Wpisy 1 929 829 – 1 929 928
11 lutego 2014 13:54 → 11 lutego 2014 14:21, 100 wpisów
Max jak Ty w ogóle mozesz tak robić? Jak mozesz być taki fałszywy wobec osób, któe lubisz?? no jak. Mi sie to w głowie nie miesci
kondi ano niezły trza by jeszcze jakąś regułę wymyślić choć ... TS jakiś regulamin ma
Gała tam masz 4 bułki 4 mielone i sałatkę Grecką szamaj karwa i nie marudź
Witam
... Kondi narozrabiałeś ? Adrenalina pewnie ?..
Nagadane na wszystkich kontrola ? 60% zapisane w mózgu...
Już wiem kto , przenosi tu i tam...
Na około obgadał...
Podobno głowe ma rozwaloną ? Ja mam do dowodów dostęp że to nieprawda, prześwietlenie jego od kumpla mam... Jesteście zakłamani, muwiłem to non stop pomuwienia, głowe ma całą i zdrów, walić z dyni może ,znów
... Kondi narozrabiałeś ? Adrenalina pewnie ?..
Nagadane na wszystkich kontrola ? 60% zapisane w mózgu...
Już wiem kto , przenosi tu i tam...
Na około obgadał...
Podobno głowe ma rozwaloną ? Ja mam do dowodów dostęp że to nieprawda, prześwietlenie jego od kumpla mam... Jesteście zakłamani, muwiłem to non stop pomuwienia, głowe ma całą i zdrów, walić z dyni może ,znów
http://www.ermail.pl/link/YjXjNc7lXNJcYC7AlcjAecjeAaljJXCC polecam
Max nie chciałam i nie chce Cie pisze po raz 1000 jak miałeś słabe ego i to CIe tak zabolało coż od tego czasu dajesz wydzwięk swoich emocji
dotam
Jak wyślemy zbrojne ramię zakonu - Lottoriuszy w celu przywołania do porządku i grzecznego wypełnienia ślubów wysyłania co najmniej jednego zakładu dziennie to niewiernym nie będzie do śmiechu
Jak wyślemy zbrojne ramię zakonu - Lottoriuszy w celu przywołania do porządku i grzecznego wypełnienia ślubów wysyłania co najmniej jednego zakładu dziennie to niewiernym nie będzie do śmiechu
Gała zajebista wręczJa bardzo dobrze gotujęi cudne ciasta piekę tylko ich nie kąsam
Franek zakłamany to ty jesteś , skąd wie mirek wojdyła o telefonie,kiblu,nożu,gadce kontrolowanej na tarasie,u kamila walka itp itd cwelu ? Skąd
Gała noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
dobra trzeba sie spiweszyc z typowanie bo majster przyjedzie a robota stoi
Hehe co za jełopy 0/10
.
Przyjdzie dwa razy jeszcze i go załatwie tą dyszke, szydło z worka ale zakłamane hi hi
.
Przyjdzie dwa razy jeszcze i go załatwie tą dyszke, szydło z worka ale zakłamane hi hi
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
06,12,16,20,21,22,24,25,26,43,44,45,51,54,58,65,66,68,73,78
Plusem jest liczba: 06
06,12,16,20,21,22,24,25,26,43,44,45,51,54,58,65,66,68,73,78
Plusem jest liczba: 06
Użytkownik pawus trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
Jolka1005 7/10
dragon2458 6/8
zkk21 5/6
PAW58 7/10
jareq08 7/10
1 929 704. kondi 2014-02-11 (13:03) Zakon św. Kuponu
co Gała powiesz na 7,21,43,73?
co Gała powiesz na 7,21,43,73?
tylko potem głupot ludziom nie opowiadaj ze masz bana, bo znowu będzie płacz a z zadnym wspólnego nic nie miałam
Max co ma mnie boleć zyjesz czatem nie masz życia osobistego, nie grozny pies duzo szczeka to wszystko
jak Ty wklejasz gaji teksty ze jestes amantem i mogli by sie od Ciebie uczyć a tekst jest ze stronki dla nastolatków no to co mnie ma bolec???
jak Ty wklejasz gaji teksty ze jestes amantem i mogli by sie od Ciebie uczyć a tekst jest ze stronki dla nastolatków no to co mnie ma bolec???