Wpisy 1 902 799 – 1 902 898
25 stycznia 2014 12:53 → 25 stycznia 2014 13:19, 100 wpisów
Ja wczoraj próbowałem chocią coś podobnego do szpagatu zrobić.
Zaolało karwa.
Zaolało karwa.
karwa człowiek wygodny.. wszędzie autem a jak już nie na fotelu samochodowym to na tym przed kompem dupę płaszczy. Trza się trochę porozciągać...
Jetta>> z mojej strony zawsze zgoda. To Ty sobie coś wymyśliłaś że ja nikczemnie żartuję.
Monet ale żeby od razy szpagat?tylko nóg na głowę nie zakładaj jak ja kiedyśKarwasz godzinę musiałam czekac aż mama wróci i pomoże giry ściągnąć.Człowiek młody jednak głupi był
Monet, a wiem Cię to?
Mi tu o jakimś zachwycie slodzisz no to mnie to podejrzane...
Mi tu o jakimś zachwycie slodzisz no to mnie to podejrzane...
ja też na szlaku byłem godzinę temu do domu wróciłem
jetta...ja miałam zajebiaszcze pomysły za młodu mało chaty w kosmos kiedyś nie wysadziłam jak eksperymenty robiłam
Jocia
Lila
Lilka sory za krzaki, ostatnio gwiazdorzyłem zapomniałem o snikersie
Jetta
Lila- tatuśka spytaj. E 46 zakosili emeryturę i poszli w tango, ojczulek wrócił, ale synuś jak zwykle marnotrawi...
DW
jetta no tego się można było spodziewać.MAX jak zawsze swoimi ścieżkami
Lilcia to był spontan o 1 w nocy
Lilka dawaj jeno batona może cukier pomoże bo kawa z miodem już bleeeee
Lila a tu i tam Ale dziś jak się obudziłem nie w swoim łóżku to się nie przestraszyłem i to jest najważniejsze
Lilka jak tam leci po mrozach ? albo w trakcie mrozów lototomaty się trzymają ?
DW kac?? morderca nie ma serca??
Jocia wygraj coś więcej i na konto poproszę
widzisz Lilka nadal nei jestem sobą ... u mnie też mrózzz ale piękne słońce świeci , czarne ptaszyska łażą po ulicy dziobiąc jakieś resztki
DW bo te czarnuchy karwasz to mięsożerne sąu mnie też słońce ale wiatrzysko jak uj
we Wrocku też zimno jak ujj
Lilcia lecimy na Majorkę
jetta taaa moja mówi do Odry , Ty do Wisły no babsztyle jedne jak Was nie kochać wybaczać grzechy , kochać grzesznice
Jetta do jednego wora się nie zmieścimy
karwa nie mam ani pól numera
DW. Wisła, Odra, jeden pieron. Nawet do Amazonki. Piranie se poradzą..
nie gram na 14
DW
Lila mówi się że jak kocha to poczeka