Wpisy 1 882 684 – 1 882 783
13 stycznia 2014 21:59 → 13 stycznia 2014 22:23, 100 wpisów
Ja gram na amigolotto wykupiłem sobie zakłady i o dziwo prawie w kazdym los trafiam 4/10 5/10 może będzie więcej
Lila...no to dwie
Fatum jakieś
pasko czemu ta tej stronie u dou ekranu liest reklama po jakim kolwiek ruchu
fifi..nocy idnia będzie mało Piersi ma swoje a Bednarka nie lubiem
Problem chyba będzie z j Polskim niestety na maturze masz jakiś pomysł żeby na te 30% napisać ?
qjaster: nie rouzmiem. jaka reklama i gdzie po ruchu? Jaką masz przeglądarkę?
na szczęście są szkoły policealne do których matura nie jest potrzebna
lila wszystko tylko te cyferki coś mnie w bambuko robią
Matematyka raczej nie bo dużo już umiem ale Polski niby taki łatwy a wszyscy nie zdają w czym jest problem w końcu jakby nie patrzeć to nasz język.
fiolka...dobranoc
krzysztof c...no niestety,z kury orła nie zrobisz.Najwyżej będziesz bez matury
dziennie to mówię
srednia pensja w fundacji owsiaka to 5000 tys zl
to ile ma prezes
to ile ma prezes
krzysztof....zobacz ja jestem profesorem i ni mom matury
qjaster: masz jakiegoś śmiecia zainstalowanego, którzy Ci wrzuca reklamy. Nie powinieneś mieć żadnych reklam na forum.
Na TVP 2 fajny program - Tomasz Lis na żywo i temat to pijani kierowcy i tragedie z tym związane
U mnie na forum nie ma reklamale na głównej są ale mnie to nie przeszkada
Pasko ten problem nigdy nie zniknie niestety
kiedyś były, ale nie ma od dłuższego czasu, więc jak ktoś je widzi gdziekolwiek, to już jego przeglądarka lub ogólnie Windows jest zainfekowany czymś.
Lila...inteligent ze mnie po uju
qjaster jak nie masz antywirusa mozesz sprobowac tego
http://torrenty.org/torrent/785782
http://torrenty.org/torrent/785782
A ma pan panie Januszu maturę ? Od iluś już lat pragnę zostać policjantem drogowym i co musiał bym zrobić żeby się dostać oprócz testów ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 130 000 zł
Kto jutro losuje
i 8 procent z zebranej kwoty jest na fundacje utrzymanie lokalu ludzi itp s
Lila...ale była by polewa jak to ja bym losował
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
torsan...jak agatka to ok
Lila...
Lila...dobranoc
Dopisano wygrane jokera
krzysztof_c: wszyscy tu na pewno trzymają kciuki za tą Twoją maturę
lila
A dziękuje ale jakieś rady związane z Polskim by się przydały.
krzysztof c
krzystof c...poszukaj korepetytora zeby cię przygotował do matury z polskiego
krzysztof_c: nie wiem jak jest teraz. Jak ja zdawałem prawie 13 lat temu, to na pisemną trzeba było ściągi robić i każdy był tym nafaszerowany i się pisało jeden konkretny temat i to była cała matura z Polskiego. Było kilka tematów do wyboru, wybierało się jeden i pisało się na niego przez 5 godzin (najczęściej ściągając niemiłosiernie
i dostawało się ocenę między 3 a 5 ... teraz są jakieś punkty chyba i mnóstwo małych zadań?
Krzysztof- na pewno granie w gry, tudzież golfa ci nie pomoże zdać matury...
tak samo jak czytanie wpisów w internecie, gdzie co drugie słowo zawiera błąd ortograficzny, nie wspominając o składni i interpunkcji w zdaniach...
tak samo jak czytanie wpisów w internecie, gdzie co drugie słowo zawiera błąd ortograficzny, nie wspominając o składni i interpunkcji w zdaniach...
krzystzof a powiedz jaką ostatnio przeczytales ksiazke i kiedy to było
Dobra spadam dobranoc wszystkim do jutra
A to spoko teraz jest zupełnie inaczej jest tekst źródłowy do niego pytania i dwa tematy do napisania wypracowania najczyściej fragment wiersza i fragmenty z lektur. Na poprawce miałem 21%.
emeryt...
Pasko
teraz matura to dla mnie pic na wodę - fotomontaż- Tematy znane od początku roku szkolnego, można się przygotować... co to za egzamin? Zwykły sprawdzian.
Nasze roczniki ze starą maturą uczyły się wszystkiego, a i tak nie wiadomo było co za tematy będą...
teraz matura to dla mnie pic na wodę - fotomontaż- Tematy znane od początku roku szkolnego, można się przygotować... co to za egzamin? Zwykły sprawdzian.
Nasze roczniki ze starą maturą uczyły się wszystkiego, a i tak nie wiadomo było co za tematy będą...
dobranoc
Krzysztof<<<<Najlepiej poczytaj sobie wpisy w HYDE Park u Pasko, wtedy nabierzesz właściwej weny do pisania matury na "luziku"