Wpisy 1 903 646 – 1 903 745
25 stycznia 2014 19:35 → 25 stycznia 2014 20:27, 100 wpisów
Kiedy tak sobie patrzę na otaczającą rzeczywistość, to mi przychodzi do głowy myśl, że wczoraj było ch*jowo, dziś jest ch*jowo i jutro też będzie ch*jowo. Czyżby wreszcie, kurna, długo oczekiwana stabilizacja?
@ 1903645.
nie nicku z oczkiem w avatarze wydupcycie jeszcze z kilka osób, to pewne, ale - nie mnie
nie nicku z oczkiem w avatarze wydupcycie jeszcze z kilka osób, to pewne, ale - nie mnie
no pewnie w końcu -
zielona jest pastwiskiem na którym można nakarmić stadka jeleni
zielona jest pastwiskiem na którym można nakarmić stadka jeleni
Jak odróżnić mężczyznę od chłopa?
- Po zapachu. Od chłopa zalatuje wódką i zakąskami, a od mężczyzny kobietą.
- Po zapachu. Od chłopa zalatuje wódką i zakąskami, a od mężczyzny kobietą.
jocia czas zwinąć się stąd i zostawić tych jak mówią dupcąych w ich własnym towarzystwie
to co tam
pingwinku
dziś masz ? za kim powtórzysz - mam... ...najbardiej pewne
ale nabiał
pingwinku
dziś masz ? za kim powtórzysz - mam... ...najbardiej pewne
ale nabiał
agatko podziwiam Cię, ja w kuchni niewiele potrafię...ale pracuje nad tym..ciasto na pewno wyśmienite....z ciekawości sprawdziłam przepis w internecie, bo kiedys juz piasałas o nim..
Więc w kuchni bardzo dużo pracuję przy blacie ugniatam cistko potem zabieram się za pączka ..i gotowe
Robal-36 jak wiesz napewno ze tu mafia grasuje to pisz kto i z kim w tym siedzi i na co trzeba uważać.
Bo dotychczas pierdolisz jakby ci rozum odebrało.
Bo dotychczas pierdolisz jakby ci rozum odebrało.
jaka 'mafia' - palancie ? cwancykatory nie daj się wydupcyć na 'pewne' i tyle
Idę na świeży luft
Max.
Monet. A przyjaciela bierzesz ze sobą ?
Agatkaa
Emerytka >> on tylko na chwilę wychodzi. Po suchym to jeszcze ale jak trochę śniegu to łapy marzną i się kładzie prawie
Monet ..karwa posmaruj łapy pieskowi ..same poduszki i bedzie gitara jak nie masz wazeliny to masłem mozesz
Monet. Ja mam psa w ogrodzie. Jak go biorę do garażu jak jest mróz to go chce szlag trafic... Kwestia przystosowania. A do smarowania to Max ma rację
Mxio>> smaruję..wazeliną. masło to zliże zanim zejdę.
Wazelinkę zawsze w domku mam .. Wiesz jak jest.
Wazelinkę zawsze w domku mam .. Wiesz jak jest.
Jetka ..ja uwielbiam taki mróz ..
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Max. Dla mnie może być metr śniegu, ale niech będzie -10 najwyżej a nie jeszcze pizgawica jakby -30 było.....
Monet ..moze nie zabierałeś go na długie spacery ja to ze swoimi w nocy chodze tak z 1,5 godziny ..w dzień w dzień ..kondycje musza mieć sa wybiegane na maxa
A najbardziej mnie wkerwia ja widzę ja z pieskami wychodzą na minute ..zrobi susiu klocka i do domu ..ich bym ta wypuszczał
mam kilka cyferek do dużego 6,8,9,11,12,15,17,24,30,32,35,38,43, i dylemat co wybrać