,niedorobiony, i jeszcze wszystkie szyderstwa szmat, walą sie na ryj
on jest Polak, podobno hehe wiadomo o co chodzi ii, i znikam
narka
on jest Polak, podobno hehe wiadomo o co chodzi ii, i znikam
narka
Kiedy to Było odwrotnie kazałam CI spadać i od tego czasu szał i pokraka ojeju i w każdym poście odwracasz do mnie.. AMNADKU Z wAWY
własnie taka sam gadka była jak teraz ja mówiłem s***laj a ty dlaczego ..własnie to samo było i jest i nic sie nie zmieniło ..
Tak tak tłumacz sie, tłumacz, TO Ty teraz przez pół roku będziesz mówił o koszach i o mnie i o Twym bólu....
A wiesz co lubie to, bo wiem wtedy jak bardzo CIę to ugryzło
A wiesz co lubie to, bo wiem wtedy jak bardzo CIę to ugryzło
Kondi jestem hardkorowy koksu tęgo liczby idą
napisze kondziu Ci w kg , spadam z tego ustawianego teatrzyku "zielona gęś"
napisze kondziu Ci w kg , spadam z tego ustawianego teatrzyku "zielona gęś"
Dałam Maxowi koszaaaaaaaaa, A To niewybaczalny grzech
Kobity dobra rada!!! Nie dajcie Maxowi Kosza pod żadnym pozorem! dla własnego bezpieczeństwa
Kobity dobra rada!!! Nie dajcie Maxowi Kosza pod żadnym pozorem! dla własnego bezpieczeństwa
serio ona jest walnięta
Torsan kondi i reszta
ty jesteś naprawdę stuknięta
Torsan
Ja jestem stuknięta??? z dwóch kont pisać? Bo max...
a wiesz ze suchej niteczki na Tobie
a wiesz ze suchej niteczki na Tobie
andromeda za kogo ty się uważasz tu co? piszesz jakieś głupoty a nawet połowy prawdy nie znasz
nie martw się o mnie
Angelika a Ty znasz prawdę co było między mną a MAxem ze sie wtrącasz?
Wiesz, byłam jedyną osobą, która Cię tu broniła ale załuje tego
znam
ty mnie broniłaś gdzie?