Wpisy 1 881 567 – 1 881 666
13 stycznia 2014 00:39 → 13 stycznia 2014 02:16, 100 wpisów
esco ja kiedys napisalem jak typuje trojki
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9
w pks płaca marne grosze
ja mam zamiar otworzyc swoj pub jak wypali oczywiscie z kims i robic karaoke dodatkowo zarabiajac na tym
ja mam zamiar otworzyc swoj pub jak wypali oczywiscie z kims i robic karaoke dodatkowo zarabiajac na tym
spiewam od zawsze i ja bym chcial wlasnie zarabiac z tego kase bo to dla mnie duza przyjemnosc
potem odkryłem komputery i tak jakoś zostało, ale nie uważam, że jest to super fajny zawód. Siedzenie przed komputerem 8 godzin może się nudzić i można się wypalić. Oczywiście "informatyk" to baaaardzo szerokie pojęcie. Z czasem specjalizuje się człowiek w jakiejś dziedzinie i to wszystko. Można np. naprawiać komputery, instalować, odwirusowywać (serwis na którym coraz mniej się znam, bo mam bardzo mało styczności i czasu na takie rzeczy), albo np. programistą danego języka, albo np. programistą stron/aplikacji internetowych.
na dobrą sprawę to co robię (programista stron internetowych), to w zasadzie w ogóle nie miałem w trakcie 5 lat studiów. Nikt nas nie uczył nic na temat stron internetowych i ich tworzenia.
podobnie np. język angielski, który jest bardzo ważny. To co w szkole uczą to mi nie jest potrzebne. Dzisiaj kto ma internet, jak poświęci godzinę dziennie to jak ma podstawy może szlifować do woli i po paru latach być biegłym po angielsku nie dzięki żadnym studiom.
dziewczyna dążyła do celu ciagle na poczatku zaczela od fotomodelingu noi sie udalo wiec uwaza, ze jak ktos wierzy w to co robi to osiagnie sukces
Pasko a mam jeszcze pytanie czy trafil ktos tutaj na tej stronie 10/10 kiedykolwiek ?
Korzystanie z kalkulator MM jeśli pisze ten zakład będzie cię kosztował 2.50 płacę coś tutaj?
Zamit: jeszcze nie
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
jak klikniesz na dany nick to Cię przeniesie do szczegółów kiedy dokładnie oddano te typy na 9/10 i jakie podano liczby
Zamit:
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
....................................................
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
....................................................
Wiem ktojeszcze trafił 9/10 ..nie uwzględnione..ale nie moge napisaćkto..
dzisiaj w RL trafiły 2 osoby 9/10 i jedna 9 z plusem 50 klocków ehh
Pasko zgodze sie
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
Zaraz znikam... . Czas na sen.. .
......................................
......................................
mam na jutro dobre liczby, co myślice i o jakich : 4,7,14,16,19,49,55,60,61,69,79
znalazlem 10 ktora sie powtorzyla 1 996 roku
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
Witam nocną zmianę i tak się zastanawiam czy warto się kłaść spać czy nie
jocia...właśnie wróciłam ze studia WOŚP a rano do pracy....hmmmmm czy to pogorszy sytuację czy nie
Fiolka..co masz zrobic jutro zrób pojutrze , będziesz miała wolny dzień
jocia...w przerwie świątecznej już się nie mogły doczekać powrotupowaga
jocia...długo można byłoby pisać na ten temat ale nie miejsce i pora
Cześć Wam. podajcie mi proszę liczby na jutrzejsze losowanie multi na 14:00 Potrzebuje na "gwałt" kasy