Wpisy 1 878 028 – 1 878 127
10 stycznia 2014 22:18 → 10 stycznia 2014 22:42, 100 wpisów
Pasko Drogi Adminie
- wpis numer 176591, może niecały, jednak weź sobie to przemyśl...
powodzenia Ci życzę
e46
aaaaaaaaaaa, to tak - pełna zgoda
ludzie
nie karmcie trolla
- wpis numer 176591, może niecały, jednak weź sobie to przemyśl...
powodzenia Ci życzę
e46
aaaaaaaaaaa, to tak - pełna zgoda
ludzie
nie karmcie trolla
To po to zarejstrowałeś się w 2007 roku żeby nam to taraz napisać?
monet
Jetta
MOnet
to może być też szuflada - prawda ? A z drugiej jescze strony - tak naprawdę - ilu wariatów /samopiszących nawet ze sobą/ już tu widziałeś ?
Oczywiście pomijając już brzydkie oskarżenia Admina o tworzenie nicków tylko dla tworzenia klikalności
to może być też szuflada - prawda ? A z drugiej jescze strony - tak naprawdę - ilu wariatów /samopiszących nawet ze sobą/ już tu widziałeś ?
Oczywiście pomijając już brzydkie oskarżenia Admina o tworzenie nicków tylko dla tworzenia klikalności
Monet- gorzej jak będzie chciał więcej i więcej- faceci tak mają...
Siema ludzie wygralem 100000 zl kiedys ale wydalem na papier do dupy
sielaw
ile on ma jeszcze wcieleń
sielaw
no co jest ? zadanie jeszcze nie spełnione ? to teraz czytaj od tyłu, a najważniejsze - na końcu
no co jest ? zadanie jeszcze nie spełnione ? to teraz czytaj od tyłu, a najważniejsze - na końcu
to Joci główkę trza przepłukać.Oczywiście jak się zagotuje już to w garnku.
Pasko pytanie Ci zadałem !!!!!!!!!!!!!!!!1
Monet, zaraz zaraz- na kogo wrzątek? Na jolcię? O nie- sam sie tym zajmuj!
Pasko.
Ale na tylu grających ? To żadne mecyje.
Ale na tylu grających ? To żadne mecyje.
Może masz racje Monet.. bo pewnie mam dwie..jedna nie wie co robi druga
sielaw
dobra dobra - przecież wszystko u Ciebie - od wejścia było tylko dla sprowokowania nie czaruj
dobra dobra - przecież wszystko u Ciebie - od wejścia było tylko dla sprowokowania nie czaruj
panoramix to do mnie??????
emerytka: jeśli chodzi o ilość wygranych 7/7, to sytuacje, że jest ich 13 to się zdarza raz na 500 losowań, dlatego jest warte odnotowania
robal....nadal nie jestem w stanie zrozumiec Twojego stylu wypowiedzi......takze o co lotto???
panoramix pytaj
Monet .. sama nie wiedziałam,ze mam dwie głowy.. jeszcze na dodatek nie widze - tej drugiej
lol napisz coś ciekawego
Pasko.
OK,że to odnotowałeś.
OK,że to odnotowałeś.
Nie ma o co się sprzeczać.
http://www.youtube.com/watch?v=dg_zHTTgin8 Bernat vs Gabris warte obejrzenia
sie_law
oj - nie rżnij głupa - przecież stworzyłeś nick tylko do prowokacji, od wejścia - wiesz ? - podobnie - był już tu kiedys taki /z angielsku/ user - f r a j e r - sądzisz - akronim , czy slang - to jest nie do odczytania ?
oj - nie rżnij głupa - przecież stworzyłeś nick tylko do prowokacji, od wejścia - wiesz ? - podobnie - był już tu kiedys taki /z angielsku/ user - f r a j e r - sądzisz - akronim , czy slang - to jest nie do odczytania ?
panoramix jak już zacząłeś to skończ
emerytka: ja się tylko wytłumaczyłem, dlaczego algorytm wyłapał to jako coś warte odnotowania
jetta ja herbatkę z czosnkiem poprosze
Sielaw
robal...jak na razie to ty prowokujesz.....ksywa wzieta z nazwiska......jest ryba do ktorej trzeba dolozyc -a......ale raczej nie znasz takiej.......w smaku zajebiaszcza
panoramix dajesz
lol: nick utworzony ponad 6 lat temu, rzadko używany ... nie wskazuje mi to na żadną inną osobę, ale został zablokowany.