Wpisy użytkownika tomek1977
Łącznie 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 863 153. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Jestem tu nowy i chciałbym podać liczbę z dzisiejszego snu. Śniło mi się całe losowanie mm ale zapamiętałem tylko 54, więc się dzielę i mam nadzieję, że będzie to pewniaczek Pozdrawiam Wszystkich i życzę dobrego dnia
Wędrowca netowy witam
i dla tych, którzy dopiero teraz weszli, na wszelki wypadek raz jeszcze podaję mojego pewniaczka ze snu 54
i dla tych, którzy dopiero teraz weszli, na wszelki wypadek raz jeszcze podaję mojego pewniaczka ze snu 54
Drapek, jak śnią mi się liczby, od tak jakieś tam, to nigdy nic z nich w grach nie ma ale jak śni mi się losowanie jak dziś, to zazwyczaj się sprawdzają, nie namawiam ale mam przyzwoite przeczucie co do 54 na 14.00
Wydaje mi się, że jeszcze 58 było ale raczej wydaje mi się...
Najgorsze jest to, że ja we śnie widziałem tę całą cholerną rurę zapełnioną kulkami widziałem i zastanawiałem się, jak bu tu zapamiętać i tak wodzę wzrokiem i myślę zacznę od 54 i się obudziłem... Wkurzyłem się, bo liczby sią mi się często ale tylko sprawdzają się wtedy jak widzę je na żółtej kuli lub okręgu...a dziś dokładnie tak widziałem...
Nie kłóćmy się, pracujmy wspólnie dla sukcesu Żeby uniknąć wszelkich wątpliwości, swojego pewniaczka 54 zatypowałem i każdy może sprawdzić
Toja jak mi się nie przyśni a sam wymyślę to nigdy żadna nie wchodzi, więc jak bym coś podał, to wtedy wiedzieć będziecie jakich nie kreślić co najwyżej
Witam Wszystkich
Moje typowanie na dziś wieczór: 01,04,07,10,18,
27,55,56,77,79 - żadnej gwarancji nie daję, bo to nie ze snu, więc znając moje "szczęście" nie wejdzie żadna albo góra 3... Powodzenia w losowaniu
Moje typowanie na dziś wieczór: 01,04,07,10,18,
27,55,56,77,79 - żadnej gwarancji nie daję, bo to nie ze snu, więc znając moje "szczęście" nie wejdzie żadna albo góra 3... Powodzenia w losowaniu
Dziś 54 zapamiętałem, jak coś się przyśni to napiszę jutro, bo jak już mi się coś śni to zawsze na 14.00
Monet, nie ma nic lepszego od dzikiego bzu czarnego. Jak nie masz swojego w spiżarni, to w każdej aptece jest stabilizowany wyciąg nazywa się Sambucol - jedyne co pomaga na przeziębienie i grypę.
Monet, poczytaj na necie, mają swoją stronkę www.smbucol.pl Jak się podasz za lekarza to możesz poczytać wyniki badań naukowych na temat skuteczności. http://sambucol.pl/dzialanie
Sorelka ale jak Monet nie był aż tak zapobiegliwy jak Ty to jakoś chłopaka trzeba ratować chyba?
To z moich 1 z 10 ale że wysłałem z plusem to jest przyzwoicie Idę spać, jak coś mi się przyśni dam znać jurto. Dobranoc Wszystkim
Niestety nie śniło mi się losowanie, tak jak wczoraj ale widziałem wyniki losowania, tu u Paska na portalu, trzeba do tego podchodzić z mniejszym zaufaniem niż do wczorajszej 54 ale tym razem zapamiętałem dwie pierwsze z wylosowanych we śnie. Ja prosty chłop jestem, jak by mi się śniły symbole senne, to co ja bym z tego pojął? Mi się śnią liczby
Tak więc pawniaczek: 01 oraz parka 01, 02 - jak nie wejdą o 14.00 to można spróbować je dać na lotto na 21.40. Sprzedaję za darmo życząc miłego dnia i wysokich wygranych Wszystkim
Robal, ja tak srebrne pięćdziesiątki pamiętam, bo maszyna ich nie zasysała
Robal, masz rację nabierała ale fakt jest faktem, że srebrne nie wchodziły, ludzie zaczęli się buntować i zmienili na jednolicie żółte
Mój pewniaczek 1 jedyneczka weszła. Jednak mam kiepską pamięć, jak chcę więcej niż jedną ze snu zapamiętać, to tylko 1 z 2
Poza tym witam wszystkich, którzy są albo raczej wszystkich, których nie ma Dziś pewniaczka nie ma - ani kulek ani liczb we śnie nie było ale w niedzielę zazwyczaj nic mi się nie śni Dobrego dnia
Lileczka, Max, Deki, Jetta, Kondi, Emerytka - Wszystkich witam
Myślałem o 31 i 77 ale nie typowałem, bo pewnie źle myślałem, mam tylko jeden zakład z chybił trafił.
Pewniaczek na dziś to 7, ze snu, wyglądało na to, że będzie też plusem
Może jakaś stacja benzynowa albo prywatny spożywczak, gdzie za ladą właściciel stanie?
Trisetum, zatypuj tylko na sucho, co najwyżej wkurzysz się jak trafisz 10 z 10
Zawsze jest okazja a jak okazji nie ma trzeba pretekst znaleźć, też spadam
Przy świątecznym obiedzie siedzimy i oglądamy kanał National Geographic... Przez pierwsze kilkanaście minut myślałem, że to jakiś niesmaczny żart... Film dokumentalny "Zaginiona relikwia Chrystusa"... Sami zobaczcie, bo nie uwierzycie... Skrót filmu: "Od wieków święty napletek Jezusa jest jedną z najbardziej czczonych relikwii w chrześcijaństwie. Wierzący w jej cudowną moc pielgrzymi przybywali z najdalszych zakątków Europy, by oddać hołd sacrum, które uznali za świętego Grala. 1 stycznia 1983 roku przechowywana w małej włoskiej miejscowości relikwia została skradziona. Amerykański dziennikarz David Farley próbuje rozwiązać zagadkę tajemniczego zniknięcia i ujawnić spisek Watykanu." Nie potrafię tego skomentować...
Jeśli to nie żart to jestem wstrząśnięty i nie zmieszany.. Co do meritum - podtrzymuję mego pewniaczka 7 i myślę, że będzie plusem w losowaniu o 14.oo
Podobno już nie ma bo Watykan spalił, tak wynika z dziennikarskiego śledztwa...
Teraz 3 z 10 z chybił trafił, jak będzie pan Łysy wieczorem, to będzie 0 z 10
Fortuna55, te wszystkie informacje są na portalach. Nie masz do czynienia z dyletantami i naiwnych tu nie szukaj. Wchodzisz na astro.com i wszystko masz. Pisz konkretnie albo wcale.
Pisz Fortunato co Saturn z Uranem mają do powiedzenia. Konkretnie. Sprawdzimy i będziemy bić brawa jak dzięki Twojej radzie powygrywamy. Z góry zastrzegam, nic Ci nie zapłacimy, gdyż branie kasy za dzielenie się wiedzą królewską byłoby wysoce niewłaściwe. Zobaczymy czy Twoje planety mają większy wpływ na kulki niż długość kiecki Marysi
« PoprzednieKolejne 100 »