Wpisy 1 859 836 – 1 859 935
1 stycznia 2014 11:50 → 1 stycznia 2014 12:40, 100 wpisów
slawek
czy ktoś podaje dobre zestawy ???
wystarczy popatrzeć na opinię grających w MM o wygranych
tu na czacie
po każdym losowaniu
czy ktoś podaje dobre zestawy ???
wystarczy popatrzeć na opinię grających w MM o wygranych
tu na czacie
po każdym losowaniu
wszystkim
Lila co to za przywitanie
Lilus
---bry
---jak tam po
u mnie kac-wawa
zaszalałem vvczoraj
-lili.angierski.piotrek.marek.emeryt.slawek.rutra.
---jak tam po
u mnie kac-wawa
zaszalałem vvczoraj
-lili.angierski.piotrek.marek.emeryt.slawek.rutra.
wasyl
marek czym sie strułeś tym sie lecz
u mnie od wczoraj
zaduzo wszystkiego
przegiołem
z zz sexem i
zaduzo wszystkiego
przegiołem
z zz sexem i
wasyl dobra zasada
lili zaszalałem
a ja nic głowa boli ,brzuch fiontroba język i siusiak
Witam wszystkich.Co do grania w gry TOTALIZATORA SPORTOWEGO-nalezy traktowac to jako zwykly lut szczescia,nie napalac sie na wygrana "1" stopnia.To wszystko jest skonstruowane na maksymalne wyciagniecie kasy od ludzi aby budzet panstwa mogl pozniej finansowac krolewskie zycie partii rzadzacych.Osobiscie gram jedynie w zakladach grupowych/na 20 osob-info w necie/.Realne pieniadze sa jedynie u bukmachera-srednio mozna wycisnac okolo 1000/tysiaca/tygodniowo(na+,po odliczeniu kosztow gry-100 pln dziennie).Mam zalozone konta internetowe u 2-uch bukmacherow dzialajacych legalnie w Polsce i za pol godzinki zaczne wlasnie typowac spotkania.Dzis akurat jest duzo meczy w lidze angielskiej,wiec bedzie z czego wybierac.Do tego w necie isnieja strony pomagajace w typowaniu zdarzen sportowych.TOTO-LOTEK to tylko loteria,nie mamy absolutnie zadnego wplywu na wynik losowania,natomiast obstawiajac mecze i analizujac je powoli /poswiecajac 3-4 godziny dziennie/,mozna ulozyc na spokojnie zwycieski kupon.
jezu
boze
a cos ty vvczoraj cpał
ze takie poematy piszesz
boze
a cos ty vvczoraj cpał
ze takie poematy piszesz
daro
my ufamy kochanemu ts
my ufamy kochanemu ts
piszesz ze
TOTO-LOTEK to tylko loteria,nie mamy absolutnie zadnego wplywu na wynik losowania,natomiast obstawiajac mecze i analizujac je powoli /poswiecajac 3-4 godziny dziennie/,mozna ulozyc na spokojnie zwycieski kupon
powiem ci ze my analizując powoli mapki i kuponiki skreslamy
2-3 minutek wyciskamy 2razy w roku po22 tys
spytaj grega i aniii
TOTO-LOTEK to tylko loteria,nie mamy absolutnie zadnego wplywu na wynik losowania,natomiast obstawiajac mecze i analizujac je powoli /poswiecajac 3-4 godziny dziennie/,mozna ulozyc na spokojnie zwycieski kupon
powiem ci ze my analizując powoli mapki i kuponiki skreslamy
2-3 minutek wyciskamy 2razy w roku po22 tys
spytaj grega i aniii
lili jag gdzie w ciasną zone
przepraszam to wina kaca
He,he,ufajcie dalej,ON szuka wlasnie"jeleni"ktorzy sponsoruja pozniej wysokie pensje prezesa TOTKA i calej masy ludzi zyjacych z naiwnosci graczy.Trzeba byc realista i grac tylko w takie gry,gdzie gracz ma faktycznie jakies szanse wygranej.
ups....byłem zmienic opatrunek
jaroo
Jaro
takich z poematami to juz tu jest dość karwasz mac
Cześć jak tam u was po Sylwestrowej nocy szaleństwa ? Ja wczoraj tylko lampkę szampana wypiłem. I palce sobie przy kleszczyłem drzwiami od samochodziku jeszcze trochę boli.
wasyl siusiaka wsadz bedzie lepiej za mało z niego poleciało
daro 96 to po co tu włazisz i sie chwalisz bukiem
idz na strone buka i tam se pisz
my mp ufamy i kokamy ts
idz na strone buka i tam se pisz
my mp ufamy i kokamy ts
o krzysio
krzysio c sory ze nie przyjechałem na impre do ciebie ale nie trafiłem pod wskazany adres
krzysztof..nie pij bo szampus jest dla dorosłych lamkę wypiłeś i palce potrzaskane
2 razy po 22 tysiace?W sumie jest to mozliwe ale trzeba miec cholerne szczescie.10 lat temu mialem w MULTI LOTKA 9/9,sugerujac sie wlasnie statystykami/tablice/.Niestety ten sposob juz nie dziala z chwila wprowadzenia 2-giego losowania o godz.14.
Byłem trzeźwy palca sobie przy kleszczyłem czym obkładać sobie ?
Witam wszystkich w Nowym roku Ja na chwile Lila wykresl mnie z grupy B Widze że w duzo grupach miejsc sie pozwalniało
piotrek boje sie ze wszystko wykapało i rezerwa sie zasfieciła
STELL
A mnie przyjmie ktoś do grupy ?
wasyl
krzysztof ja cie przyjme tylko stworze najpierw specjalna dla nas
krzysio c u emerytóf jest wolne miejsce w grupie
Krzysztof C w grupie XXX są wolne miejsca Zapraszam ale typowania regularne
O wczoraj ładnie trafiłem 0 14:00 6/10 w Multi Multi i 4/12 w Lotto aktualnie kończę rok z dorobkiem 163 punktów oby ten nowy był lepszy w ty[owaniach.
DW
DW jprd
Nie.
krzysio c no te 163 punkty z mp przydadzą ci sie do matury
DW
Ale palec mnie boli i paznokieć trochę z czarniał co zrobić ?
krzysio c wypij czernine z pod laski
krzysztof c przytrzasnąć jeszcze raz