Wpisy 1 878 328 – 1 878 427
10 stycznia 2014 23:38 → 10 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
Jest ok. Tak naprawde to ja sprawdzam takue rzeczy tylko gdy dzieje sie cos na rzeczy, bo jak jest wszystko dobrze i ktos nie wykazuje dziwnych zachowan to nie ma sensu dla mnie bawic sie w detektywa.
a tzw robal...max....i inne wielonikowce są anonimowi. cienie internetu (czarne gwiazdy)
Zgadza sie kriss2221 i sielaw pokazali swoje twarze na sdpotkaniu ze mna na zywo przez google+
panoramix nie wkierwiaj mnie ja mam wrzucić na luz to nie zaczynaj
kris...czy jak Ci tam....
kim ja jestem - wiem
ale dobrze byłoby gdybyś wiedział kim Ty jesteś.
Zapewne nie tym kogo chcesz udawać...czy może prowokować tylko.
Mnie tym nie sprowokujesz
Pasko.... a może obaj panowie to Twoja konkurencja?
Chcą COŚ tu namieszać...
kim ja jestem - wiem
ale dobrze byłoby gdybyś wiedział kim Ty jesteś.
Zapewne nie tym kogo chcesz udawać...czy może prowokować tylko.
Mnie tym nie sprowokujesz
Pasko.... a może obaj panowie to Twoja konkurencja?
Chcą COŚ tu namieszać...
takze ja sie nie wsydze pokazac "pyska:...myśle że kriss22221 też nie......agdzie reszta....ja sobie nawet z pifkiem siedziałem
Pasko
nie możesz mieć klikalności i jakości w jednym
jeśli idiota sam ze soba gada, obraża, a potem na innym nicku wchodzi i rżnie głupa - no wybacz - wolę sie pomylić niż takiemu ś***u "podać rękę"
no tak - parcie na szkło ma w czymś uwiarygadniać ?
powodzenia
nie możesz mieć klikalności i jakości w jednym
jeśli idiota sam ze soba gada, obraża, a potem na innym nicku wchodzi i rżnie głupa - no wybacz - wolę sie pomylić niż takiemu ś***u "podać rękę"
no tak - parcie na szkło ma w czymś uwiarygadniać ?
powodzenia
Pasko-a czy mozna mieć drugie konto tylko i wyłącznie do typowań?
Nigdy nic nie wiadomo. torsan moze byc Rembiszewskim i sie tego nie dowiemy trzeba sie z tym pogodzic ze na 100% nie mozna tu byc niczego pewnym
taaa google+ zakwiecista sprawa hihi wyszła jeszcze fortunka, prezes i mistrz zwrotu stawki albo pół jeziora
Robal...czytaj (anonimowy internauta) pokaż twarz a potem sie wypowiadaj na rzeczowe tematy.
pieknaja.....witam na początku bo raczej nie nie mielismy przyjemności sie poznac......nie wiem kim jesteś bo dawno się nie udzielałem.....aczkolwiek ...dlaczego szukasz prowaokacji
sielaw skoro dawno sie nie udzielasz to czemu robisz taką zadyme
Pasko ..no widzisz jak mnie lubią ..zobacz ..pożyczyła mi swój nick i hasło ..i co Ty na to ..zebym mógł dalej tą sprawę wyjaśnić
wszedł sielaw z krissem na mp ..i zaczeli prowokować a ja jestem spokojny do czasu ..i nie wytrzymuje ....dostałem bana ..o miałeś rację poniosło mnie ...wiec skasuj ..moje nicki Max 69 ..smoczek ..nie będe na nich typował ..skasuj też 13max33 ..ale Maxa tego co wczoraj zablokowałeś zostaw ..bo wchodząc kiedy mam blokade na innym nicku nie robie afer ale dalej sobie zartuje ..i kazdy znał moje nicki ..bo nie ukrywałem tego ..
A zelke Angelike Oku ..odblokuj ..ona tylko zrobiła mi nicka i podała hasło ..
wszedł sielaw z krissem na mp ..i zaczeli prowokować a ja jestem spokojny do czasu ..i nie wytrzymuje ....dostałem bana ..o miałeś rację poniosło mnie ...wiec skasuj ..moje nicki Max 69 ..smoczek ..nie będe na nich typował ..skasuj też 13max33 ..ale Maxa tego co wczoraj zablokowałeś zostaw ..bo wchodząc kiedy mam blokade na innym nicku nie robie afer ale dalej sobie zartuje ..i kazdy znał moje nicki ..bo nie ukrywałem tego ..
A zelke Angelike Oku ..odblokuj ..ona tylko zrobiła mi nicka i podała hasło ..
panoramix ale ty zadałes mi pytanie i nie zagrałeś otwarcie do konca
torsan: no mozna. Ponadto czesto jest tak ze zona z mezem maja swoje konta i jeszcze inne dziadek i wszyscy jak pisza to z tej samej sieci.
Karwa...masakra......michellex...tez jest maxem...? co to ma byc? na tym czacie ??????????
Max Pasko jest sam zakręcony jak drzwi od poczty więc wiesz
pasko...sam widzisz co i jak...czemu sie dawno nie udzielalem...pokazujac twarz wszystkim.....dlaczego te wszytskie osoby tego nie zrobily.....
Miki ..dzięki i pozdrawiam ..ale tez pewnie dostaniesz bana ....Pasko ..mozesz odblokowac mi Nika Max ..bo chę pogadac a wiesz jak sam poruszyłeś to publicznie to zróbmy to tutaj bo potem wiesz jak na miele odpowiadasz po 3 lub 4 dniach
straszny mi admin kłócą sie nie robi z tym nic nie ma kogos blokuje
zapytałem czy żelka ma wpływ na to że ktoś ja po prostu lubi
zapytałem czy zelki wina ze michu sie do niej przyje...
odpowiedzi nie dostałem do tej pory
zapytałem czy żelka ma wpływ na to że ktoś ja po prostu lubi
zapytałem czy zelki wina ze michu sie do niej przyje...
odpowiedzi nie dostałem do tej pory
torsan
z tego, co widać - po kilkanaście kont ludzie maja
rekordzista kiedyś miał jednocześnie koło szesnastu
a ktoś, kto zostawia pewne ślady w necie pewnie nie da sie policzyć
kriss, sielaw
- w świetle pewnych zdarzeń i osób, które tu miałem wątpliwą przyjemność spotkać - nie medycznych, ale - wariatów po prostu - proszę spytać Pasko, co skasował z jednego palanta - wolę zachować taką anonimowość
z tego, co widać - po kilkanaście kont ludzie maja
rekordzista kiedyś miał jednocześnie koło szesnastu
a ktoś, kto zostawia pewne ślady w necie pewnie nie da sie policzyć
kriss, sielaw
- w świetle pewnych zdarzeń i osób, które tu miałem wątpliwą przyjemność spotkać - nie medycznych, ale - wariatów po prostu - proszę spytać Pasko, co skasował z jednego palanta - wolę zachować taką anonimowość
sielaw....
Waszą zabawę w gejów ...widziałam.
To była prowokacja...niezły mieliście ubaw.
I wiesz.....żaden normalny człowiek / bez względu na preferencje sexualne/ tak się NIE zachowuje.
Przecież TA strona , choć od ...numerków to jednak NIE od takich
Waszą zabawę w gejów ...widziałam.
To była prowokacja...niezły mieliście ubaw.
I wiesz.....żaden normalny człowiek / bez względu na preferencje sexualne/ tak się NIE zachowuje.
Przecież TA strona , choć od ...numerków to jednak NIE od takich
także widze ze czas sie pożegnac ze wszytskimi jednak......szmata bedzie szmata i tyle
Dlaczego jedna osoba ma wiele nicków i gra faceta i babke do wypowiadania sie na czacie??? jeszcze jestem w stanie zrozumiec wiec kilka nickow do typowania...ale do bywania na czacie????? co to jest.
haha super, jak tu sie okazuje, ze kazdy ma po 5 kont i z kazdego pisze, i to czesto na raz. Z kazdego konta inny profil psychologiczny, niezle jajca.
panoramix
15
złoty ..karwa przestan ..bo jak sam wywalił to publicznie i mnie oczernił ze pisze sam do siebie nie mam wyjscia ..i zadzwoniłem do mii i dała mi hasło ..wiec mnie nie
zaraz sie okaze, ze gadam tutaj do siebie, bo pasko animuje czat i ze soba proawdzi dyskusje
Pieknaja...a ty to kto? baba .facet,pedofil??????? to ostatnie pewnie
chyba kazdy ma przynajmniej dwa
Pasko
a jak widzisz takie słowa - "szmata bedzie szmata i tyle" - nic takiego - no nie ?
a jak widzisz takie słowa - "szmata bedzie szmata i tyle" - nic takiego - no nie ?
to chyba jakiś żart......ludzie czy wiecie co piszecie tak do końc
13max33 jest kontem pod ktorym mozesz typowac, na czacie masz karencje. AngelikeOku moge odblokowac.
Pasko ..odblokujesz Maxa ..pogadamy czy znowu zablokujesz i bedziesz głupoty pisał ..
Eko nie wypowiadaj sie głupio
Robal..tzn max...pieknaja...przeanalizuje pasko rozmowe i sam wyciagnie wnioski
może mnie Pasko zablokuje aczkolwiek nie powinien....ale robal i cała reszta
trynkiewicz ma dostemp do neta w pace szuka ofiary
ok ...ja poczekam odpokutuje ale zelke odblokuj ..ona nie jest winna ..zrobiła mi tylko niki 2 i hasło ...podała ..
a o co tu chodzi
kriss22221 i sielaw u mnie macie
albo jesteście trolle albo konkurencja w biznesie i na szczęście - wali mnie to
albo jesteście trolle albo konkurencja w biznesie i na szczęście - wali mnie to
michellex, czy mi sie wydawalo, czy przed chwila pisales z konta 'misiunia'? LOL
PASKO....może pomogę
NIE widzę podstaw do obrażania mnie 1 878 369.
NIE widzę podstaw do obrażania mnie 1 878 369.
Robal...ciebie to walić sie nie da
tak żałosny jestes
tak żałosny jestes
robal te dwa typki robia sabie kpiny z wszystkich i maja niezły ubaw
kirs i sielaw to pewnie tez jedna osoba, podobnie pisza, wszedzie wala wielokropek
i nie spełnie twoich fantazjii
....
dziwny układ liczb
10,20,30,50,70
41
2,32,42
33,53
14,44
5,65
16,36
7,67
18,48
29,39
gejlord...na pewno jestesmy razem
sielaw kris pedofil to was zrobił , kris ciebie szczególnie , i wal się baranie ***ny
wiec juz wiesz...wszystko jasne
Pasko ..ale ja chcę zebys skasował mi konta tamte czyli smoczek Max 69 i 13max33 ..a zostaw to Max ...a za co dosytałem blokade wiem ..i poczekam az mnie odblokujesz ..liczyłem się tym ze dostane blokade ..bana ..wiec muszę poniesc kare ..moge wiedzieć ile to potrwa
Franiu
deki....max...itp....zal mi was
Ja takze nie widzę podstaw do obrażania mnie..a jednak..obrażono mnie i to ci, którzy się teraz oburzają
Idę sobie.. bedę później ...
Idę sobie.. bedę później ...
Jetta ja tylko ale chetnie sie napije
Dziękuję Fifi..i mii ..ze udostępniły mi hasła zebym mógł wyjasnić ta sprawę ..
Anzu Franek ma wyczucie czasu
pozdrawiam wszystkich kpiących z tego, że Ja i Max nawet szansy żeby się obronić nie mieliśmy tylko sobie pisali głupoty na ten temat
nie wiem
jandzia
może im też coś nie wyszło, jak tej ekipie, co szła do tombaka, czy takich tam ... może niedopici, jak edkowi się kiedys /chyba/ przytrafiło, oj życie, życie
jandzia
może im też coś nie wyszło, jak tej ekipie, co szła do tombaka, czy takich tam ... może niedopici, jak edkowi się kiedys /chyba/ przytrafiło, oj życie, życie
deki...twój zasób słów jest porażający
angelika (MAX) wlazł.A) o karwa