Wpisy 1 881 467 – 1 881 566
12 stycznia 2014 23:59 → 13 stycznia 2014 00:39, 100 wpisów
AngelikaOku zawsze tu jesteś grzeczna
mało tego
pilnujesz grzeczności
mało tego
pilnujesz grzeczności
Zamit22: zależy co masz na myśli i co przyjąć jako kryterium. Jeśli chodzi o historię wszystkich typowań, to poszczególne rankingi graczy są w dziale Typowania -> TOP100, jeśli chodzi o najlepszych z 30 ostatnich losowań, to Typowania -> Ranking
Staszku
Angelika
o już nie muszęjest po północy
Pasko:
Zaglądają tutaj 'szpiedzy' z TS ???.
.................................................
Zaglądają tutaj 'szpiedzy' z TS ???.
.................................................
Mateusz
DIABLO: nie wiem czy oglądałeś film, który zamieściłem pod tymi stałymi zestawami.
Generalnie są to zestawy, które raz zapisane już sobie są, ale można je zmienić w każdej chwili. W sumie tak prawidłowo, to jeśli ktoś puszcza jakieś kupony, to powinien je sobie wpisać tam, żeby od razu po losowaniu sobie potem sprawdzić czy trafił, a jak na dane losowanie nic nie puszcza, to powinien skasować swoje zestawy, żeby potem nie żałować jak mu z poprzedniego dnia się wyświetli że trafiłby 10/10
Generalnie są to zestawy, które raz zapisane już sobie są, ale można je zmienić w każdej chwili. W sumie tak prawidłowo, to jeśli ktoś puszcza jakieś kupony, to powinien je sobie wpisać tam, żeby od razu po losowaniu sobie potem sprawdzić czy trafił, a jak na dane losowanie nic nie puszcza, to powinien skasować swoje zestawy, żeby potem nie żałować jak mu z poprzedniego dnia się wyświetli że trafiłby 10/10
Pasko, czy już jesteś tatą? przyszła córka na świat?
Wędrowca: TS oczywiście jak najbardziej zagląda... jeśli chodzi o statystyki, to ja widzę tylko ilość wejść z Warszawy i nie wiem czy to TS, bo podziału na ulice już nie ma Generalnie kontakt z TS mi się obecnie trochę urwał, a wcześniej przecież nawet raz mnie zaproszono do losowania na żywo
Na żywo !!!!!!!!!!!!!!!!
................................
................................
Pasko czemu nie skorzystałeś z zaproszenia? bo jeśli nie chcesz a jest dalej aktualne to ja z miłą chęcią tam się pojawię
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
mogę występować zamiast moreno albo łysego
własnie pisze o nich że robią zamieszanie z multi niepa problemu bo losowanie jest codziennie
o kurcze Pasko to wstaw w profil te zdjęcie
Zamit no to już jest jeden głos za
a raz mnie zapraszano do TVN Warszawa jak była jakaś większa kumulacja z 2 lata temu. Ale tutaj już nie skorzystałem
Żelka.. .
Zastąp tego kościotrupa, bo nie można na nią patrzeć.. .
...............................................
Zastąp tego kościotrupa, bo nie można na nią patrzeć.. .
...............................................
Pasko no czemu? Zawsze to większa reklama portalu
Wędruś się robi
e tam jakoś mi było nie po drodze... po za tym to nie główny TVN, tylko Warszawa. A kiedyś zapytałem o reklamę strony w Lotto, to usłyszałem, że mogę sobie wykupić w TVP INFO reklamę np. przed losowaniem
Pasko-jeżeli to nie tajemnica to jaki kierunek studiów skończyłeś?
chyba z 3000-5000 zł za 30 sekund reklamy przed losowaniem o 21:40
mam tytuł mgr inż. informatyk po 5-letnich dziennych studiach na Politechnice Rzeszowskiej
Gonzaga tak tak i co? Mam się wysadzić w studio razem z nimi
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
pytanie brzmi: wyjdziesz za mnie?
torsan: spoko spoko studia jak studia, przedłużenie młodości. Kto nie olewał sprawy i trochę się uczył, to dał sobie rady.
Żelka.. .
...................................................
...................................................
esco: e to ładnie i jakie wrażenia na tych Geodetów? gratulowali Ci ostro, nie chcieli żebyś coś odpalił?
Wędruś
DIABLO: w stałych można 20 zestawów po 10 liczb, a typowania są na jedne konkretne i to 12 liczb. Ciężko to porównać ot tak.
Tak, zawsze jakąś kasę zostawię bo nie raz byłem i jak zawsze Pani mówi że właśnie w tym roku bardzo dużo osób było po główną wygraną w mini lotto i na końcu mówiła do zobaczenia do następnego razu, zapraszamy częściej
tumidajw mielcu
Pasko.. .
Niedługo to...TS będzie chciał wykupić u Ciebie reklamę.. .
........................................................
Niedługo to...TS będzie chciał wykupić u Ciebie reklamę.. .
........................................................
tz. ze te dodatkowe zestawy tez biorą udział w typowaniu na konkretne losowanie np. lotto pewniak jest 12 typło go 65 osób
Gonzaga no bo już sądziłam, że chcesz mnie wysłać na misję z której mam nie wracać
Ja na stronie lotto.pl byłem ...rok temu i więcej się tam nie wybieram. Nic tam ciekawego nie ma.. .
.........................................................
DIABLO: te dodatkowe zestawy nie są ujęte w statystyki wystąpienia poszczególnych liczb jak to ma miejsce w typowaniach ogólnych
Pasko a ja mam pytanie jest 10/10 ktore si epowtarzalo chociaz 2 razy i cz yktos juz tutaj na stronce wytypowal kiedys 10/10 ??
okej zmierzam do tych osób co powielają te same liczby z losowania na losowanie a jest ich trochę dlatego sie zapytałe czy mozesz to sprawdzić ?
też mam to diablo, znalazłem losowanie które się powtórzy w 70% na jutrzejsze o 14
Zamit22: pewnie że jest... wybierz sobie dowolne losowanie np. dzisiejsze i masz w cholerę 10-ek które wystąpiły więcej razy
uciekam spać
dobranoc
dobranoc
Wejdź do działu Wyniki i obok numeru losowania Multi Multi kliknij w ikonkę "lustra"... zobaczysz losowania w których powtórzyło się ponad 11 liczb do tego losowania... czyli te 11 liczb wystąpiło już 2 razy co najmniej
Torsan:
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
a ja se zaraz wkleje zdiecie nago
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
Torsan.. .
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Pasko a takie pytanie jak gdzie najlepiej sprawdzić jak typować liczby np. na jutrzejsze 14?
torsan: przydałaby się praca w stylu ocenianie nóg na wyborach miss? I jeździsz co weekend na kilka wyborów po różnych miastach i dobra kasa... praca marzenie szkoda, że w tym życiu nie można ot tak sobie wybierać co chcielibyśmy robić.
Pasko czy na tym portalu dopuszczasz do typowania cały czas te same liczby z losowania na losowanie?
każda metoda może być trafna.
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
no dobra idem lulu
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Pasko.. .
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
....................................................
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
....................................................
Wasyl-Nie takie obscena już tu były.Zwłaszcza jednego nie przebijesz
DIABLO: tylko w dodatkowych zestawach. Bo tą są tzw. stałe zestawy. Zdefiniujesz raz i są już zawsze, chociaż jak mówię zawsze można zmienić. Ale jak np. masz w swoim segregatorku te same kupony które za każdym razem nosisz do kolektury do skutku... to faktycznie raz definiujesz w zestawach dodatkowych i będą zawsze.
Natomiast typowania do rankingów można oddać tylko na najbliższe losowanie i trzeba za każdym razem od nowa (wyjątek to Multi Multi gdzie można na 2 losowania jeśli się chce)
W euro glasie niedaleko tomaszowa dobrze zarabiaja to jest guta szkla
na poczatek po 3 500 tys praca po 8 h póxniej po 5 000 zarabiaja
własnie bo widziałem ze co niektóre osoby typoja te same liczby znajde niki i ci podam ale nie teraz pozdr.
a oprócz takie sposobu typowania jak ja znam , czyli 20 losowań wstecz albo 10 analizowanie liczb podobnych, znacie jeszcze jakiś inny?
U mnie w PKS pracują ...największe pijaki.. .
..............................................
..............................................