Wpisy 1 878 128 – 1 878 227
10 stycznia 2014 22:43 → 10 stycznia 2014 23:10, 100 wpisów
sielaw
serio od nazwiska ? o kurde, to sorry - sielawa ... słyszałem...
ale, że nie pałasz sympatią do 13max33 - to nie pomyłka - prawda ?
serio od nazwiska ? o kurde, to sorry - sielawa ... słyszałem...
ale, że nie pałasz sympatią do 13max33 - to nie pomyłka - prawda ?
a nawiasem - z moim nickiem, to powinienem czasem zajrzeć i do gr. wędkarskiej - nie ?
Monet...Robal...tez bym sprawdził dokładnie. Notoryczne prowokowanie i sprowadzanie czata na samo dno
robal...znasz taka rybke......nauczyles sie od maxa...tego czegos.....sorry przyjete ale trzeba myslec co i jak
Robal.
Niiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee.
Niiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee.
Pasko...jeśli możesz zobacz kto prowokuje...pozdr
sielaw
kriss2221
a wiesz, co wujek cięta riposta powiedział do jednego pajaca ?
wujek google pomoże klaunie
a wiesz, co wujek cięta riposta powiedział do jednego pajaca ?
wujek google pomoże klaunie
jetta,sory typowałem liczby na jutro,nie jest taka zła pogoda w UK
piotrek_2712: odpowiedź na Twoje pytanie to NIE, przynajmniej ja nie znalazłem żadnej zależności
robal...teksty wziete z...... daruj sobie.....nie wiem ile masz lat ale zachowujesz sie jak......co najmniej dziecko....
Pasko dziękuję
Ciekawe,ciekawe.
Jocia.Chyba 29 ?
to raczej nie jest w porządku używać sobie na kimś,skoro druga strona nie może się bronić,wypowiedzieć
No wlaśnie,A niektórzy nawet za dorośli.
Dobranoc.
Dobranoc.
A właśnie umkneło mi przy pisaniu,jutro wieczorem przy losowaniach,królować będzie liczba:36
a ja jestem za brawami dla Zbyszka:
http://www.multipasko.pl/typowania/zbyszek/multi-lotek/pewniaki/
8 trafionych pewniaków na ostatnie 10 typowań
i do tego wędkarz
http://www.multipasko.pl/typowania/zbyszek/multi-lotek/pewniaki/
8 trafionych pewniaków na ostatnie 10 typowań
i do tego wędkarz
panoramix czekam i sie doczekac nie moge co tam masz do mnie??/
jetta to znaczy z dolewką tak żeby cieplej się zrobiło tam z kąt pochodze tak się mówiło ale na wampiry może być
Wiecie co? Ja już od 1-go listopada ub. roku nie zagrałem ani raz w Lotto. Kaski jakoś więcej w portfelu i jakiś taki radośniejszy jestem. Przyglądam się Wam z dystansem, życząc wygranych. Dołączę do Was grających dopiero wtedy, jak przywrócą publiczne losowania. Teraz na każdym kroku usiłują oszwabić człowieka, więc trzeba uważnie patrzeć organizatorom wszelkich losowań na rączki. Wstrzymajcie się z grą a zobaczycie, jak szybko powrócą do starego systemu i wygranych będzie zdecydowanie więcej (zgodnie z rach. prawdopodobieństwa).
wot?? to otwarte karty???
no i co dalej??
ta jedna franca nie miala ochoty wskoczyc
profilu
sielaw zaraz sobota czas zacząć weekend
jetta ale zimy nie ma
po 19 tym
piotrek...weekend juz jest......5 dni pracy wystarcza......czas na bal
marcinek- mój dieselek ma to w tyłku, przy +1 ma problem- nie wymieniłam świec- muszę to załatwić w pon bo będzie bieda z transportem...
na eurosport przelonczyc
jak tu niekotrzy pewnie z pol pensji wydaja na lotka, to zycze im powodzenia i wiecej oleju w glowie, moze byc od ryb
dakar
jak ten gosciu, co wydawal pol pensji na lotka, rodzina gardzil, z wszystkich wyszydzal co on nie zrobi z nimi jak wygra miliony, a jak cudem mu sie udalo trafic 6/6, to sie powiesil
Pytanko mam do ogółu tutaj czytajacego niczym kolega maturzysta-
Czy Wy też widzicie zdublowane wpisy, czy to tylko u mnie taki błąd w matrixie???
Czy Wy też widzicie zdublowane wpisy, czy to tylko u mnie taki błąd w matrixie???
disel ma swiece żarowe
panoramix i nie napisałeś mi o co ci chodzi
"na dno" i "prowokuję" ? ja już miałem tu bardzo wątpliwą przyjemność mieć kontakt z ex-moderatorem, i z kilkoma /naprawdę zostawiajacymi różny smród po sobie/ wielonickami, a także z różnymi 'mędrcami' - nie potrafiącymi powiązać "starego systemu" z ceną zakładu choćby , także sorry, ale twoje zdanie - naprawdę - bez urazy, ale - spływa po mnie, jak zdanie takich właśnie - idiotów i obleśniaków ukrytych za "anonimowością"
sraj na to
co tam
jocia
jetta
spoko, to tylko transmisja danych - prędkość netu i odświeżanie
spoko, to tylko transmisja danych - prędkość netu i odświeżanie
robal jak to do mnie m. in., to ja nie mowie o tym czy system jest oszukany, bo w takie bajki to nie wierze, ale pisze o glupocie ludzi, ktorzy majatek wydaja na lotka
do czwórki para i do dwóch dwujek
Dobra na dzisiaj koniec nauki z procentów. Jak wam poszło dzisiaj w grach ? No to dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
na 14
20,22,36,46,08,09,04,05 8/8
36,46,42,45,46,47,53,63 do 10/10 29,30 moze wkoncu wejda
20,22,36,46,08,09,04,05 8/8
36,46,42,45,46,47,53,63 do 10/10 29,30 moze wkoncu wejda
ja sie ciesze yoker 3 liczby 90.90
Ale pierdyknął co co z nim jest ?
Robal- no właśnie dobra jest- tylko czerwona czy niebieska? oto jest pytanie