Wpisy 1 880 052 – 1 880 151
12 stycznia 2014 12:34 → 12 stycznia 2014 13:19, 100 wpisów
PMS
Jetta
Ja wyżej swoje majaki senne podałam. Z ostatnich weszło 6/9, ale dopiero na 21.40, więc dziś pewnie na 14, a ja uziemiona w domu na razie.
Jetta fajny sen
i jeszcze 6/9 miałaśszczęściara
A czemu uziemiona Ja zaraz lece zagrać , przeważnie w niedziele mam farta trzy razy trafilem 7/10 moje typy
Opel- nie ma pewnych liczb... Niestety. Możesz sobie pomagać mapkami, typowaniami, ale liczy sie szczescie, fuks, fart, jak kto woli.
jetta tez sie z tym zgodze ale mozna czasem przewidywac trojki ja mam pewien sposob na to ale teraz narazie gram na piatki ;p
Lilka
dzisiaj miałam sen.Śnił mi się wielki prawdziwek.Normalnie mutant karwaszTak go nieśliśmy,że aż mu kapelusz odpadł
ja nie powiem jakie ja ostatnio mam sny az mnie to przeraża juz
jeszcze mi się śnił jakiś mocno zmasakrowany chłopakcałą twarz miał w siniakach.Leżał na łózku i się debil cieszył nie wiem z czego.
dziesiatke trafic to graniczy z cudem dlatego tylko typuje 10 ale nie gram na nie gram na 5/5
ja podam sen jak bede pamietal z dzis mozejakis normalny wkoncu
witam szystkich serdecznie
panie
panów
a ja mialem dzisiaj mokry sen,czyli gram na mokro a nie na sucho
panie
panów
a ja mialem dzisiaj mokry sen,czyli gram na mokro a nie na sucho
bo jesli ma czemus dowodzic to najlepiej na praktyce sprawdzic
Warto to przeczytac.
To maszyna wie co wylosować.
http://demotywatory.pl/4266451/Maszynka-do-robienia-pieniedzy
To maszyna wie co wylosować.
http://demotywatory.pl/4266451/Maszynka-do-robienia-pieniedzy
Lila.
sen o grzybach: 4,23,29,31,54,55
sen o chlopaku: 5,23,24,31,33,61
REKLAMACJI NIE PRZYJMUJĘ
sen o grzybach: 4,23,29,31,54,55
sen o chlopaku: 5,23,24,31,33,61
REKLAMACJI NIE PRZYJMUJĘ
jetta...dziękizobaczymy co wlizie z tego karwasz jak większość to chyba się pochl;astam czestwą bułka
zloty..bo w***ia mnie jak się karwa ktoś ojcem własnymprzez 7 lat nie interesował a teraz jaśniepindulinda jak zjebke dostała,przed chorobą ojca zaczeła odwiedzać łaskawie a teraz próbuje rządzić kiedy kto ma jechać do szpitala ,o której godzinie itd.Pogoniłam suczysko i w pindu.Gaciami może sobie porządzić karwasz swoimi osranymi
angierski..no tak.***a teściów ma w bloku na przeciowko tam karwa3 razy dziennie a do ojca raz na 7 lat.Rozumiem żeby gdzieś mieszkała po za granicami kraju ale w tym samym mieście i karwa jeszcze miała trudności.Ja ją karwe nauczę rozumu.To była dopiero pierwsza wojna bo druga będzie przy szwagrze ,ta światowa to będzie pikuś w porównaniu z moją
lila, rozumię też miałem taką szwagierke która się do wszystkiego wtrącała i to dotego stopnia ze żona u wlasnej matki na pogrzebie nie byla ale wyjechala za granice i teraz mam spokój
zloty..ona się już więcej nie wtrąci bo u mnie krótkoHaha ja bardziej znam jej ojca niż ona ,smiech na sali.Ostatnio pytałam się jakie jego ulubione owoce to nie wiedziała,Córeńka po luju.Tylko spadki by chciała karwasz jej mać i oblicza kto jaki długowieczny,no ja pierdole
Jaro tam nie ma co kopać .160cm w kapeluszu jeden strzał i pozamiatanaza wszarz możesz to to złapać i za dzrwi wystawić jak kukiełkę
witam ponownie kobitki z
panófff
łobojnioki mp
panófff
łobojnioki mp
Lila. To nie wiesz że z rodziną najlepiej na zdjęciu sie wychodzi? Ale jak stoisz w środku, bo z boku to obciąć mogą...