Wpisy 1 903 446 – 1 903 545
25 stycznia 2014 18:20 → 25 stycznia 2014 19:09, 100 wpisów
Jetta.Sójka ?
Jeszcze raz powtarzam :
1 903 342. jocia 2014-01-25 (17:35) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pod moim adresem ...znowu, wiem, widziałam i to był jeden z powodów zerwania kontaktów.Właśnie po odkryciu IP.
1 903 344. jocia 2014-01-25 (17:38) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pomimo ..następnych zapewnień,ze nie..,ze to nieprawda .A było oczywiste.
Wracam w mapki.
i...odpowiedzi na powyższe ..1 903 346 ,1 903 352,1 903 353
Pijawka..za co??? Jakim prawem .
Stad moje : daj Boze rozum
1 903 342. jocia 2014-01-25 (17:35) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pod moim adresem ...znowu, wiem, widziałam i to był jeden z powodów zerwania kontaktów.Właśnie po odkryciu IP.
1 903 344. jocia 2014-01-25 (17:38) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pomimo ..następnych zapewnień,ze nie..,ze to nieprawda .A było oczywiste.
Wracam w mapki.
i...odpowiedzi na powyższe ..1 903 346 ,1 903 352,1 903 353
Pijawka..za co??? Jakim prawem .
Stad moje : daj Boze rozum
Jocia>> problem w tym że ja nie wiem naprawde o co chodzi. A jeśli coś tam wiem to więcej się domyślam niż naprawdę wiem.
A szczerze to nawet nie chcę wiedzieć. Nie odczuwam takiej potrzeby.
Też tu po mnie "jeżdzono" i słusznie i zupełnie bez podstw i sensu. Wiem jak to jest.
Tyle .
A szczerze to nawet nie chcę wiedzieć. Nie odczuwam takiej potrzeby.
Też tu po mnie "jeżdzono" i słusznie i zupełnie bez podstw i sensu. Wiem jak to jest.
Tyle .
jociu jeśli mogę zabrać głos nie przejmuj się ja jestem tu od niedawna a darzę cię dużą sympatią
jociu wiesz jak mówią,głupi nie zrozumie a mądry nie będzie pytał i coś w tym jest,a czasy są okropne człowiek człowiekowi wilkiem...
Jociu ktoś mi kiedyś powiedział"nie rozmawiaj z d..bilami,najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu,a póżniej pokonają doświadczeniem,nie martw się,szkoda nerwów
nowatelka ja życzę wszystkim dzisiaj wygranych a co tam niech raz TS się przeliczy
dzięki,w takim razie wysyłamy te same nr.1,2,3,4,5,76,77,78,79,80
nie wiem ..skąd tu takie aluzje....na temat ..joci.....wiem tylko .....i mogę Cię ...robal...stanowczo zapewnić,że Jocia....nigdy nie występowała i nie występuje na tej scenie....pod innym nickiem.....nie rozumiem tylko dlaczego uczepiłeś się....akurat...bardzo przyjemnej i lubianej osoby......bo są tu na pewno inne osoby...godne Twojego zainteresowania......w kwestii wielonicowości.....
Daria..wiem, tylko nie rozumiem celu , nawet wiem mniej więcej od kiedy jestem tak traktowana..dziwne - zgranie w czasieale to juz zachowam dla siebie
ktoś tu pisał,że mają szansę te niskie w zestawieniu z dużymi,ale jak widzę tą maszynę losującą to już sama nie wiem
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś.....i nie podoba mi się ...jak ktoś snuje ..nieuzasadnione domysły
bo jak wczoraj siedziałam o rozkładając pulę na pół to padało 32/28 o 14 i 28/32 o 21.40
halapku.. chyba chodzi o to,ze mam kontakt JESZCZE z m. , ale nie jest to prawdą.
jociu...wiem ,że nie...ale nawet ..jak byś miała....to była by to tylko twoja sprawa....nikt nie może nikomu ...narzucać..z kim chce sobie utrzymywać kontakt ...a z kim nie.....nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił....
Pewnie myslą,ze jak z kims typuje i jak z kims ..czasami gram systemikiem..to to musi byc zapewne m.
A nie zdradzę i nie napisze z kim
A nie zdradzę i nie napisze z kim
W sumie nie moge miec za złe, bo pijawki, to bardzo pozyteczne zwierzątka , fakt..paskudne, ale leczą
halapek
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
Na razie tylko wybieralismy jakie kafelki,bo jeszcze dużo przed nami
tak,ale powoli tracę nadzieję,nawet inaczej mam wyrzuty sumienia jak się nie udaje
Mam bardzo dobrego męża i zaradnego i pracowitego,a ja ...chciałabym mieć też jakiś w to gniazdko wkład,a pracą moją ciężko
Mini Lotto:2,9,18,34,40,lub 6,13,22,26,37,lub9,11,17,36,40,
Jocia....już mówiłam. Daj sobie spokój ... czy ja ciebie zaczepiam?
Dla mnie jesteś fałszywą, kłamliwą osóbką i tyle...
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
>> 1903476. halapek 2014-01-25 (18:39) ---------------------
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
Robal.....widać do doskonale...po Twoich wpisach....w których...ukrywasz..aluzje...do niej.....to może nie moja sprawa....ale ja np.jak z kimś się stąd ..nie lubię....mówię mu to prosto z mostu.....i adios....i nie upszykszam mu życia....
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony
a kafelki takie piękne.Idę do sklepu coś na kolację kupić,trzymam za prawie wszystkich
jocia...spokojnie ja się konfrontacji z nikim nie boje...dla mnie jestes w porządku...
No cóz każdy ocenia własna miarą Czyli jaki jest..
No cóz każdy ocenia własna miarą Czyli jaki jest..
Ale, czy ja gdzieś mówiłem
halapku
o jakiejś swojej hrabiowskiej powiedzmy kulturze ?
halapku
o jakiejś swojej hrabiowskiej powiedzmy kulturze ?
zresztą jociu halapek ma racje, to z kim chcemy sie kontaktowac zalezy od nas samych i nikomu nic do tego...
Co Wy się Joci czepiacie?? Jestem tu już bardzo długo i z czystym sumieniem mogę poświadczyć, że to porządna i szlachetna osóbka, nie podszywająca się pod żadne ***ięte... niki
pieknaja..ja o Tobie tego nie napiszę...powód prosty..nie znam Cię .
Jocia nie przejmuj się, niestety pełno jest debili na tym świecie, a Ty rób swoje a resztę miej daleko w ..
przynajmniej wszedł i coś mądrego powiedział, a nie pieprzy przez cały czas swoje mądrości ludowe
Ale daliście się nabrać..
Przecież to tylko....
http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34
Przecież to tylko....
http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34