Wpisy 1 930 129 – 1 930 228
11 lutego 2014 15:18 → 11 lutego 2014 15:49, 100 wpisów
masakra z nią jest
Angeliko Twoje kisielkowe towarzystwo to nawet samemu Admi przeszkadza
stąd.
1 930 107. andromeda 2014-02-11 (15:13)
Monet tak wiem wpisy u korna sie kasują nie mam ale
Wiem jakimi emitetami pojechałeś mi u korna za samą odmowę dania Ci gg.
1 930 107. andromeda 2014-02-11 (15:13)
Monet tak wiem wpisy u korna sie kasują nie mam ale
Wiem jakimi emitetami pojechałeś mi u korna za samą odmowę dania Ci gg.
Max ale każdy już wie kogo ja lubie, Ciebie nigdy, wiec kity mozesz wymyslać na mój temat, bo Cie to boli i z bólu to robisz, a raczej nie
Urażone męskie ego ot co MAX
Urażone męskie ego ot co MAX
Po uj tu piszecie pierdoły macie numery telefoniczne e mejle ,tam załatwiajcie priv sprawy to nie czat przyjaciółka.pl farmazony jakieś
Monet, bo napisałam Ci wtedy u Korna ze nie mam gg i ze nie chce mieć kontaktu na to Ty zaaragowałeś jak bym dała Ci po twarzy a nie odmowe
Monet idz w plener, nie mozna cały czas życ z hazardu, w koncu Ci sie urwie
1 930 134. andromeda 2014-02-11 (15:18)
Monet zawsze nim byłeś i zawsze już zostaniesz
Tak jak i ty internetową lafiryndą.
Monet zawsze nim byłeś i zawsze już zostaniesz
Tak jak i ty internetową lafiryndą.
Monet To Wy plotkowalisćie dobrabiali drugie dno, wiedziałam o wszystkim co w okienko piszesz
ja pikole
PRZESTAŃCIE ZACHOWYWAC SIE JAK DZIECI...zaraz admin zawiesi chat i będzie miał racje...
Max a kiedy pokażesz te swoje 3/3 razy 50 ???? stawka...
Bo wymagasz od wszystkich skanów a sam w życiu nie pokazałeś zadnego???
Bo wymagasz od wszystkich skanów a sam w życiu nie pokazałeś zadnego???
że co? ja pikole to twój patent? ile ty masz lat?
Max swoją drogą nigdy nie wiedziałam jak do mnie dzwonisz czy to Ty bo nie zapisałam nigdy Twojego numeru
andromeda>> mnie to wisi co robisz ale zastanawiam się dlaczego zaczęłas kłamać.
Daj jednego świadka że ja chociaż wspomnalem że chcę kontakt z tobą. Jednego.
Oprócz Twojej mamy,oczywiście.
Daj jednego świadka że ja chociaż wspomnalem że chcę kontakt z tobą. Jednego.
Oprócz Twojej mamy,oczywiście.
bo ja jestem max i nie muszę bo w przeciwienstwie do ciebie tyle wklejek tu zrobiłem a po drugie nie interesuje mnie wygrane typu 200 zl
Monet, wybiel sie wybiel, po prosiłeś o to u Korna, przysięam na swoją mame
Max bo Ty tylko kolorujesz o tych wygranych a nigdy tak wysokich ich nie miałeś
a ten dalej swoje ( nie miałam pojęcia Max ze Cie to tak zaboli inaczej bym to załatwiła wtedy )
z tym okienkiem co napisałaś do Moneta to sugerujesz ze ja z Monetem obgadywałem ciebie ???????
o mój Boże
taaa, w słuchawce było jaka ta jest zła, jaka tamta, jak tamta go kocha, jak ta chce zeby był .. jak sie l o niego bije, patrz jakie zazdrosne o mnie
Ciągle było jakie to max ma ciało a jaki tatuaż bleeeeeeeee a ja tylko Boże rozłącz sie już narcyzie
Ciągle było jakie to max ma ciało a jaki tatuaż bleeeeeeeee a ja tylko Boże rozłącz sie już narcyzie
mdliło mnie od tych treści, tylko ze ja za subtelna od razu powinnam powiedzieć spadaj.,,,ale szczerze bałam sie takie sytuacji jak teraz... bo Ty często jak mi inne obgadywałeś to sugerowałeś ze je ziszczysz tak jak i żelke miałeś zniszczyć na mP
taa pisz sobie, tylko to są Twoje teksty nie moje, ja tak ani nie mówie, ani nie pisze, to jest Twój patent, Twoje teksty
przyznam sie ze nie wierzyłam w to w Hady Parku, ale teraz wiem ze to prawda była
zebys nie dzwoniła co 5 minut to moze by było a ja cie zblokowałem uniosłas się oj i dalej rób obciach bo ja mam na to
hahaha 1 930 202 to to już Twoja fantazja całkowita....
teraz do kłamstwa sie posuwasz, kosz boli dalej....
Ciebie nawet na karte nie było czasem stać i mnie błagałeś zadzwon do mnie wieczorkiem
teraz do kłamstwa sie posuwasz, kosz boli dalej....
Ciebie nawet na karte nie było czasem stać i mnie błagałeś zadzwon do mnie wieczorkiem
nie pisałaś i nie mówiłaś ..wiec cofnij sobie czat ..jak zaczęłaś pisać na mp ..max mrrrrrrrrrrrrr a potem przeniosłas to w słuchawke
och max mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
och max mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Naprawdę masz na rąbane Max, pochlebiasz sobie strasznie,,,,
Gdyby to Napisał mój przyjaciel to miał by prawo..
Gdyby to Napisał mój przyjaciel to miał by prawo..
Taa Max i co jeszcze???? kiedy och i ach to Twoje teksty są, Twój patent jak Ty to nazywasz,,,, a jak mi pierwszy raz kogoś objechałeś, jak Cie zjechałam ze sobie nie zycze rozmawiać o osobach trzecich to jak sie wściekłęś?
Człowieku nie dociera do Ciebie????????
że nie chciałąm mieć z tobą nic
że nie chciałąm mieć z tobą nic
Znajdę ten wpis pokrako i ci udowodnie oszustko ...to samo było z dzwonieniem ..napierniczałaś jak dzwon w kosciele nie mówiąc juz o sms ..idiotka nie odróznia kolezeństwa zartów od zakochania
co ty z tymi osobami trzecimi za psa przyjaciela nie masz a teraz szukasz wsparcia
Max Tobie już całkiem siadło???? Ty do mnie teskty och i ach, moze je powtórzyłam gdzieś CI na stronce tak??? haha...
Jakie miłości?? do kogo??? Ty masz naprawdę przerost formy nad treścią
Jakie miłości?? do kogo??? Ty masz naprawdę przerost formy nad treścią
Jak chciałeś przyjechać w maju do mnie jak CIe ula zaprosiła to sie 2 tygodnie do niej nie oddzywałam za to ze mnie wkręciła w to...
i Ty dzwoniłęś, a jak był już termin to stanęłam na głowie zebyś nie przyjeżdzał do mnie
i Ty dzwoniłęś, a jak był już termin to stanęłam na głowie zebyś nie przyjeżdzał do mnie
och maxxxxxxxxxx mrrrrrrrrrrrrrr ..a i jeszcze ...to iedy przyjedziesz pobawic się kotkami ..to te se wymysliłem
wtedy tu pisałem na mp ze przyjade pomoge uli zgrabic liscie ..a ty se dokopsowałas reszte
Max tyle ze to Ty pisałeś o kotkach nie ja,Ty pisałeś ze mAJĄ BYĆ tWOJE
I WTEDY napisałam ze jestem brzydka, tłusta itd, ze pokręcona, pokrzywiona......... bo nie chciałam zebyś przyjechał nie kumasz....
ze subtelnie wziełam wine na siebie zebyś czasem na prawde nie przyjechał
ze subtelnie wziełam wine na siebie zebyś czasem na prawde nie przyjechał
max bądz dzielny .Może jeszcze jakas Cię zechce.
A co do ciebie gwiazdo ściany wschodniej .. M do tego nie mieszaj. Ona najlepiej wie jak było. Poza tym do pięt jej nie dorastasz.Mimo wszystko.
Max
A co do ciebie gwiazdo ściany wschodniej .. M do tego nie mieszaj. Ona najlepiej wie jak było. Poza tym do pięt jej nie dorastasz.Mimo wszystko.
Max
a teraz kłamiesz w żywe oczy na czacie zeby sie wybielić i wmawiasz teraz teksty których ja nie mówiłam Max
Monet wiem ze stara miłość nie rdzewieje... Masz racje nie dorosłeś jeszcze Monet do roli faceta
ale ja to moge udowodnic w kazdej chwili znajde wpis gdzie pisałas och maxxxxxxxxxxxxx mrrrrrrrr