Wpisy 1 876 004 – 1 876 103
9 stycznia 2014 22:02 → 9 stycznia 2014 22:28, 100 wpisów
ToFifi słodkich snów
Michu za co te kwiaty?
Deki jak ukochany odszedł? Jest cały czas
deki
może gdybym zagrał w mm, to może bym był ale wiesz, to już wyższa sztuka rozważań - co by było gdyby było...
może gdybym zagrał w mm, to może bym był ale wiesz, to już wyższa sztuka rozważań - co by było gdyby było...
koszmar,koszmar ten:wydostał się z piekła i miesza na ziemi,bedzie trudno coś trafić:
esco- Keno? zastanów się dobrze,,, ja na podpuchę wygrałam 150 zł, a potem karwa nic, nic, nic, choć nie tym samym zestawem, aż się wkierwiłam i dałam spokój.
:przestrzegam i ostrzegam przed gra multi multi ja dzisiaj straciłem 2,5zeta:
Deki a Ja nie
esco na chybił trzeba grac conajmniej za 10 zeta bo inaczej dadzą takie układy liczb co nigdy nie wyjdą,same oboki i spiochy:
wy tylko o liczbach gadacie, a kiedys was spotka choroba + uzaleznienie to bedzie przykre
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Lila dobranoc
Dzisiaj sobie posłałem własne liczby tak żeby zobaczyć jak to działa posłałem na 5 liczb 1 zakład a 2 zakład na 10 liczb, w tym na 5 liczb trafiłem 4/5 a w drugim 4/10 - jetta.
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Michu ale wazonu nie mam na kwiaty
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 60 000 zł
deki..zawsze jest
jetta ..a gdzie jest foto do profilka ..miałas wstawić
jetta ..a gdzie jest foto do profilka ..miałas wstawić
idzie się do kolektury i mowi prosze chybił na 10 skresleń dwa zakłady a lottomat wybiera najdłuzej nie idące liczby spiochy albo jak poszło 4razy 5 to daje znow 5 i zmiejszają szanse na wygrane na dodatek dublujac liczby czlowiek wraca do domu oglada losowanie i siwieje ze stresu a prezes ts w tym czasie popja kawke ze smietanką i rechocze bo rosnie mu premia:
esco- swoje miałam i w pierwszy dziś wpadło 8/10, a potem ledwo 5/10- cięzko trafić, jak patrzę na wyniki od sierpnia- to od tego czasu nie padłą ani raz 10/10 moich liczb, a losowań dziennie jest 162 bodajże- strasznie wciągająca gra, ale jak już graż to małe zestawy- tak do 8 max 9.
xelom ale teraz jak pójdziesz na stadion to wygodnie siedzisz za swoje
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Hipcio Ty taki religijny a słyszałeś dowcip o Noe
jetta ..na początku napisałas ze ja dostaniesz diamencik to wstawisz foto ..wiec czekkam
Tak, co do wciągania to na pewno, muszę się nad tym też zastanowić, bo przecież w takim razie bym tam całymi dniami przesiadywał i zapewne nawet połowy nie zyskał z tego co straciłem, a przy multi to ciągle siedzę i nie raz już wbiło 6/9, tak jak pisałem wyżej trzeba się mocno zastanowić - jetta.
na arce Noego słychać pukanie do drzwi..
-puk puk
Noe zdziwiony idzie otworzyć i pyta: kto tam?
- Hipopotam
-puk puk
Noe zdziwiony idzie otworzyć i pyta: kto tam?
- Hipopotam
tak jetta mam duzo siwych włosow najgorsze ze siwieje mi broda i wąsy i jak nie zgolę wygladam jak kloszard z reklamowką w drodze do kolektury:
Jetta masz sklerozę, ja też widziałam jak pisałaś, że wstawisz
max a Ty masz listę swoich dupencji -nie dotyczy nikogo z czata , tak tylko pytam
Wezmę sobie to do serca, będzie nad czym się zastanawiać w nocy albo MM albo Keno
Jetta nie daj się