Wpisy 1 878 228 – 1 878 327
10 stycznia 2014 23:10 → 10 stycznia 2014 23:37, 100 wpisów
Szybkiego powrotu do zdrowia Thomas vielen Gesund.
Viele.
a takie cos 34-41
lub 34-42-
Bo chce sobie udowodnić że mogę zdać ale co najważniejsze chcę zostać policjantem o czym marzyłem od kilku lat żeby zostać.
gejlord - nie, nie do Ciebie
też nie wierzę w adobe, czy to after effects, czy premier, i cd z losowaniami, czy ew. procka w maszynie losującej
sielaw
i czego się tak to tworzy i napina ? nie gram w to, co jest tu do zatypowania, to - nie typuję - to naprawdę przekracza zdolności pojmowania ?
też nie wierzę w adobe, czy to after effects, czy premier, i cd z losowaniami, czy ew. procka w maszynie losującej
sielaw
i czego się tak to tworzy i napina ? nie gram w to, co jest tu do zatypowania, to - nie typuję - to naprawdę przekracza zdolności pojmowania ?
palca wskazujacego sobie zlamal i niezapszestal tego co robi
wcale mi go nie zal
to czysta gupota
to teraz ma czerwona
wcale mi go nie zal
to czysta gupota
to teraz ma czerwona
Dziękuję tylko tak matematyki się nauczę ale jeszcze Polski do zdania jest na poprawce 21% miałem 6 punktów zabrakło.
no jetta, nie kazdy musi miec mature o to mi chodzilo. Ale jak kolega chce zostac policjantem i jest zdeterminowany, bo to jego marzenie, to zycze mu pelnego sukcesu na maturze. Oby wiecej takich policjantow.
Zelka zrobiła nick juri boyka ,Max ...na swoim ip i podałahasło zeby było w razie czego jak go zblokujesz ..własnie przez takich jak sielaw
A maxa niki wszyscy znają bo ich nigdy nie ukrywał ..
i już raz sam się zamotałeś ..bo podałeś ze drapek to zelka ..wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd ..i zobacz sobie dokładnie z jakiego wczoraj pisał ip Max ..a z jakiego Angelika oku ...
A maxa niki wszyscy znają bo ich nigdy nie ukrywał ..
i już raz sam się zamotałeś ..bo podałeś ze drapek to zelka ..wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd ..i zobacz sobie dokładnie z jakiego wczoraj pisał ip Max ..a z jakiego Angelika oku ...
robal.....jestes czatownikiem,który szuka stron gdzie moze sobie posaleć i tyle....teraz wszystko jasne......mysle ze zrozumiesz mając 36 lat od 4 lat...aczkolwiek to strona profilowa...wejdz na interie tam znajdziesz rózne blogi
to tylko przesady
w kaplicy w wloszech jest malowidlo co do palca
w kaplicy w wloszech jest malowidlo co do palca
Pasko..sprawdz prosze czy. tzw misiunia...max...robal...niedziałaja pod jednym nickiem
krzysztof na pocieszenie ci powiem, ze musze sie sam nauczyc matematyki finansowej i innych podobnych rzeczy .
No ok. Mozliwe ze to nie ta sama osoba tylko podaja sobie hasla nawzajem, itd.co nie zmienia faktu ze sa blisko zwiazani, wiec jak blokuje maxa to i AngelikeOku do ktorej konta ma dostep.
A ten nick zobiła fiolka a max z niego pisze widzisz ..i zaraz pewnie bedzie blokada ..chyba ze znowu napiszesz ze Max to fiola
Dziwne stwory sie pokazują jak tamte stwory mają bana
pasko mozna spytac na jakiej zasadzie blokujesz? nick/mail/ip/mac?
no - ja tego o wieku nie napisałem
daj Boże każdemu i wieku nawet takiego /36 od czterech/ i rozumu
i zdaje sie rozumiem -
boli, że widziałem w kilku miejscach takich, tych samych idiotów ?
rozumiem
pa chłopaki
spokojnej
daj Boże każdemu i wieku nawet takiego /36 od czterech/ i rozumu
i zdaje sie rozumiem -
boli, że widziałem w kilku miejscach takich, tych samych idiotów ?
rozumiem
pa chłopaki
spokojnej
Pasko...wiem ze ciezko nad tym zapanować...ale ciagle i te same osoby robia ferment.......zrób coś z tym.
Robal36....to jest człowiek co robi ferment. Nikt nie prowokuje a on sam zaczyna. jesli takie osoby będą na czacie i robiły taki poziom to duzo ludzi przestanie sie wypowiadać
Pasko ..dostałem bana za ssielawa ok ....zblokowałeś mnie spoko ..ale nie gadaj głupot ze zelka czyli Angelina oku to 13max33 ..bo ona zrobiła dla mnie 2 niki Maxa który to był wczoraj pierwszy raz i juriego boyke ..a były one po to ze jak mnie ktoś sprowokuje i dostane bana na 13max33 wchodziłem na tamtym ...
o a teraz się już wycofujesz ze nie te same juz osoby wiec nie wyciągaj pochopnie wniosków
o a teraz się już wycofujesz ze nie te same juz osoby wiec nie wyciągaj pochopnie wniosków
wiadomo ze jesli robal teraz skontaktuje sie z Lila np. droga email i poda jej swoje haslo do konta i potem Lila uzyje tego hasla i napisze cos pod jego nikiem to ja uznam ich za Ta sama osobe mimo ze tak nie jest. Tego juz nie da sie sprawdzic.
dobrze rozumiem? ta angelika podala komus haslo do swojego konta?
Pasko...misiunia....dlaczego jeszcze sie wypowiada...jak to wielonikowiec? kurde jak to zniecheca wogóle do bycia tu
No wiec własnie ...to teraz jak sprawdzisz ..ip..to napiszesz ze 13max to fiolka ..a po koleżeńsku zrobiła nick ..i podał hasło
oczywiscie moze tak byc. Ale az tak kombinujecie to takie sa konsekwencje. Z mojego punktu MAX ma dostep do konta AngelikiOku i to wszystko.
Paso ..oczywiscie ..bo ona zrobiła nika Max ..ale ja na nim pisałem nie ona
Pasko....misiunia to maXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
To cos robi ferment...Pasko chcesz donos...to Masz. Sam widzisz
i tak jak pasko blokuje na ip, to mozna przez proxy sie polaczyc
Pasko...a może nadszedł już czas
aby pokazać IP.....
tego co było już się nie przywróci, ale zawsze ukróci hasania co poniektórych...
Swoją drogą...zanim zaczniesz słuchać donosicieli....poczytaj ich choć trochę
np, początek takich "sielaw" i "kris222221"
Może wtedy pewne sprawy zobaczysz właściwie...
aby pokazać IP.....
tego co było już się nie przywróci, ale zawsze ukróci hasania co poniektórych...
Swoją drogą...zanim zaczniesz słuchać donosicieli....poczytaj ich choć trochę
np, początek takich "sielaw" i "kris222221"
Może wtedy pewne sprawy zobaczysz właściwie...
Ale nie wypisuj głupot ...ze Max i zela to to samo ..bo tak jak napisałem raz się przejechałeś ..ze drapek to zelka
panoramix a Ty miales isć spać
panoramix a ty moze napiszesz co masz mi do zarzucenia????????
panoramix żadne cicho
misiunia.....max.....to ty masz jakieś problemy z samym sob ą i dlatego tak piszesz..niby konieta niby meżczyzna...ja wiem ki mjestem ...a co lubie to moje
Ja pisze tylko ze max jest rowniez w posiadaniu tamtego konta - ma do niego dostep. W ten sposob to nigdy nie moge napisac ze ktos pisze pod dwoma nickami.
panoramix nie drap sie po glowie tylko napisz mi o co Ci chodziło
co masz do mnie
co masz do mnie
pieknaja.....do blokady
broni ludzi co robia zament i ferment...gratuluje
nie wiem
pięknaja o rety rety
bo jeszcze okaże się, że Pasko "kręci temat trolli", jak raczył był mi uroczo napisać, kedy pisałem o tym, co mu się może zdażyć
i posprawdza wg zalecenia i się okaże, że to ja to tu największy wielonick
i karrrrwa i leżę
bo jeszcze okaże się, że Pasko "kręci temat trolli", jak raczył był mi uroczo napisać, kedy pisałem o tym, co mu się może zdażyć
i posprawdza wg zalecenia i się okaże, że to ja to tu największy wielonick
i karrrrwa i leżę
Nie mozna stad i blokada dla osob powielajacych konta, naduzywajacych slownictwa i zabawy ze mnba w ciuciubabke
pieknaja jak jestes homofobka i rasistką to gratuluje....
pasko i tak jak ktos sie zawezmie, to bedzie spamowal nic sobie nie robiac z twoich uwag i blokad. Wyluzuj.
Pasko.....sprawdz czy ja i sielaw na jednym nicku jedziemy....
taaa, przecież niejaki mag.. - była rzeczowa w rozmowie telefonicznej, a to drugie - też potrafiło byc przekonujące
cóż
każdy ma jakiegoś bagiennego
zaprawdę
dobranoc
cóż
każdy ma jakiegoś bagiennego
zaprawdę
dobranoc
Pasko zreszta mozna to spr w inny sposob. na google+
panoramix śmiejesz sie a właśnie takie głupie zachowanie jak w tym momencie sie zachowujesz prowadzi do konfliktów