Wpisy 1 902 759 – 1 902 858
25 stycznia 2014 12:29 → 25 stycznia 2014 13:09, 100 wpisów
Jarek 21, jeśli nie masz u siebie pewnego sygnału 3G - odradzam stanowczo... Ja cierpię do listopada i jak się nie poprawią to podziekuję.
Jarek ja mam orange na kartę wykupuje pakiet i działa elegancko jak widać nic się nie zawiesza jestem zadowolony
Lila u mnie - 11 ale grama wiartu i nie ma odczucia dużego chłodu. a a dodatku piękne słoneczne niebo..
Monet..wuja wczoraj z Twoich stron mówił,że tam cieplej niż u nas,że syberia U mnie -15
Mon. Jeśli sobie ze mnie lejesz w tym momencie, to wrzuć luz i odpuść, bo nie mam na to ochoty...
Lila dzisiaj rano przy minus 14 mniej marzłem niż przedwczoraj przy -5.
Bo nie piździ
Bo nie piździ
Monet dzisiaj u mnie gorzej jak wczoraj,wiatr piździ jak nie wiem co
Cześć wszystkim
-12, niebo zachmurzone i maleńkie płateczki śniegu fruwająMnie tam wszystko jedno, byle deszcz nie padał..bo tego nie lubię.
-12, niebo zachmurzone i maleńkie płateczki śniegu fruwająMnie tam wszystko jedno, byle deszcz nie padał..bo tego nie lubię.
Ja wczoraj próbowałem chocią coś podobnego do szpagatu zrobić.
Zaolało karwa.
Zaolało karwa.
karwa człowiek wygodny.. wszędzie autem a jak już nie na fotelu samochodowym to na tym przed kompem dupę płaszczy. Trza się trochę porozciągać...
Jetta>> z mojej strony zawsze zgoda. To Ty sobie coś wymyśliłaś że ja nikczemnie żartuję.
Monet ale żeby od razy szpagat?tylko nóg na głowę nie zakładaj jak ja kiedyśKarwasz godzinę musiałam czekac aż mama wróci i pomoże giry ściągnąć.Człowiek młody jednak głupi był
Monet, a wiem Cię to?
Mi tu o jakimś zachwycie slodzisz no to mnie to podejrzane...
Mi tu o jakimś zachwycie slodzisz no to mnie to podejrzane...
ja też na szlaku byłem godzinę temu do domu wróciłem
jetta...ja miałam zajebiaszcze pomysły za młodu mało chaty w kosmos kiedyś nie wysadziłam jak eksperymenty robiłam
Jocia
Lila
Lilka sory za krzaki, ostatnio gwiazdorzyłem zapomniałem o snikersie
Jetta
Lila- tatuśka spytaj. E 46 zakosili emeryturę i poszli w tango, ojczulek wrócił, ale synuś jak zwykle marnotrawi...
DW
jetta no tego się można było spodziewać.MAX jak zawsze swoimi ścieżkami
Lilcia to był spontan o 1 w nocy
Lilka dawaj jeno batona może cukier pomoże bo kawa z miodem już bleeeee
Lila a tu i tam Ale dziś jak się obudziłem nie w swoim łóżku to się nie przestraszyłem i to jest najważniejsze