Wpisy 1 896 231 – 1 896 330
21 stycznia 2014 21:03 → 21 stycznia 2014 21:40, 100 wpisów
lila no tak- trezba sie jeszcze pomęczyć ,zeby trafić gdziebądż
sorelka ja twarda sztuka ,martwię się raczej o teściową bo ona taka kruszynka
Jak tam u was gry liczbowe
sorelka..no tak myślimy własnie ale czy będzie chciała? Tyle lat mieszkali w tym mieszkaniu to nie wiem właśnie.Starych drzew się nie przesadza.JAk nie będzie chciała to będziemy jeździli codziennie my i jej córka.Zobaczymy czy się da namówić.
moja sasiadka tydzien temu pochowala meza, i tez nie chciala sie nigdzie ruszyc. nawet po zakupy ja jej chodzilam.
a mieszkam daleko od niej - nie chciala zeby sunownie jej cos pomogli zabrali itd... zakpow tez nie chciala zeby jej oni robili do mnie zadzwonila
a mieszkam daleko od niej - nie chciala zeby sunownie jej cos pomogli zabrali itd... zakpow tez nie chciala zeby jej oni robili do mnie zadzwonila
Lila...Fb
jetta....
powoli sie uspokoicie i bedzie jako tako. bo tak samo na pewno juz nie
sorelka...moja teściowa jest w miarę ugodowa.Dla niej tragedia bo 60 lat razem a mi czacha peka bo teraz nie wiem co będzie dalej bo ona też schorowana.Jak sie podda,załamie to nie wiem co będzie,ale nie płacze,wszystko dusi w sobie.
Lila. Nie wiem czy to jakaś pociecha, ale w przypadkach które znam to kobiety po stracie męża znacznie lepiej sobie radzą... Owszem, początki są ciężkie, ale... z czasem...
jetta no ja nie wiem czy ona sama by tak sobie poradziła.60 lat razem to prawie całe jej zycie
Monet, że co wytrzeszcz masz? Palec se przybiłeś? Ropa Ci podchodzi?
Taka kolej rzeczy ktoś się rodzi ktoś umiera. Każdy kiedyś umrze tylko nie wiadomo w jakich okolicznościach
jetta..moja babcia umarła z tęsknoty za mężem.Wiem ,że to może dziwne ale tak było.Wiecznie chciała do męża i do męża aż rok poźniej trafiła do męża bez jakiejkolwiek choroby.
Monet w tv patrz bo tam potop szwedzki zatrzymywany jest(Tfu, Tfu)
HARTGE Daj nam Panie Boże żebyśmy dozyli tylu lat co miał mój teść.Nam to chyba nie grozi.
Polska
Lila- zdarza sie i tak. Mojej znajomej rodzice w odstępie 2 miesięcy odeszli...
hipcio
jetta...moja teściowa musi żyć.Nie widzę innej opcji bo ma dla kogo.Gdyby miała umrzeć już dawno by umarła.Miała raka piersi tego najgroźniejszego jaki kobiet się czepia,miała raka nerki,raka dziąsła i żyje.Jakbyś ją zobaczyła w życiu nie powiedziałabyś,że ma 80 lat.Musi żyć bo my ją jeszcze tu potrzebujemy.
:tradycyjnie przestrzegam i ostrzegam przed gra multi multi pozera pieniąki ze skarbonki swinki,człowiek chce wygrac a ta gra dostarcza stresa i jest wiecej siwych włosow:
To mówcie jej to na każdym kroku przy każdej nadarzajacej okazji okazujcie jej to bez słów, jeśli ich nie chcecie wypowiadać,...
dawać losowanie
Lila przy dzisiejszym trybie życia,żyjemy szybko stresy problemy to i żyjemy krócej
Lila trzymaj się moje kondolencje musicie się całą rodziną wspierać czas goi rany
HARTGE teść wojnę przeżył,to dopiero miał stres.Żarcie inne było i wszystko.
Lila, to dobrze. I bądźcie dobrej myśli... Nie ma recepty na żałobę. Każdy to musi przejść po swojemu.
17,24,42,57
Lila no właśnie dokładnie przeżyć wojnę to była walka o życie teraz to pikuś
Lila...kuponiki wysłałaś
Dobry Wieczór
Lila,hipcio,jetta,profesor, robal,kondi, MaTg,hartge i reszta ferajny
Lila,hipcio,jetta,profesor, robal,kondi, MaTg,hartge i reszta ferajny
powodzenia !!!
polacy szaleja niech tez TS zaszaleje i wyplaci duze pieniążki każdemu
polacy szaleja niech tez TS zaszaleje i wyplaci duze pieniążki każdemu