Wpisy 1 893 764 – 1 893 863
20 stycznia 2014 13:52 → 20 stycznia 2014 14:07, 100 wpisów
przykre to jest, że co nieuchronne prędzej czy później nastąpi oby jak najpóźniej
najgorzej jak dzieci musza odejść
nosz kurka wodna te bliżniaki z włocławka...
masakra jakas
patałachom nie chcialo sie d .. ruszyc zeby kobicie cesarke zrobic
nosz kurka wodna te bliżniaki z włocławka...
masakra jakas
patałachom nie chcialo sie d .. ruszyc zeby kobicie cesarke zrobic
sorelka..no karwa koszmar z tymi bliźniakami5 lat czekali na dzieci .Za***ła bym tego ***a ***nego lekarza
Zeluś
Fifi Skarbeńku
sorelka od***la ludziom ostatnio.Ci stracili dzieci,druga szmacisko przypala syna papierosem.Normalnie karwa Hitler powinien żyć
ale to wszytsko jedno czy czekali 5 10 lat czy za pierwszym razem sie udało
zabili dzieciaki, na ktore ktos czekał ,ktre ktos kochał
zabili dzieciaki, na ktore ktos czekał ,ktre ktos kochał
sorelka....a najgorzej że nikt się nie poczuwa do odpowiedzialności, nie ma winnych
Piotrek
Drodzy multipaskowicze. Pochwale sie ze wczoraj zostalem ojcem. Coreczka o wzroscie 59cm i wadze blisko 3700 przyszla szczesliwie na swiat. A zebylem przy porodzie wiec to co przezylem to moje. Generalnie nadal jestem w szoku. Pozdrawiam wszystkich
Łysy ma być - ja jeszcze tyle nie wiem ,pewnie i numery znane .Zawsze do tyłu
Pasko Gratulacje
Pasko..nareszcie bo ja już od tygodniajuż mnie do AA chcieli wysłac
Pasko gratuluję
Fifi a co doszła wiadomość do Ciebie że umarłem???
to co? impreza
PASKO o karwa teraz musisz wszystkim po zdrapce wysłać.Nie ma lekko.Pępkowe mususz zapłacić
Lila Ty już nie pij Ty mususz
Witam
Zapraszam wszystkich obserwujących losowanie na tej stronie do działu forum do tematu multi multi(liczby na NIE)założonego przez paparazzi.
Kto wie co i jak i z czym to się je, może sobie coś wybrać dla siebie i wygrać parę złotych.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
Zapraszam wszystkich obserwujących losowanie na tej stronie do działu forum do tematu multi multi(liczby na NIE)założonego przez paparazzi.
Kto wie co i jak i z czym to się je, może sobie coś wybrać dla siebie i wygrać parę złotych.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
i co karwa mać jest i 16 i 19 Lila
dobrze,że nie grałami jak będę wiedziała że on losuje to siem nie będę puszczać
Ja się aktualnie ciesze, że udało mi się odejść od MM i przejść na kaskade, wczoraj było 9/12