Wpisy 1 915 714 – 1 915 813
1 lutego 2014 08:47 → 1 lutego 2014 09:30, 100 wpisów
jackwar teraz trzeba pisemnie zaznaczyć,że nie chcesz,bo inaczej automatycznie przelewają
Wciskają ludziom przez telefon róże bajery z których w zasadzie się nie korzysta a które generują zysk firmie .
tak jak od kilkunastu lat nie ubezpieczam się dodatkowo w pracy , wolę tą kwotę wpłacać do kasy zapomogowo- pożyczkowej
Wczoraj znalazlem stronke lott.com.pl podobna do tej I jej sie troche jej przyjrzalem i w regulaminie wyczytalem żeby odebrac nagrode bo tam są zdrapki za 3 piersze miejsca trzeba wyslac skan dowodu osobistego Ciekawe po co im? Tu nie trzeba tylko adres podajesz Jako strona ta jest 1000% lepsza ale to moje zdanie
SKALAR bo zgodnie z ustawą "hazardową" organizator loterii czy konkursów ma obowiazek zweryfikować pełnoletniość uczestnika. Podając tylko adres organizator nie ma pojęcia czy nie wysyła zdrapek powiedzmy 15-latkowi, a to zgodnie z ustawą byłoby wykroczeniem.
airad nie robie w reklamie
Tylko zastanawiam się po co im skany dowodu
Może dane zbierają coś jest na rzeczy
Tylko zastanawiam się po co im skany dowodu
Może dane zbierają coś jest na rzeczy
Skalar:
Najgłupszą rzeczą jaką można zrobić, to wysłać skan dowodu osobistego... .
Nigdy nie rób tego.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**************************************************************8
Najgłupszą rzeczą jaką można zrobić, to wysłać skan dowodu osobistego... .
Nigdy nie rób tego.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**************************************************************8
------
-------------------------------------
Dzień dobry.. .
-------------------------------------
Dzień dobry.. .
Daria.. .
..........................................
..........................................
Skalar , nigdy nikomu nie daje się skanu dowodu .
ja miałem rok temu fajny numer karty telefonicznej sieci Cerfura . Niestety firma przestała świadczyć usługi i jak chciałem zatrzymać numer to też chcieli bym przesłał im skan dowodu , adres był domu niedaleko gdzie mieszkam . Dom prywatny , po co im scan ? Może by wykorzystać do przekrętu.
Mój koleżka wynajmował pokój , drugi wynajmowało dwóch chłopaków . Po jakimś czasie okazało się że jest zadłużony w kredytach na 70tyś . podwineli mu dowód i robili zakupy .
ja miałem rok temu fajny numer karty telefonicznej sieci Cerfura . Niestety firma przestała świadczyć usługi i jak chciałem zatrzymać numer to też chcieli bym przesłał im skan dowodu , adres był domu niedaleko gdzie mieszkam . Dom prywatny , po co im scan ? Może by wykorzystać do przekrętu.
Mój koleżka wynajmował pokój , drugi wynajmowało dwóch chłopaków . Po jakimś czasie okazało się że jest zadłużony w kredytach na 70tyś . podwineli mu dowód i robili zakupy .
Napewno to zostaje na tej stronie
A poczytac popatrzeć inne zawsze mozna
Napewno nigdy nie daje scanu dowodu
A poczytac popatrzeć inne zawsze mozna
Napewno nigdy nie daje scanu dowodu
Polskie kryminałki:
Leszek Miller zaatakowany przez nieznanego sprawcę.
.........................
>> wp.pl/
Leszek Miller zaatakowany przez nieznanego sprawcę.
.........................
>> wp.pl/
Skalar.. .
...............................
...............................
Jetta.. .
............................................
............................................
W Suwałkach może być z 10 stopni mrozu.. .
......................................................
......................................................
do powtórki pretenduje 27,43,74,2..ale równie dobrz może polecieć 1,44,26 i tyle mam do powiedzenia
Z Podlasia jest Krasnalek, to może podać ile jest mrozu.
....................................................
....................................................
Daria, dziś gołąbki ale nie zapraszam wszystkich bo mało mam... taka egoistka ze mnie
Gała, nie- ona tak śpi czasem stracila jeden dolny kieł i jej chyba język ucieka...
Kawka wypita I pomału czas zbierać do pracy Wszystkim udanego dnia
witam
wczoraj kolega mi mówił że kiedy wyygrał piątke w dużego lotka ok. 5tyś.to jak szedł do ts po kase to nawet drzwi do Ts-a nie otwarł bo już stali koniki i dawali mu 1000 zł więcej za ten wyrany kupon. cholera wie poco im te kupony może do prania pieniędzy
wczoraj kolega mi mówił że kiedy wyygrał piątke w dużego lotka ok. 5tyś.to jak szedł do ts po kase to nawet drzwi do Ts-a nie otwarł bo już stali koniki i dawali mu 1000 zł więcej za ten wyrany kupon. cholera wie poco im te kupony może do prania pieniędzy
Tu zobaczcie jakie pułapki czekają na Kowalskiego
https://www.youtube.com/watch?v=GX3kI9naFVk
https://www.youtube.com/watch?v=GX3kI9naFVk
jettaklaps}} że starosci jej wypadł, a nie rób sadystki i oprawcy ze mnie