Wpisy 1 869 866 – 1 869 965
6 stycznia 2014 13:40 → 6 stycznia 2014 14:01, 100 wpisów
Max nie sama z browarem
Przy świątecznym obiedzie siedzimy i oglądamy kanał National Geographic... Przez pierwsze kilkanaście minut myślałem, że to jakiś niesmaczny żart... Film dokumentalny "Zaginiona relikwia Chrystusa"... Sami zobaczcie, bo nie uwierzycie... Skrót filmu: "Od wieków święty napletek Jezusa jest jedną z najbardziej czczonych relikwii w chrześcijaństwie. Wierzący w jej cudowną moc pielgrzymi przybywali z najdalszych zakątków Europy, by oddać hołd sacrum, które uznali za świętego Grala. 1 stycznia 1983 roku przechowywana w małej włoskiej miejscowości relikwia została skradziona. Amerykański dziennikarz David Farley próbuje rozwiązać zagadkę tajemniczego zniknięcia i ujawnić spisek Watykanu." Nie potrafię tego skomentować...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W A.D. 2014 DLA MULTIMANIAKÓW I DUŻO WYGRANYCH
Jeśli to nie żart to jestem wstrząśnięty i nie zmieszany.. Co do meritum - podtrzymuję mego pewniaczka 7 i myślę, że będzie plusem w losowaniu o 14.oo
Lila dzieki
Podobno już nie ma bo Watykan spalił, tak wynika z dziennikarskiego śledztwa...
DW to nie bedziesz musiał robic drugiej a wypijesz 2 razy
Ty juz wiesz Lilcia dobrze za co
Maxiu u mnie nawet w miare, tak podsumowując to wpadło kilka razy 5/8 z +, 6/8 z +
Mała..super ..zawsze te dwie nie dobre ...u mnie nic strasznie to wygląda
Lilka ostatnio noszę sekator dla bezpieczeństwa żeby nagłego ataku nie było
Monet..jestes jeszcze na fali z mm czy juz do brzegu przybiłeś
D/Max
D/Max
Szalona ekipa zawsze na posterunku...{{diabelek}
Strzaleczka tym z kim sie nie witalam dziś
Strzaleczka tym z kim sie nie witalam dziś
Jetta
Piotruś Ty uważaj z tymi klaczami, bo sobie tyleczek poobijasz...
Jetta no jak uwazac ktos sie nimi opiekowac musi jest ich az 3
Mała..moje postanowienie noworoczne ..od jutra nie pije i koniec z pączkami czas na grę
DW zupa z bluszcza
Jocia
jocia poslalem Ci majla przed chwila, a po losowaniu siadam do analizy +