Wpisy 1 887 198 – 1 887 297
16 stycznia 2014 21:26 → 16 stycznia 2014 21:44, 100 wpisów
Monet
Ok..a miałam przygotowaną z pogranicza szynkowej , zwyczajnej i karkówki
Ok..a miałam przygotowaną z pogranicza szynkowej , zwyczajnej i karkówki
DW...to moja odpowiedź..https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1467360_10151787529326931_1852323752_n.jpg
jetta jak mięso w Wigilię dozwolone to można i w piatek reksio szrpie kiełbaski cały tydzień
jocia
jatta jak tam
jatta jak tam
deki>> zobacz kurde tylko coś raz palnąć a nie daruje.
Mafia szybciej wybacza.
Mafia szybciej wybacza.
dobra reklama https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1/1454980_10151779642441931_1855631402_n.jpg
jetta u mnie też nie ale teraz to nawet jeża można schrupać wszystko dozwolone zero tradycji a potem ,że atmosfery nie ma swiatecznej
kto losuje
Maruder marudzi absurdalnie absurdem zajeżdża
gdzieś na krańce krain normalności i nicości
o! moja się zbliża to znaczy nic jego marudząca
natura przyroda matura bzdura zlepiona na lep
lepszy świat zlepek świadomości [...]
gdzieś na krańce krain normalności i nicości
o! moja się zbliża to znaczy nic jego marudząca
natura przyroda matura bzdura zlepiona na lep
lepszy świat zlepek świadomości [...]
Marcinek
powiem Ci że myślałam że będzie gorzej, ot dziś zwyczajowo w samochodzie, ale muszę go porządnie posprzatać i zakleić popielniczkę... ale jest o wiele... łatwiej, tylko z przyzwyczajenia palę, Muszę zająć czymś ręce żeby się odzwyczaić, albo zakupić e-faję i w ostateczności po nią sięgać...
powiem Ci że myślałam że będzie gorzej, ot dziś zwyczajowo w samochodzie, ale muszę go porządnie posprzatać i zakleić popielniczkę... ale jest o wiele... łatwiej, tylko z przyzwyczajenia palę, Muszę zająć czymś ręce żeby się odzwyczaić, albo zakupić e-faję i w ostateczności po nią sięgać...
jetta
DW- no i jak co roku łeb wielki od świątalnych piosenek zapuszczanych w kazdej jednej stacji radiowej... I mikołaje w marketach od 2. listopada...
DW..tak kicham aż mi lewa powieka drgachyba udzieliło mi się od Ciebie