Wpisy 1 881 469 – 1 881 568
13 stycznia 2014 00:00 → 13 stycznia 2014 00:40, 100 wpisów
Staszku
Angelika
o już nie muszęjest po północy
Pasko:
Zaglądają tutaj 'szpiedzy' z TS ???.
.................................................
Zaglądają tutaj 'szpiedzy' z TS ???.
.................................................
Mateusz
DIABLO: nie wiem czy oglądałeś film, który zamieściłem pod tymi stałymi zestawami.
Generalnie są to zestawy, które raz zapisane już sobie są, ale można je zmienić w każdej chwili. W sumie tak prawidłowo, to jeśli ktoś puszcza jakieś kupony, to powinien je sobie wpisać tam, żeby od razu po losowaniu sobie potem sprawdzić czy trafił, a jak na dane losowanie nic nie puszcza, to powinien skasować swoje zestawy, żeby potem nie żałować jak mu z poprzedniego dnia się wyświetli że trafiłby 10/10
Generalnie są to zestawy, które raz zapisane już sobie są, ale można je zmienić w każdej chwili. W sumie tak prawidłowo, to jeśli ktoś puszcza jakieś kupony, to powinien je sobie wpisać tam, żeby od razu po losowaniu sobie potem sprawdzić czy trafił, a jak na dane losowanie nic nie puszcza, to powinien skasować swoje zestawy, żeby potem nie żałować jak mu z poprzedniego dnia się wyświetli że trafiłby 10/10
Pasko, czy już jesteś tatą? przyszła córka na świat?
Wędrowca: TS oczywiście jak najbardziej zagląda... jeśli chodzi o statystyki, to ja widzę tylko ilość wejść z Warszawy i nie wiem czy to TS, bo podziału na ulice już nie ma Generalnie kontakt z TS mi się obecnie trochę urwał, a wcześniej przecież nawet raz mnie zaproszono do losowania na żywo
Na żywo !!!!!!!!!!!!!!!!
................................
................................
Pasko czemu nie skorzystałeś z zaproszenia? bo jeśli nie chcesz a jest dalej aktualne to ja z miłą chęcią tam się pojawię
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
mogę występować zamiast moreno albo łysego
własnie pisze o nich że robią zamieszanie z multi niepa problemu bo losowanie jest codziennie
o kurcze Pasko to wstaw w profil te zdjęcie
Zamit no to już jest jeden głos za
a raz mnie zapraszano do TVN Warszawa jak była jakaś większa kumulacja z 2 lata temu. Ale tutaj już nie skorzystałem
Żelka.. .
Zastąp tego kościotrupa, bo nie można na nią patrzeć.. .
...............................................
Zastąp tego kościotrupa, bo nie można na nią patrzeć.. .
...............................................
Pasko no czemu? Zawsze to większa reklama portalu
Wędruś się robi
e tam jakoś mi było nie po drodze... po za tym to nie główny TVN, tylko Warszawa. A kiedyś zapytałem o reklamę strony w Lotto, to usłyszałem, że mogę sobie wykupić w TVP INFO reklamę np. przed losowaniem
Pasko-jeżeli to nie tajemnica to jaki kierunek studiów skończyłeś?
chyba z 3000-5000 zł za 30 sekund reklamy przed losowaniem o 21:40
mam tytuł mgr inż. informatyk po 5-letnich dziennych studiach na Politechnice Rzeszowskiej
Gonzaga tak tak i co? Mam się wysadzić w studio razem z nimi
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
pytanie brzmi: wyjdziesz za mnie?
torsan: spoko spoko studia jak studia, przedłużenie młodości. Kto nie olewał sprawy i trochę się uczył, to dał sobie rady.
Żelka.. .
...................................................
...................................................
esco: e to ładnie i jakie wrażenia na tych Geodetów? gratulowali Ci ostro, nie chcieli żebyś coś odpalił?
Wędruś
DIABLO: w stałych można 20 zestawów po 10 liczb, a typowania są na jedne konkretne i to 12 liczb. Ciężko to porównać ot tak.
Tak, zawsze jakąś kasę zostawię bo nie raz byłem i jak zawsze Pani mówi że właśnie w tym roku bardzo dużo osób było po główną wygraną w mini lotto i na końcu mówiła do zobaczenia do następnego razu, zapraszamy częściej
tumidajw mielcu
Pasko.. .
Niedługo to...TS będzie chciał wykupić u Ciebie reklamę.. .
........................................................
Niedługo to...TS będzie chciał wykupić u Ciebie reklamę.. .
........................................................
tz. ze te dodatkowe zestawy tez biorą udział w typowaniu na konkretne losowanie np. lotto pewniak jest 12 typło go 65 osób
Gonzaga no bo już sądziłam, że chcesz mnie wysłać na misję z której mam nie wracać
Ja na stronie lotto.pl byłem ...rok temu i więcej się tam nie wybieram. Nic tam ciekawego nie ma.. .
.........................................................
DIABLO: te dodatkowe zestawy nie są ujęte w statystyki wystąpienia poszczególnych liczb jak to ma miejsce w typowaniach ogólnych
Pasko a ja mam pytanie jest 10/10 ktore si epowtarzalo chociaz 2 razy i cz yktos juz tutaj na stronce wytypowal kiedys 10/10 ??
okej zmierzam do tych osób co powielają te same liczby z losowania na losowanie a jest ich trochę dlatego sie zapytałe czy mozesz to sprawdzić ?
też mam to diablo, znalazłem losowanie które się powtórzy w 70% na jutrzejsze o 14
Zamit22: pewnie że jest... wybierz sobie dowolne losowanie np. dzisiejsze i masz w cholerę 10-ek które wystąpiły więcej razy
uciekam spać
dobranoc
dobranoc
Wejdź do działu Wyniki i obok numeru losowania Multi Multi kliknij w ikonkę "lustra"... zobaczysz losowania w których powtórzyło się ponad 11 liczb do tego losowania... czyli te 11 liczb wystąpiło już 2 razy co najmniej
Torsan:
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
a ja se zaraz wkleje zdiecie nago
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
Torsan.. .
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Pasko a takie pytanie jak gdzie najlepiej sprawdzić jak typować liczby np. na jutrzejsze 14?
torsan: przydałaby się praca w stylu ocenianie nóg na wyborach miss? I jeździsz co weekend na kilka wyborów po różnych miastach i dobra kasa... praca marzenie szkoda, że w tym życiu nie można ot tak sobie wybierać co chcielibyśmy robić.
Pasko czy na tym portalu dopuszczasz do typowania cały czas te same liczby z losowania na losowanie?
każda metoda może być trafna.
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
no dobra idem lulu
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Pasko.. .
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
....................................................
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
....................................................
Wasyl-Nie takie obscena już tu były.Zwłaszcza jednego nie przebijesz
DIABLO: tylko w dodatkowych zestawach. Bo tą są tzw. stałe zestawy. Zdefiniujesz raz i są już zawsze, chociaż jak mówię zawsze można zmienić. Ale jak np. masz w swoim segregatorku te same kupony które za każdym razem nosisz do kolektury do skutku... to faktycznie raz definiujesz w zestawach dodatkowych i będą zawsze.
Natomiast typowania do rankingów można oddać tylko na najbliższe losowanie i trzeba za każdym razem od nowa (wyjątek to Multi Multi gdzie można na 2 losowania jeśli się chce)
W euro glasie niedaleko tomaszowa dobrze zarabiaja to jest guta szkla
na poczatek po 3 500 tys praca po 8 h póxniej po 5 000 zarabiaja
własnie bo widziałem ze co niektóre osoby typoja te same liczby znajde niki i ci podam ale nie teraz pozdr.
a oprócz takie sposobu typowania jak ja znam , czyli 20 losowań wstecz albo 10 analizowanie liczb podobnych, znacie jeszcze jakiś inny?
U mnie w PKS pracują ...największe pijaki.. .
..............................................
..............................................
esco ja kiedys napisalem jak typuje trojki
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9