Wpisy 1 915 814 – 1 915 913
1 lutego 2014 09:31 → 1 lutego 2014 10:25, 100 wpisów
Max nie spał bo kaca miał albo moralniaka
sumienie mu spać nie daje ,
dziewczyny bałamuci i już nie pamięta z którą umówił się na łyżwy
sumienie mu spać nie daje ,
dziewczyny bałamuci i już nie pamięta z którą umówił się na łyżwy
Jackwar. Taa. Ze mną sie umawial, ale gdzies odkrył inną wtedy chyba bo go wciąglo na dwa tygodnie...
jetta bo go ta dziura wciągnęła i biedak nie wiedział jak wyleźć
Wciągneło go jak w bagno , nim się zorientował to było po chłopie
dobrze że chłopak z Wawy to ma obycie w bycie pod ziemią , nie na darmo ślązaki nam metro kopią . Chłopina kierował się w strone światła , dobrze że nie był to pociąg tylko dziura
dobrze że chłopak z Wawy to ma obycie w bycie pod ziemią , nie na darmo ślązaki nam metro kopią . Chłopina kierował się w strone światła , dobrze że nie był to pociąg tylko dziura
Andro. Stara wyga- byli u mnie mali Ślązacy teraz na parę dni, to biedula tylko nocą wychodzila.
Andro. Nie. nie meczyli, juz są madrzejsi, ale ona pamięta co jej robili
chyba niema co tu dużo kombinować tylko dawać 10 na pewniaka i dzida i rozpisać z jakimi parkami
witaj Monet
pozwoliłem sobie zajrzeć do nika mirnam , i zobaczyłem ich sporo z tego zakresu , nie pisałem , że mi się spodobała
pozwoliłem sobie zajrzeć do nika mirnam , i zobaczyłem ich sporo z tego zakresu , nie pisałem , że mi się spodobała
Monet ale dzięki -wyczuwam jakiś podstęp z Twojej strony , za dobry kol.
złoty np. max wychodzi z parką na szlak , a wraca sam , co Ty na to
Monet.
z taką pewną niesmiałoścą pytam, czy wciąż masz mordercze zamiary w stosunku do mojej osoby...
z taką pewną niesmiałoścą pytam, czy wciąż masz mordercze zamiary w stosunku do mojej osoby...
witam