Wpisy 1 876 104 – 1 876 203
9 stycznia 2014 22:28 → 9 stycznia 2014 23:27, 100 wpisów
koszmar chciałem podbierac liczby od laury a ona jak wytypowała 9z10 to przestała typować:
Max takiego nie mam
Michu
a ilona chyba ponad 1000 skany sa u korna na stronie typowanie parakmi:
Jetta das auto?
dobra czas
max szklana - zachowuj się
....................
dobranoc
max szklana - zachowuj się
....................
dobranoc
dzisiaj o 14 same oboki mialem wszystko o +1 i byloby 5/5
kutro sie poprawie i skana wstawie
kutro sie poprawie i skana wstawie
i niech mi reka kurna przy skreslaniu nie zadrzy - po swoje skreslam przecie
Jetta
czapka jest moja
Max żartowałam bierz tą czapkę i dzida
Jetta i reformy z koronką
Jetta i pas cnoty i można spać
Max, karwa dawaj ten klucz, bo zima idzie i mi pas do tyłka przymarznie!
wiem ze moze glupie pytanie i nie miejsce tzn nie na tej stronie bawic się w takie pytania ale juz nie takie tu padaly czy ma ktos alergie na koty a je ma
wszechstronny
ho o to ze ja mam alergie na koty a dokladnie siersc zrezzta nie tylko mam alergie na to moja kochana zolzunia mi slodzi o jakims kociaku da się jakos alergie pogodzic z posiadaniem kota za miesiac ide do alergologa moze jakies jest rozwiazanie
więc... ja mam koty, alergii nie, choc od 2 m-cy pociagam nosem z większym bądź mniejszym natężeniem.
Chrześniak mój jako 6-latek bawiąc u nas wiecznie miał smarka po pas- w końcu okazała sie alergia, lat 10 obecnie- ma kota w domu i jakoś nie śpika już.
Chrześniak mój jako 6-latek bawiąc u nas wiecznie miał smarka po pas- w końcu okazała sie alergia, lat 10 obecnie- ma kota w domu i jakoś nie śpika już.
Grysks obawiam się ,ze nie ma ..moze taki kot bez sierśći.. sa takie
gryks- sa te koty bez śierści, ale brrr- one takie łyse, choć podobno b. inteligentne
taki skarb, że trzeba zakopać
Gryks- alergia przyłazi kiedy chce i nie jest powiedziane że będziesz ją miał cały czas. może tabletki jakieś wystarczą??
choc przez 10 ost lat robiac testy dopoki nie poznalem moja zolzunie to testy wykazywaly ze mam uczulenie ost test ze nie
moja ma jakiegos malego ponoc slodziaka gdzies upatrzonego sugeruje sie testem alergicznym przed 3 laty i mi slodzi o nim
Lepiej nie ryzykować
Siostra była alergiczjką .. Zyrtek..kto wie..czy..sie nie przyczyniłodo..
Siostra była alergiczjką .. Zyrtek..kto wie..czy..sie nie przyczyniłodo..
jolcia
Gryks- to najpierw do lekarza- tylko nie do dr Moneta, bo on tasakiem leczy wszystko
Gryks- to najpierw do lekarza- tylko nie do dr Moneta, bo on tasakiem leczy wszystko
dzieki za odp co zlego to nie ja tak trza bedzie zrobic do konowala
to nie jest tak ze jest ten kaszel caly czas roznie z jego natezeniem bywa
tylko ze ja nigdy w zycju oprocz kanarkow rybek zwierzakow nie mialem
gdybym miała mieć następnego to ze schroniska, one tam cierpią strasznie
ale mam swoje 4 baby i nie chce więcej na razie...
ale mam swoje 4 baby i nie chce więcej na razie...
i co ja z tym kotem bym mial robic szkoda mi zwierzaka zapominalbym mu dawac jesc choc pewnie by sie upomnial
tescie by wzieli ale jeden ma bialaczke ponoc to powazny problem by miec nastepnego kota
Gryks- przyjemność to jest, wierz mi, czasem nabrudzi, czasem ziemię wykopie z doniczki i kupala tam uwali, ale jest radocha
białaczka - możliwe, jest jeszcze panleukopenia - śmiertelna choroba kociaków- przez rok minimum nie należy mieć kota wtedy, bo może się zarazić...
chyba tym moim pytaniem ludzi przegonilem to ja sobie juz ide .......... cos tam jest z ta bialaczka nie interesowalem się zbytnia tym
no i nie krzycz jak będzie drapał fotele, kanapy- ja moim zostawiłam pufę ze starego kompletu wypoczynkowego- ją moga drapać
gryks- spoko- jakbyś jeszcze kiedyś miał kociarskie pytanko- to jestem do dyspozycji
witam..
Gonzaga......jak się pokarzesz ...to powiedz czy mam Cię najpierw...czy może
Gonzaga......jak się pokarzesz ...to powiedz czy mam Cię najpierw...czy może
Cześć Real Madryt wygrał 2:0 bo jestem ich kibicem od około 10 lat. Hala Madryt do przodu po tytuły i 10 puchar Europy . Są wśród was kibice Realu ?