Wpisy 1 929 729 – 1 929 828
11 lutego 2014 13:32 → 11 lutego 2014 13:54, 100 wpisów
Kondi mi z Tobą również tylko nie zauważyłeś ale dziękuje Ci, wiem komu nie ufać
aaa i zwalniam Cię z tej obietnicy, słowa to Twoje to tylko wiatr
słowa Twoje to wiatr, nie masz obietnicy wobec mnie już zwalniam Cię z niej no z tego roweru
kondi, wyszło szydło z worka, do żony sobie tak możesz mówić jak Ci pozwoli
Kondi kultura wymaga czegoś, a ja Ci mówie, ze nie uważam Cie za przyjaciela już
gadaliśmy prywatnie i spoko, nie masz prawa robić czegoś takiego i tyle w temacie.
a z takimi tekstami to mozesz sobie z frankiem ręke podać, nie można Ci ufać i tyle
jestem ponownie
przerwa na jedzonko a jak kuwa ktos wejdzie do hurtowni to
przerwa na jedzonko a jak kuwa ktos wejdzie do hurtowni to
tak tak 2 lata och i ach a nie chciała do Wawy i pokraka,,, no mistrzostwo świata tak Cię do boli do tej pory
Gała jesteś jednymym prawdziwym tu przyjacielem, któremu można ufać
ja CI ufam andi i lubie, ale w***iasz mnei takim gadaniem to odpowiadam
Kto by cie wpuscił do wawy ..sama się pchałaś pokrako a teraz nie chciała do wawy
kondziu to na NIE 1,2,3,7,8,9,10,12,13,14,15,17,18,19,20,21,22,23,25,26,27,28,29,30,32,33,34,35,36,37,38,40
Max tak jasne tak sie pchałam, ze jak chciałeś przyjechać do mnie do sie z mamą pokłóciłam ze CIe zapraszała a Tobie naoopowadałam, bzdur i modliłam sie do Boga zebyś nie przyjeżdzał
Max zle będe milczeć na to co Ty mi naoopowiadałeś o wielu wielu osobach
kuwa za mało byłek kupiłem a apetyt dopisujee,brzunio pusty głodny kto nakarmi głoda?
i największym konfidentem jaki istniał jesteś Ty Max niektórym to by kopara opadła gdyby wiedziały
i tak sie zastanawiam czy dobrze robie ze milcze 2 lata max być Twoją spowiednicą to troche długo
max przepraszam a co ja mam wsólnego z andro ze ja mam ja zamknąc?
ale na szczęście po tym jak kazałam CI spadać przestałeś mnie dręczyć i pisz od pokrak wyzywaj to jak miód dla moich uszu, ze tak Cie to zabolało
ale wreszcie mam spokój, ze nie słucham tego
ale wreszcie mam spokój, ze nie słucham tego
Gała a na co masz ochote?rosołek,cycki z kurczaka,kotleciki mielone?
Max ja milcze bo taką mam zasadę, a zasady to świętość...
a nie ze mnie zaszantażowałeś phii
a nie ze mnie zaszantażowałeś phii
no właśnei dek..ludzie chciali by wreszcie na golasa po łąkach polatać a tu sie nie da
Dzień Dobry zakonowi św.Kuponu i braci adorujących
Lila,gała,andromeda,deki,max,qbik i wszyscy do których wpisów me oko nie sięga
Lila,gała,andromeda,deki,max,qbik i wszyscy do których wpisów me oko nie sięga