Wpisy 1 876 204 – 1 876 303
9 stycznia 2014 23:29 → 9 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
W typowaniach miałem 3/5 nieźle nawet a ogólnie aktualnie 72 punkty a wy ile macie ?
Akuku
Najlepiej idzie mi typowanie Mini Lotto 65 miejsce i nawet 4/12 udało się trafić.
torsan
halapek
Jetta Skarbeczku jak ja Cie dawno nie widzialem ale sie stęskniłem
Nie nie gram w Jokera nigdy nie zagrałem nawet.
Jetta gdzie byłaś jak Cie nie było??
Dzisiaj z kolegą uderzaliśmy jego kijami piłki golfowe jemu kilka razy daleko poleciały a mi się niestety ani razu nie udało tak.
a ja w jokera zagrałem raz na pierwsze losowanie co było to wtedy był jeszcze twój szczęsliwy numerek chyba czy jakos sie to tak nazywało i trafiłem27 wtedy było moja data urodzenia
Może coś od was jemu przekazać ? Też lubi grać na PS3 a teraz ma nowy komputer składany gdzie gry działają mu na najwyższych ustawieniach składany był. Tam sama karta graficzna około 1300 kosztowała.
Grałem.
przekaż mu Krzysztof pozdrowienia
Halapek co tam masz na 14??
Nie nie grałem.
Jetta czemu ??
esco 23
Dobranoc i powodzenia w grach na zdrowie
Bo taki fajny sen, takie fajne liczby mi wyszły i se pukon w domu zostawiłam i weszłoby 6/9
Jetta jutro o 14 będzie za to 6/6
Spróbuję się z nich puścić na jutro jeszcze, może sie powtórzą, bo niektóre maja szansę... chyba...
Jetta to masz fajne sny jak Ci 6 na 9 wchodzi opowiadaj
No ja właśnie sledzę tą piąteczkę i ostatnio padła 3 miesiące temu, a jeszcze wcześniej 3 miesiące, także możliwe że jutro będzie, tymbardziej że jak od dzisiejszego losowania cofnę się o 20 to są blisko i powtarzające się liczby oraz dawno nie występowane.
Witam!!!
Halapciu!-Możesz mnie z czystm sumieniem[],bo na 14-tą nie grwam w realu
Halapciu!-Możesz mnie z czystm sumieniem[],bo na 14-tą nie grwam w realu
Jetta i co? jego krążek Ci do bramki wpadł
;o Jaki, znam się i lubię stawiać w STS również na hokej jak i piłkę nożną - jetta.
Jarosław
Żelka a może byś sie tak przywitała
Gonzaga
Żelka foch
Piotrek
Gonzaguniu
Piotrek no już
Jetta lubię z boczku
Halapek wychodzi mi tylko jeden mocarz z końcówka 4
Gonzaga.....skoro nie grywasz na 14-tą....to nie będę Cię lał.....tylko ,że już dwie o 14...Ci wpadły
Halapek podwójne
Jetta pewnie jego kij Ci się najbardziej podoba
Żelka nie nie jjuz dobrze jeszcze piotrek
foch po całosci
foch po całosci
jetta-to możesz po meczu napisać w skrócie jak sanockie gwiazdeczki się prezentowały
Halapek i wcześniejsza podwójnej
Żelka- ło matko i córko musze Ci znów klapsa dać,
cóż tego że fajny, jak zonaty, dzieciaty, ale bardzo fajny i sympatyczny
cóż tego że fajny, jak zonaty, dzieciaty, ale bardzo fajny i sympatyczny
Piotrek na Twój foch mówioch
Jetta lej ja Ci pomogę i jej dołożę
*mówię och
Jetta mam prośbę
Jetta za co?
pietrek...jeżeli mówisz o 7....to nie ...tej nie będę ryzykował
Halapek i jeszcze jedna parka się kłania na jutro
Halapek nie o 7 tylko o 43
Jetta przekaż proszę Pani AO że mam focha na nią z góry Ci bardzo dziękuję
esco- bez nazwisk
ale w Unii już dawno nie gra- teraz u największych wrogów zza miedzy- GKS...
ale w Unii już dawno nie gra- teraz u największych wrogów zza miedzy- GKS...
Jetta no co pewnie niezłe wymachuje tym kijem
*nieźle
Piotrek jak ja Ci zaraz przekażę, to Ci dupsko pęknie
pietrek...aaaaa...43...może i tak....ale nie mam jej...jest trochę za daleko.....gram na cyferki przeważnie z ostatnich dwóch lub trzech losowań...nieraz tylko coś dorzucam z dalszych
halapek ale ładnie się układa na jutro razem z 44
Jocia
Halapek też na spisie widziałem, że jutro powinno 43 polecieć, ale jak się stanie to nikt nie wie, dlatego tego nie ryzykowałem
jutro 69 na 69% ręki za to nie daję bo może mi się przydać
Szanowna Pani AngelikoOku
Pan Piotr_2712 uprzejmie panią informuje, iż z powodu nieodwzajemnienia przez Panią powitania wysłanego w Pani stronę, w/w Pan Piotr strzelił focha i od tego momentu jedyny kontakt z nim bedzie mozliwy jedynie przez Jego adwokata, czyli mnie.
Z poważaniem
jetta
Pan Piotr_2712 uprzejmie panią informuje, iż z powodu nieodwzajemnienia przez Panią powitania wysłanego w Pani stronę, w/w Pan Piotr strzelił focha i od tego momentu jedyny kontakt z nim bedzie mozliwy jedynie przez Jego adwokata, czyli mnie.
Z poważaniem
jetta
Jociu
Jetta