Wpisy 1 903 546 – 1 903 645
25 stycznia 2014 19:09 → 25 stycznia 2014 19:35, 100 wpisów
perdolnij...Ty się w łeb......i ide se...bo nie wyrabiam ..z takimi ludźmi......
krisekb.........widzisz Ty to wiesz...i ja to wiem...ale on nie wie.....niestety
krisekb.........widzisz Ty to wiesz...i ja to wiem...ale on nie wie.....niestety
jocia nie przejmuj się, robal chyba na emeryturze nie ma co robić i całymi dniami wertuje czat,co by tu jeszcze mógł wymyślić. N a starość czasem rozum się miesza
on nic nie wie, więc w ten sposób próbuje zaistnieć i być ważny, czy coś tam, co sobie u***ł w główce
od dziś Robal...jesteś....u mnie w worze......z Tymi co....im mówię adios.....a kiedyś nawet myślałem...,że jesteś normalny....patrz ...jak to się można pomylić
cóż, kiedyś może jakiś idiota się przyzna, że dał się wydupcyć i w ten układ wszedł nawet jakimiś innymi kanałami hihi
pozdrawiam
powodzenia nieustannie /i zdrówka/ życzę
pozdrawiam
powodzenia nieustannie /i zdrówka/ życzę
robal jeszcze wszystkiego nie przewertowałeś, zniknij może wreszcie stąd
właśnie się przyznałeś. I to by było na tyle z mojej strony. Szkoda gadać.
toja /z mężem/ i świadectwo wiarygodności zwłascza dla takiego dupcenia - no patrzcie patrzcie i co tam jeszcze ciekawego wyjdzie ?
Tornado przez czat przelecialo a ja nadal nie wiem czy grać 57 czy nie?
robal pewnie jesteś tym pierwszym jak mówisz wydupconym, pewnie żona cię odeszła albo jesteś starym kawalerem i żółć cie zalewa ze złości
klonek - jeśli dobrze pamiętam ? hehe - jasne - walcie palantów walcie
Monet
Robal
Jocia
Robal
Jocia
dla niego pewnie dziwne, bo zapewne też ma męża i to pewnie afro i bidulka z tego dobrobytu już normalnie siąść nie może..
mam pewne trzydzieści
jak coś z tefo trafisz - skromną działę poproszę
jak coś z tefo trafisz - skromną działę poproszę
toja... to te "twoje męża" jeszcze żyje??
niemożliwe.....
aaaaaa
za mało kasy "na męża" zebrałaś
niemożliwe.....
aaaaaa
za mało kasy "na męża" zebrałaś
Airad
Gaja
Gaja
Pięknaja
pięknaja większej idiotki jak ty nie widziałam, i uważaj żebyś ty tak nie zachorowała
Kto to jest prawdziwy narciarz?
- Człowiek, którego stać na luksus połamania nóg w bardzo znanej miejscowości górskiej, przy pomocy bajecznie drogiego sprzętu.
- Człowiek, którego stać na luksus połamania nóg w bardzo znanej miejscowości górskiej, przy pomocy bajecznie drogiego sprzętu.
W temacie u dzika widać jak 30 osób podczas 50 losowań odniosło by przegraną wygrywając tylko niskie stopnie czyli od 6/10 w dół, są na minusie wszyscy. To do mistczuf typujących co ciągle małymi kroczkami są do przodu.
ale ale - odbiegamy od tematu trafienie i działa z trzydziestu
Dobra ja lecę, biorę 57 od Moneta i cześć
jocia oni własną złością i zawiścią się udławią i to bardzo szybko
jocia jak sie nie umie nic mądrego napiac rzuca sie przekleństwami i juz.
gaja proszę o wzięcie czegoś na powstrzymanie bo mi śnieżka osiwieje
aj waj
toż - cytuję von - brandzel userc ejocuchni - nie przeszkadzał
i spuszczenie się, i robienie laski, a tu dziś coś uwiera ?
ale nabiał
toż - cytuję von - brandzel userc ejocuchni - nie przeszkadzał
i spuszczenie się, i robienie laski, a tu dziś coś uwiera ?
ale nabiał
>>czarno, to widzę...<< hihi
oj, spoko - znajdzie się głupi i
i takie typowanie kupi - spoko
oj, spoko - znajdzie się głupi i
i takie typowanie kupi - spoko