Wpisy 1 882 984 – 1 883 083
13 stycznia 2014 23:22 → 13 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
smaku kawy nieznoszę
kawa to moj drugi nalóggdybym nie pila kawy pewnie bym rzucila fajki
spacja
Żelkaa miałaś na kawę do mnie wpaść
Aniu
Dobry wieczór palaczom i niepalaczom
ale palę tylko na balkonie
Aniu ja tylko taką rozpuszczalną 3w1 bo sypanej to nie bardzo
jandziu ja też,ale za cholerę nie mam silnej woli
a ja pale wszedzie bo jestem caly dzien sama, potem wietrze i jest ok
jandzia- kawa+ papieros= szczęśliwa jetta
oj rano będę płakać, bo nie mam w domu ani pół
jakbym miała to już dawno byłaby siwym dymem
oj rano będę płakać, bo nie mam w domu ani pół
jakbym miała to już dawno byłaby siwym dymem
aaa,to nie ma sprawy,zakupię
Żelka ,a ja Cię widziałam z
lae cos musze wymyslic w temacie rzucania, moze przecztam ksiazke alana coora, nie wiem zy dobrze pamietam jego nazwisko
emeryt- mam prośbę. skup się i wytypuj mi 8/8 albo 9/9, dziesiątek nie chcę, oki?
Aniu cholero wydałaś mnie
jetta ja czasami wiczorem przed zamknieciem sklepu lece po fajki
Esco bardzo ładna opowiedz o niej więcej
o jezu wole nie mówić, tyle co kombinacji przeszedłem, żeby ją znaleźć to już sam zapomniałem
jandzia- mój brat jedzie na desmoxanie- do piątego dnia mozna jeszcze palić, ale stopniowo coraz mniej, potem już nie mozna. On bierze osmy dzień i mówi że nawet mu się nie chce palić. niby cała kuracja trwa 25 dni, ale jak ktos stwierdza że daje radę to odstawia. Chyba się skuszę- 5o zł za paczkę 100 tabletek- 4 paki fajur... a pożytek może byc
Esco to zrozumiałe człowiek czasami zapomina
Gonzaga
mnie się podoba 62,63
jetta slyszalam o tym desoksanie, ponc ma sie po nim koszmary nocne
esco- ja tam 6 liczb widzę...
ale... 7, 20, 28, 80- mam
chociaż ze mnie żaden autorytet cyferkowy
ale... 7, 20, 28, 80- mam
chociaż ze mnie żaden autorytet cyferkowy
Nawet jak chciałbym powiedzieć to nie dam rady ponieważ mam tyle tego na kartce że już nie wiem które do czego należy.
tak tak, zagorzali katolicy podobno nie pijąja też jestem zaGorzałą
esco znam to, znam-
a wyrzucasz kupony, które typowałeś np tydzień temu, czy sprawdzasz, co by też z nich wpadło?
a wyrzucasz kupony, które typowałeś np tydzień temu, czy sprawdzasz, co by też z nich wpadło?
Esco nie ważne skąd, najważniejsze by jak najwięcej z nich weszło a najlepiej wszystkie
jetta,ja tak robię często
gonzaga
Wyrzucam, dzisiejszy jedynie musze odebrać jutro jak będę następne szedł posłać
jandzia- nie wiem, mnie bez prochów głupoty się snią, np dziś ogród sąsiadów zalała wielka fala błota...
ja tez sobie tyle liczb nawypisuje ze potem wszystkie mi sie pomieszaja i tak wysle te ktorych nie chciałam
jetta ja bym sobie ten desmoxan zafundowała ale przerazaja mnie te koszmary nocne
tczewianka- ja robiłam- namiętnie, ale teraz stanowczo wyrzucam, bo kiedyś mogę to przypłacić zawałem, wolę nie ryzykować
Jociu
monet to wieczorkiem tez o jakimś leku wspomniał- Champix się zwał, a pierwszy artykuł jaki mi wyskoczył, to o dziewczynie, która popełniła samobójstwo podczas stosowania go...
Jetta a widzisz, drugie dno wychodzi na to, że Monetowi nieźle zaszłaś za skórę
Moja mama kiedyś kupiła sobie Rudotel- lek uspokajający. Czytam ulotkę; skutki uboczne- stany depresyjne, mysli samobójcze...
nie pozwoliłam jej tego brać...
nie pozwoliłam jej tego brać...
bo jakieś psychotropy są
*to
Żelka
o tym nie pomyślałam
a on mi jeszcze po paleniu radził gardło ACE przepłukać...żeby nie śmierdziało ode mnie fajami
o tym nie pomyślałam
a on mi jeszcze po paleniu radził gardło ACE przepłukać...żeby nie śmierdziało ode mnie fajami
czytałąm wlasnie ulotke tego leku, eee szkoda zdrowia trzeba rzucac bez lekow
Jetta ewidentnie to miała być zbrodnia doskonała te ace to dla niepoznaki
Kurde przecież jak jutro któreś liczby będą jak te co mam na kartce a ja nie wiem z której to analizy to mnie szlak trafi
Żelka- weź mnie nie strasz. Dobrze, że on na drugim końcu Polski mieszka...
Esco-prima facye-71,80-podobają mi się,ale się jeszcze nie rozpakowałem
Jetta Ty Go lepiej przeproś kto wie co Ci jutro doradzi może skok na bungee? Bez liny?
No właśnie analizując 3 losowania sprzed roku to w 3 losowaniach się 15 pojawiło a 1 raz 16 także możliwe że 15 będizie
68 będzie
Gonzi to rozpakuj się i daj znać, jeszcze jest druga opcja taka : 80,15,52,28,20,7
jetta ja jutro jak bede miala czas to przeczytam tę ksiazke o paleniu, podobno mozna rzucic po przeczytaniu
żelka 68 tutaj na kartce mam i to w dwóch losowaniach w 2013 roku także może wystąpić rano albo wieczorem
69 wieczorem
43
esco.....może Ci się nie zgadzać....nie uwzględniłeś...roku przestępnego