Wpisy 1 868 384 – 1 868 483
5 stycznia 2014 18:08 → 5 stycznia 2014 20:09, 100 wpisów
Robal.
A to skąpiradło się z Ciebie zrobiło.Tylko
A to skąpiradło się z Ciebie zrobiło.Tylko
ja zawsze sama sprawdzam kupon, gracz nie sprawdzasz w domu wpierw?
najlepiej iść do właściciela sklepu i opowiedzieć te sytuację, że chce się sprawdzić to. Jeśli mu się coś bedzie nie zgadzać to wyjdzie to
e46 sorka
- zamiast 'anulowany' mówiła 'brak wygranej' ?
>>To nie ludzie
- zamiast 'anulowany' mówiła 'brak wygranej' ?
>>To nie ludzie
Robal.
Tak-brak wygranej.A byłam pewna.
Tak-brak wygranej.A byłam pewna.
Od razu inaczej to wygląda
Zawsze sprawdzam.
Czasmi w kolekturze okazuje sie,ze mam więcej jak myslałam, bo cos pominę..Nigdy mnie nie oszukały
Czasmi w kolekturze okazuje sie,ze mam więcej jak myslałam, bo cos pominę..Nigdy mnie nie oszukały
e46
ostatnią operację mogą wycofać...
czasem jakiś niesprawdzający /sam kuponu/ klient się trafi...
podobnie działać mogą niektóre serwisy oferujace grę przez neta - kto - pokazuje wskany, czy dostarcza oryginały ?
a łosie łatwowierne /jak wiemy/ zawsze się trafią
ostatnią operację mogą wycofać...
czasem jakiś niesprawdzający /sam kuponu/ klient się trafi...
podobnie działać mogą niektóre serwisy oferujace grę przez neta - kto - pokazuje wskany, czy dostarcza oryginały ?
a łosie łatwowierne /jak wiemy/ zawsze się trafią
Czasami tez w druga strone..wtedy kolektorka sprawdza..sama ..jak jest ,a lotomat nie łapie, to wbija kod kreskowy
jocia ja nie zawsze sprawdzam ale mam zaufaną kolektorke...2 lata temy szłam odebrac 20 zl a okazało sie ze było 200...
Oszust w tym wypadku i złodziej..ka ..
gaju tez tak miewam 3/5 a jest 4/5 np.
gaju tez tak miewam 3/5 a jest 4/5 np.
wróciłem ze sklepu - kobieta chyba przemyślała sprawę i już jej to że napiszę do centrali się mało wiarogodne wydało bo powiedziała że "nie mam zamiaru szukać z całego tygodnia kuponów" - czyli pewnie żadnej 3ki nie było tylko 4ka,5ka którą sobie zainkasowały.
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
Witam gracz nic nie zrobisz musisz mieć potwierdzenie kuponu a jak niewiesz to poczytaj regulamin lotto , podaje ci strone www.lotto.pl- warszawa
Jaro721
tak, jednak chodzi też o to, żeby inni wiedzieli, jak, gdzie i przez kogo, na czym - mogą być wybolcowani, bez przyjemności
tak, jednak chodzi też o to, żeby inni wiedzieli, jak, gdzie i przez kogo, na czym - mogą być wybolcowani, bez przyjemności
jeśli już grasz w gry teesa - zawsze - sprawdzaj /też/ sam, słuchaj dźwięku i żądaj potwierdzenia
------
.........................................
Dobry wieczór.. .
.........................................
Dobry wieczór.. .
Gracz: jesteś ???
..............................................
Tu na czacie bywa czasami OPA. Prowadził kolekturę i jego się pytaj.. .
.....................................................
..............................................
Tu na czacie bywa czasami OPA. Prowadził kolekturę i jego się pytaj.. .
.....................................................
J721
u 'mnie' jeden punkt był taki szemrany - pomijając inne kwestie - prawie go już nie ma ... A i melodyjek jeszcze wtedy nie było, po prostu, jeden drugiemu grający powiedział o takim zawijaniu...
u 'mnie' jeden punkt był taki szemrany - pomijając inne kwestie - prawie go już nie ma ... A i melodyjek jeszcze wtedy nie było, po prostu, jeden drugiemu grający powiedział o takim zawijaniu...
I Monsiu.
Hargtge
wypłacili /podobno/ mniej niż mogło być
gostek nie wziął potwierdzenia
'nie mogą' odszukać tego kuponu
wiesz - te ilości hehe
potwierdzą saprawdzanie w systemie - i tyle dla człowieka
wypłacili /podobno/ mniej niż mogło być
gostek nie wziął potwierdzenia
'nie mogą' odszukać tego kuponu
wiesz - te ilości hehe
potwierdzą saprawdzanie w systemie - i tyle dla człowieka
a poniżej 400 stówek obecnie, jak mi się zdaje - niska szkodliwość
no ale, że się przyznał, że /możliwe, że/ został wybolcowany - też się liczy
dla dobra wspólnego
dla dobra wspólnego
Skąd takie podejrzenie maszyna przecież daje taki sam dźwięk przy wygraniu 2 zł czy 200
nie czytałem b. uważnie - z wczoraj na dziś w nocy było więcej w tej sprawie - ma takie ogólne przeczucie ? Gość kończy smażyć @ do ts'a , to może Ci napisze
lila - hop hop i salto ? czy jeszcze gdzieś bluszczysz tudzież krzaczorujesz ?
Była trójka 24zł i tyle a potwierdzenie jest przy wyższych wygranych
Ewentualnie dają taki bilans podsumowujący jak wygrywasz i dopuszczasz coś to jest minus za kupon i suma i tyle
1 868 432. HARTGE
Skąd takie podejrzenie maszyna przecież daje taki sam dźwięk przy wygraniu 2 zł czy 200
No właśnie .Mnie też się nie wydaje żeby inna "pipanie" było. Jedyna chyba różnica to że przy wyższych dodatkowy wydruk gratulujący wygranej dostajesz.
Zgadza się?
No właśnie .Mnie też się nie wydaje żeby inna "pipanie" było. Jedyna chyba różnica to że przy wyższych dodatkowy wydruk gratulujący wygranej dostajesz.
Zgadza się?
nie wiem - może 'wzywało go' do kwatery głównej ? - wtedy chyba jednak jest inny ...
... nie wszystkie 'rejony' czytam jednakowo uważnie
... nie wszystkie 'rejony' czytam jednakowo uważnie
Dobry wieczór wszystkim
Wyjdzie szkieletor zamiesza kulami i będzie gówno Maryjka Zwierz
Nie ma żadnej melodyjki-w każdym razie u mnie nie było,jak odbierałam 700 i 1300
1 868 452. Lila 2014-01-05 (19:42) NASA
kto rodził ukorna
lila a nie widać?
kto rodził ukorna
lila a nie widać?
tczewianka
jak będą Cię t a m zapraszać /ściągać podatek od wygranej np/,
hop hop salto
jak będą Cię t a m zapraszać /ściągać podatek od wygranej np/,
hop hop salto
Robal,jakoś nie chcą mnie t a m zaprosić
zobaczymy ile z tego wskoczy